Nie jest, ale przyznasz, że miło by było, gdyby dali auto zupełnie nowe, a nie popisali się jednym, a teraz będą je odtwarzać z innym znaczkiem ;( Takie One - 77...
Jak najbardziej, dość mam Japonii jak narazie, mimo iż bardzo lubię japońskie samochody. Ale właśnie One - 77 czy DBS powinien być dawno.
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
popisali się jednym, a teraz będą je odtwarzać z innym znaczkiem ;( Takie One - 77...
Nie gadajcie, bo wciąż czekam na Subaru BRZ do kompletu.
To będzie coś w stylu Mazdy roadster, mx-7 i miaty... Al Al Albo.. vauxhall astra Touring car oraz Opel.. Albo...Długa będzie ta lista co nie? Odpuszczę sobie
Ostatnio na GT Planet pojawiła się informacja odnośnie torów zmierzających do Gran Turismo. Nie wiadomo na razie czy te 2 tory będą w postaci DLC do GT5, czy może zmierzają one do GT6. W każdym bądź razie inżynierowie z Polyphony Digital odwiedzili sławny tor Silverstone (ten na którym odbywały się Akademie GT) robili zdjęcia i skanowali tor laserowo. Zarówno ten znany wszystkim z wyścigów F1 jak i jego mniejszego brata umieszczonego wewnątrz toru, zwanego Stowe Circuit.
Nie wiadomo, czy tory trafią do nas na obecną wersję GT, czy na kolejną. Wiadomo jednak, że zespół PD skanował te tory tak samo jak robili to wcześniej na torze Mount Panorama Bathurst.
No ciekawie. Podróżują tak po tym świecie. Najpierw salony z samochodami a teraz proszę tory. Zapowiada się interesująco bo wreszcie jakieś odświeżenie. Mam nadzieję, że tor trafi raczej do GT6 w wersji darmowej gdyż w piątce nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na płatne dodatki.
heh gorzej jak będziesz musiał wydać kilka tysiaków na nowy sprzęt aby móc zagrać w te nowe tory w GT6. Więc lepiej, żeby była MOŻLIWOŚĆ pobrania ich jako DLC dla GT5 (przynajmniej Mount Panorama, bo Silverstone mnie nie ciekawi, poza tym mam je w FM4).
Taka gra jak Gran Turismo 5 lub którykolwiek numerem z tej serii, bez Silverstone, to właśnie ten czuły punkt i mały minusik. Zawsze mi tego toru brakowało, bo bardzo go lubię i to jest fajny, szybki, techniczny tor wyścigowy, który idealnie się wpasuje w tę serię.
Samochód znajdował się pod nazwą "for_event_00" w folderze “Geheimnis”, co z niemieckiego oznacza słowo "sekret". Mam nadzieję, że to nie będzie jedyny sekret PD i będzie tego więcej. Np. to RM do tego Subaru w postaci GT300.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz