Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy zamierzasz kupić GT6?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Czy zamierzasz kupić GT6?

Przy obecnych konsolach można się szybko spodziewać emulatora. Z tym, że nie będzie dużo do emulowania, bo next-gen praktycznie=PC. Szczególnie emulacja syfboxa nie powinna być większym wyzwaniem dla współczesnych PC. Crapowate APU AMD, plus wolna DDR3 heheh.

Tak więc można będzie pograć i na PC w ekskluziwy z konsoli :>

Komentarz

Cichy pomarzyć możesz najpierw poczekajmy na emu PS3,bo niedawno emu PS2 na GT4 jakoś chodzi,a trzeba mieć mocnego kompa do odpalenia emulacji

Komentarz

Nie porównuj PS3 do next gen'ów, w których jest zastosowana prawie identyczna architektura jak w PCtach.
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Janki - ptrz na to, że np taki procesor PS2 pomimo że ma tylko 300MHz, może wyonwywać specyficzne instrukcje które u niego zajmują 1-2-4 cykle zegara, a emulowanie ich na x86 zajmuje kilkaset-kilka tysięcy cykli, dlatego do emulacji sprzętu sprzed 12 lat potrzebne jest i5, a i3 co najmniej.

W next genach siedzi zwykły procesor x86 taki sam jak w twoim komputerze, ma dokładnie te same instrukcje SSE, MMX, AVX i podobne. Nie posiada takich, które byłby niestandardowe. Dodatkowo ten 8 rdzeniowy procesor prawdopodobnie sumaryczną wydajność osiągnie w okolicach stockowej i5. Moim zdaniem, kiedy tylko wejdzie DDR4 do masowego użytku, nie będzie problemów z emulacją next-genów.

Komentarz

Od lat wiadomo, że nie liczy się taktowanie procesora a jego wielowątkowość. Powiedziałbym, że w takiej kolejności: wątki, rdzenie a na końcu dopiero taktowanie procesora. Ale emulacja konsol to jeszcze inna bajka.
            Panowie prosiłbym abyście trzymali się tematu. Pozdrawiam. - Popieram, zawsze możecie założyć osobny wątek dotyczący tematu emulacji itp. //siniak
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Już wczoraj było o tym w Czaterii, ale nie każdy tam zagląda, więc informuję że empik przywalił z taką promo ceną za wersję Anniversary (239 zł), że jęknąłem, po czym anulowałem zamówienie tam gdzie miałem złożone i zamówiłem na empik.com z darmową dostawą do najbliższego salonu. Zaoszczędziłem w ten sposób dokładnie 36 zł

Komentarz

Gdybym nie zakupił GT6 w PS store za te 120 zł to pewnie leciałbym do empika jak głupi i była by to moja pierwsza i chyba jedyna gra zakupiona za taką kwotę w dniu premiery Tym bardziej, że do Empika mam jakieś 200 m

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                  empik przywalił z taką promo ceną za wersję Anniversary (239 zł), że jęknąłem
                  Haha, dokładnie! Dlatego dzięki temu ja również stałem się "prawie" posiadaczem GT6 Anniversary w mocno promocyjnej cenie.
                  1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                  http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Academy Edition z PSS, bo:
                    1. Za 140 zł nie kupię wersji pudełkowej
                    2. Nie będę musiał wstawać, żeby włożyć płytę do napędu

Mój kanał

Komentarz

• Re: Czy zamierzasz kupić GT6?

jak na allegro, a nie ze znajomym, to powodzenia hehehe

Komentarz

Proste, że nie z allegro

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                          Już wczoraj było o tym w Czaterii, ale nie każdy tam zagląda, więc informuję że empik przywalił z taką promo ceną za wersję Anniversary (239 zł), że jęknąłem, po czym anulowałem zamówienie tam gdzie miałem złożone i zamówiłem na empik.com z darmową dostawą do najbliższego salonu. Zaoszczędziłem w ten sposób dokładnie 36 zł
                          I poczekasz na grę do min. poniedziałku. Dostawa do salonu wg. miłej pani z infolini to 1-2 dni od daty premiery.

Komentarz

Zamieszczone przez mataman
                            I poczekasz na grę do min. poniedziałku. Dostawa do salonu wg. miłej pani z infolini to 1-2 dni od daty premiery.
                            Dam radę, gram w Gran Turismo, jestę hardkorę

Komentarz

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za zakup gry Gran Turismo 6. Z przyczyn niezależnych od empik.com wysyłka zamówień rozpocznie się w dniu premiery gry, czyli 06.12.2013.

Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Pozdrawiamy,
                              Zespół empik.com
                              Ale w wuja polecieli...
                              Ktoś jeszcze dostał? Chyba 1 i ost raz zamawiam Pre-order w Empiku...

Komentarz

Tez dostałem tego maila, ale przezornie zamówiłem też z Euro. Wysyłają jutro

Tydzień temu kosztowała 249zł, dziś juz 269zł.

Komentarz

Pracuję...
                                X