ogólnie DLC do GT% nie są tanie. Tu dostajemy dwie trasy i 4 warianty. Liczyłem na pack z dodatkowymi autami. W tym Scionie nawet różnica pomiędzy znakiem marki Scion a znakiem Toyoty jest prawie nie zauważalna hehehe Niby auto darmowe więc spuszczę zasłonę milczenia;0
Czy to jakiś nieśmieszny żart? Forza dostała ostatnio świetnego Vipera, co miesiąc nowe auta, niedawno Porsche, a Japońce po prostu wzięli GT-86, zamienili znaczek, i nazywają to DLC . Ale spoko, jestem w końcu Polakiem - jak dają coś za darmo, to biorę i tak Ale płacenie ponad 20 zł za jeden tor jest po prostu chore. Chyba nie kupię Twin Ring Motegi.
Kilka dni temu na ps3site.pl pisali że te DLC będzie kosztowało 18 zł, nie wiem jak to wyliczyli. Jakie auta dostaje Forza a jakie GT to widać hehe. Mimo wszystko mam nadzieje że dostaniemy jeszcze porządną paczkę aut do GT5 jeśli kolejna cześć miałaby wyjść na PS4.
Jedyny plus po tym Scionie - pewnie pojawi się nowa marka w salonie premium tworząc miejsce dla dodatkowych dwóch marek (po trzy w kolumnie) więc może będzie jakiś upgrade standardowych do premium
Jutro z rana pewnie zacznie się masowe oblężenie pokojów online zza oceanu (oni dostaną DLC już dziś w nocy) więc zanim się kupi pewnie będzie można wypróbować (oby)
Ja poczekam na potwierdzenie czy GT6 wyjdzie jeszcze na PS3 czy na PS4, do tego czasu Xbox jeszcze stanieje (Forza 4 też, może będzie wersja ze wszystkimi DLC), a kto wie czy nie pojawi się Forza 5. Bólem będzie gra na padzie, gdyż nie chce wydawać kolejnych 500 zł na kierownice. Na razie pozostaje mi tylko oglądanie przez PS3 na youtube filmików HD z Forza 4
Gdyby Forza miała wsparcie dla kierownic Logitecha to prawdopodobnie zakupiłbym Xboxa, ale że nie podsiada to rezygnuję.
A co do DLC, to dla większości krajów posiadających walutę w Euro te DLC to jest mega tanioszka. A dla nas jest to cena lekko wysoka jak na zawartość. No i ten tor nie jest jakoś bardzo wyszukany, ale prawdopodobnie w niedalekiej przyszłości zakupię.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Ja tam chyba nie kupię DLC (może po za pierwszym pakietem wyścigowych samochodów bo jest ich tam dużo i cena nie jest zła). W każdym razie tory z GT4 wracają do GT5 w postaci DLC -,-
Komentarz