Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy zamierzasz kupić GT6?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czy zamierzasz kupić GT6?

Empik ma na sklepie info o 20 autach więc nie ma podstaw by reklamować.
    http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

A na gram.pl wyraźnie pisali, że ma być 25 aut a było 20

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
        A na gram.pl wyraźnie pisali, że ma być 25 aut a było 20

A napisz do nich lub zadzwoń... Za \Chiny Ludowe nie dodzwonisz się, a na maile nie dostaniesz odpowiedzi.. Dzwoniłem trzy dni i albo sygnał był, ale nie odbierali, albo zajęte, zajęte, zajęte po 20 minut.. Maile dwa napisałem - zero odpowiedzi.. Na Facebooka napisałem, bo widzę aktywni, umieszczają posty itp... olewka.. Wszedłem na www.opineo.pl i zobaczyłem, że nie tylko mnie w dupie totalnie mają.. Zero kontaktu....dosłownie zero z tym sklepem.

Komentarz

IMHO walka nic nie da - na pudełku gry wyraźnie napisane, że aut jest 20, a nie 25. Empik też pisał, że miał być dodatkowy pakiet, a teraz już jest sprostowanie, że tylko 20.
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

standardowa wersja anniversary zawiera 20 aut, 5 dodatkowych zawierał pre order.

Cytat z euro: "Oprócz specjalnych dodatków Anniversary Edition zawierać będzie również 20 wyjątkowych aut dostępnych w grze (każde z nich ozdobione będzie specjalnymi barwami tej edycji), 1 000 000 kredytów do wykorzystania w grze, niestandardowy lakier, kombinezon, kask i niestandardowe awatary sieci PSN. Co więcej, jeśli zamówisz grę przed premierą, otrzymasz także 5 specjalnych samochodów, niedostępnych w żaden inny sposób."

Źródło: http://www.euro.com.pl/gry-playstation- ... z2nRoasjAi

Komentarz

Przegladacie linki sklepow po premierze to wiadomo, ze pisza o 20 autach, przed premiera gdy zamawialem empik mial opisane 25 samochodow. Pozniej kilka dni nie bylo dostepne gt6 ae w empiku, po czym pojawilo sie znowu ale z 20 samochodami

Komentarz

Własnie zakupiłem pre-ordera a pięciu dodatkowych aut nie ma

Komentarz

Napisalem do empiku w sprawie brakujących 5 aut, ciekawe czy w ogole odpisza, poczekam kilka dni, pozniej bede dzwonil. Osobiscie mam gdzies te 5 dodatkowych samochodow, ale skoro bylo napisane ze produkt ma je zawierac, to niech chociaz wywiaza sie z umowy

Komentarz

Zamieszczone przez Hexafear
                    Przegladacie linki sklepow po premierze to wiadomo, ze pisza o 20 autach, przed premiera gdy zamawialem empik mial opisane 25 samochodow. Pozniej kilka dni nie bylo dostepne gt6 ae w empiku, po czym pojawilo sie znowu ale z 20 samochodami
                    Dokładnie, miałem to samo napisać, potwierdzam te słowa, bo skrupulatnie sprawdzałem to info przed złożeniem preordera.
                    Ja dziś dzwoniłem do empiku na nr z ich strony i miła pani (zdawała sie już znać sprawę) poleciła mi napisać mail (na obsluga.klienta@empik.com) a w odpowiedzi dostanę ten kod. Poczekamy zobaczymy

Komentarz

Ja zakupiłem preordera w RTV Euro AGD i też od razu nie dostałem kody na pakiet precyzji. W takim razie wykonałem telefon do bok i Pani odpowiedziała, że trzeba cierpliwie czekać, ale ja nie jestem cierpliwy i napisałem maile.. po paru dniach dostałem kod na dodatkowe 5 autek

Komentarz

Otrzymałem właśnie odpowiedź do gram.pl:

Kod:
                        Witam,

Przesyłam kod na zawartość dodatkową do zakupionej gry.

XXXXXXXXXXXXXXXXX ( Pakiet Precyzji )
                        Pozdrawiam

--
                        Piotr Macias
                        Dział Obsługi Klienta gram.pl

gram.pl Sp. z o.o.,
                        ul. Jagiellońska 74 - Budynek A,
                        03-301 Warszawa
                        www: [url]http://www.gram.pl/[/url]
                        Sprawdźcie swoje skrzynki. <wink>
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

No to empik dał w <dupa>
                          dziś otrzymałem taką oto odpowiedź:
                          "Z przykrością informuje, iż nie otrzymaliśmy kodów DLC od producenta.
                          Otrzymaliśmy również informację, iż już ich nie otrzymamy. Opis na
                          stronie produktu naszego sklepu został już zaktualizowany. Gorąco
                          przepraszam za zaistniałą sytuację. Początkowa informacja od Sony do
                          naszego sklepu zawierała dodatkowe samochody, jednak wydawca nam ich nie
                          udostępnił.
                          "

Oczywiście zadzwoniłem, wywiązała się mała awantura, która nic nie dała, pani jak robot powtarzała tylko, żebym złożył reklamację która zostanie rozpatrzona "w ciągu 14 dni"... <nerwus>
                          Trzasnąłem słuchawką i cóż miałem zrobić... wysłałem ponownego maila, iż nie interesują mnie tłumaczenia ani zadne przeprosiny - interesuje mnie kod DLC na 5 bonusowych samochodów. Tak było w opisie i dlatego zamówiłem grę w ich sklepie, chcę dostać produkt W PEŁNI zgodny z opisem w momencie składania zamówienia.

Czekam na dalszy rozwój wydarzeń

Komentarz

albo zwrot kasy powinno byc, chociaż teraz nie wiem czy gdzieś dostaniesz z dodatkowymi 5 samochodami
                            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                            B Spec - 40 level
                            60 x Gold
                            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

allegro,ale ceny odstraszają

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                                No to empik dał w <du*a>
                                dziś otrzymałem taką oto odpowiedź:
                                "Z przykrością informuje, iż nie otrzymaliśmy kodów DLC od producenta.
                                Otrzymaliśmy również informację, iż już ich nie otrzymamy. Opis na
                                stronie produktu naszego sklepu został już zaktualizowany. Gorąco
                                przepraszam za zaistniałą sytuację. Początkowa informacja od Sony do
                                naszego sklepu zawierała dodatkowe samochody, jednak wydawca nam ich nie
                                udostępnił.
                                "

Oczywiście zadzwoniłem, wywiązała się mała awantura, która nic nie dała, pani jak robot powtarzała tylko, żebym złożył reklamację która zostanie rozpatrzona "w ciągu 14 dni"... <nerwus>
                                Trzasnąłem słuchawką i cóż miałem zrobić... wysłałem ponownego maila, iż nie interesują mnie tłumaczenia ani zadne przeprosiny - interesuje mnie kod DLC na 5 bonusowych samochodów. Tak było w opisie i dlatego zamówiłem grę w ich sklepie, chcę dostać produkt W PEŁNI zgodny z opisem w momencie składania zamówienia.

Czekam na dalszy rozwój wydarzeń

Mnie empik odpisał tak:
                                "Uprzejmie informuję,że bonus dotyczył 20 aut, niestety na naszej
                                stronie ukazała się błędna informacja na temat produktu za co bardzo
                                serdecznie przepraszamy. W ramach rekompensaty możemy zaproponować bon
                                zniżkowy przy kolejnym zamówieniu na gry z naszego sklepu internetowego,
                                czy taka forma rekompensaty Panu odpowiada?

W przypadku jakichkolwiek pytań, zapraszam do kontaktu. Chętnie
                                wyjaśnię wszystkie wątpliwości."

Również napisałem, że nie interesują mnie rabaty ani przeprosiny. Pomęcze ich o dlc na 5 samochodow, jezeli na prawde nie beda mogli go zalatwic od producenta to bede zadal rabatu na kupiona gre, w sensie rekompensaty pienieznej za gt 6.

Komentarz

Pracuję...
                                X