Ja jak zacząłem ok. 20:00, tak skończyłem ok. 1:30. I wbrew tym wszystkim narzekaniom, że gra niedopracowana, że pełna błędów, to jako maniak serii jestem zadowolony.
Ja jak zacząłem ok. 20:00, tak skończyłem ok. 1:30. I wbrew tym wszystkim narzekaniom, że gra niedopracowana, że pełna błędów, to jako maniak serii jestem zadowolony.
Haha co do joty tak samo miałem tylko, z tym że ja odpaliłem ok. 18 i miałem w trakcie przerwe na LM. :mrgreen:
GT6 jak i Steelbook świetne. W empikowej versji kod jest na 20 czy 25 samochodów Anniversary?
Widziałem kod, ale nie spojrzałem dokładnie co na nim jest a nie mam go pod ręką.
Witam, właśnie mam pytanie co do zamówień przedpremierowych. Na stronie empiku zamawiając gt6 anniversary była informacja o 25 autach przedpremierowych. Teraz już widnieje info o 20 samochodach, ale jak wiadomo była to oferta przedpremierowa. Czy ktoś ma dodatkowe 5 samochodów? I co myślicie zrobić z tym, że nie wszędzie dostało się 25 samochodów tak jak było to opisywane?
HI! Przed momentem przyszło moje GT 6. wszystko pięknie, tylko że moja annivesety jest w zwykłym plastikowym pudełku. kod na samochody itd. co prawda jest, ale trochę mnie do denerwuje. Ktoś też się już z takim czymś spotkał???
Witam, właśnie mam pytanie co do zamówień przedpremierowych. Na stronie empiku zamawiając gt6 anniversary była informacja o 25 autach przedpremierowych. Teraz już widnieje info o 20 samochodach, ale jak wiadomo była to oferta przedpremierowa. Czy ktoś ma dodatkowe 5 samochodów? I co myślicie zrobić z tym, że nie wszędzie dostało się 25 samochodów tak jak było to opisywane?
Znajomy dostał, braliśmy 3 gry. Zobaczymy czy ten kod na inne pójdzie też... Ja nie mam jak sprawdzić, bo nie mam konsoli, może w weekend na 3 konsoli się sprawdzi...
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Właśnie otrzymałem wersję Anniversary i jeszcze dodatkowy kod na 5 dodatkowych aut. Jeśli chodzi o pierwsze wrażenia, to jestem tym symulatorem zachwycony. Aż trudno mi wszystko opisać, dla mnie gra jest świetna.
Komentarz