Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zamieszczone przez siniak
    No i Passat w dizlu
    Oby!
    narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
      Nie jest, ale przyznasz, że miło by było, gdyby dali auto zupełnie nowe, a nie popisali się jednym, a teraz będą je odtwarzać z innym znaczkiem ;( Takie One - 77...
      Jak najbardziej, dość mam Japonii jak narazie, mimo iż bardzo lubię japońskie samochody. Ale właśnie One - 77 czy DBS powinien być dawno.
      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
      B Spec - 40 level
      60 x Gold
      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
        popisali się jednym, a teraz będą je odtwarzać z innym znaczkiem ;( Takie One - 77...
        Nie gadajcie, bo wciąż czekam na Subaru BRZ do kompletu.
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Wreszcie jakieś porządne DLC... Czekam na BRZ i Civica '96

Komentarz

No co ty? Civic '96 jest dostępny w salonach w GT5 od samego początku istnienia gry!
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
              No co ty? Civic '96 jest dostępny w salonach w GT5 od samego początku istnienia gry!
              Coupe :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                Zamieszczone przez DeNi
                popisali się jednym, a teraz będą je odtwarzać z innym znaczkiem ;( Takie One - 77...
                Nie gadajcie, bo wciąż czekam na Subaru BRZ do kompletu.
                To będzie coś w stylu Mazdy roadster, mx-7 i miaty... Al Al Albo.. vauxhall astra Touring car oraz Opel.. Albo...Długa będzie ta lista co nie? Odpuszczę sobie

Komentarz

Ostatnio na GT Planet pojawiła się informacja odnośnie torów zmierzających do Gran Turismo. Nie wiadomo na razie czy te 2 tory będą w postaci DLC do GT5, czy może zmierzają one do GT6. W każdym bądź razie inżynierowie z Polyphony Digital odwiedzili sławny tor Silverstone (ten na którym odbywały się Akademie GT) robili zdjęcia i skanowali tor laserowo. Zarówno ten znany wszystkim z wyścigów F1 jak i jego mniejszego brata umieszczonego wewnątrz toru, zwanego Stowe Circuit.
                  Nie wiadomo, czy tory trafią do nas na obecną wersję GT, czy na kolejną. Wiadomo jednak, że zespół PD skanował te tory tak samo jak robili to wcześniej na torze Mount Panorama Bathurst.

Więcej informacji tutaj: http://www.gtplanet.net/silverstone-cir ... mo-series/
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

No ciekawie. Podróżują tak po tym świecie. Najpierw salony z samochodami a teraz proszę tory. Zapowiada się interesująco bo wreszcie jakieś odświeżenie. Mam nadzieję, że tor trafi raczej do GT6 w wersji darmowej gdyż w piątce nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na płatne dodatki.

Komentarz

heh gorzej jak będziesz musiał wydać kilka tysiaków na nowy sprzęt aby móc zagrać w te nowe tory w GT6. Więc lepiej, żeby była MOŻLIWOŚĆ pobrania ich jako DLC dla GT5 (przynajmniej Mount Panorama, bo Silverstone mnie nie ciekawi, poza tym mam je w FM4).

Komentarz

Taka gra jak Gran Turismo 5 lub którykolwiek numerem z tej serii, bez Silverstone, to właśnie ten czuły punkt i mały minusik. Zawsze mi tego toru brakowało, bo bardzo go lubię i to jest fajny, szybki, techniczny tor wyścigowy, który idealnie się wpasuje w tę serię.

Potwierdzenie zdjęć: http://www.virtualr.net/silverstone-...o-gran-turismo
                        GT5 - 100%
                        GT6 - 100%
                        GTS - 100%
                        GT7 - 100%

Komentarz

Tu mała zapowiedź tego co może dostaniemy w DLC. Dalszy komentarz zbyteczny

http://www.gtplanet.net/forum/showthrea ... &page=3819

Komentarz

Wygadaliście Zresztą po wypuszczeniu FRS można się było tego spodziewać Mam nadzieję że podczas TGS pokażą nam coś więcej :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez ConradooPL
                              Mam nadzieję że podczas TGS pokażą nam coś więcej :mrgreen:
                              A co mogą więcej pokazać? Przecież to już ostatnie auto z rodziny, no chyba, że kolejnego GT-R

Komentarz

Samochód znajdował się pod nazwą "for_event_00" w folderze “Geheimnis”, co z niemieckiego oznacza słowo "sekret". Mam nadzieję, że to nie będzie jedyny sekret PD i będzie tego więcej. Np. to RM do tego Subaru w postaci GT300.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X