Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zamieszczone przez Impact
    jakiś Passat by się przydał
    "To jest chory kraj" Dakann
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Komentarz

Aaaaa Fakt. Moim zdaniem więcej japońców by się przydało, ale nie tych eko typu Prius czy Leaf, tylko starsze modele Corolli, Civiców, Prelude, Imprezy starszej, Chaserem też bym nie pogardził, Trueno Premium Pomarzyć można.
      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Civic zdecydowanie by się przydał najlepiej jakiś coupe.

Zamieszczone przez ArtiF1
        "To jest chory kraj" Dakann
        Mniemam, że zamiast Passata wolałbyś dorożkę?

Zamieszczone przez vts2000
        a kto Cię zmusza do kupna DLC ???
        Nikt mnie do tego nie zmusza ale mam prawo wyrazić swoją opinię i skrytykować PD, prawda?

Komentarz

Civic coupe 97r najlepiej
          Zapraszam tutaj.

Komentarz

• Coś długo PD każe nam czekać na kolejne DLC. Jestem ciekaw czy szykują coś większego.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pytaniem jest raczej czy w ogóle coś szykują... Czy może ma to być jakaś niespodzianka dla wszystkich, fanów, hmmm kto wie? Ale szczerze powiem, że jeśli w następnym DLC będą same japońce to nie kupuje no chyba, że pojawiłaby się Honda Civic Coupe 96 lub 97 to jak najbardziej...

Komentarz

• Re:

Zamieszczone przez Sasek
                Coś długo PD każe nam czekać na kolejne DLC. Jestem ciekaw czy szykują coś większego.
                Podsumujmy fakty: przez prawie rok od wydania GT5 PD nie wypuściło żadnego DLC. Następnie w przeciągu 3 miesięcy ukazało się 7 osobnych DLC. W związku z powyższym śmiem twierdzić że marudzisz

Komentarz

• Re: Re:

Zamieszczone przez siniak
                  Podsumujmy fakty: przez prawie rok od wydania GT5 PD nie wypuściło żadnego DLC. Następnie w przeciągu 3 miesięcy ukazało się 7 osobnych DLC. W związku z powyższym śmiem twierdzić że marudzisz
                  Może trochę . Ale chyba bardziej mnie ciekawość zżera.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Miłośnicy Forzy zaraz pewnie będą się cieszyć nowym Viperem...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3BG3xYq5Cc

A my co?
                    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

A my kolejnym GT-Rem...

Komentarz

Jeśli w ogóle dostaniemy jeszcze jakieś DLC to pewnie kolejne MINI. Tak w ogóle to PD słabo stara się z DLC, biorąc pod uwagę, że kolejne GT na pewno nie wyjdzie na PS3 to dzięki DLC mieliby okazje jeszcze przedłużyć żywot GT5 (gracze by się ucieszyli nawet z płatnych wszak nie jest to nabijanie kasy dodatkami, które znajdują się już od razu na płycie) i zarobić parę zielonych. Przydałoby się żeby za serie GT wzięło się jakieś europejskie studio (wtedy może przynajmniej line-up samochodów byłby jakiś sensowniejszy).

P.S. nie podoba mi się ten nowy Viper (co nie oznacza, że nie chciałbym go mieć w GT, zbyt bardzo przypomina Ferrari, pierwsza generacja najpiękniejsza (szkoda że w GT nie ma niebieskiego lakieru z białym paskiem dla tej generacji;(

Komentarz

O to niby czemu GT 6 "na pewno" nie wyjdzie na PS3? Póki co NIC na ten temat nie powiedziano to raz, dwa że historia serii pokazuje, że do tej pory na każdą konsolę SONY wychodziły po dwie części. Trzy: o nowej konsoli póki co też NIC nie wiadomo, nie została nawet oficjalnie zapowiedziana, myślę, że zgodzicie się, że póki co najbliższy realny termin jej premiery to koniec 2013 - półtora roku - szmat czasu. PD to stosunkowo małe studio. To, że GT5 było robione 6 lat nie znaczy, że na szóstkę też będziemy tyle czekać. Przecież mają już cała grę (GT5 - silnik graficzny, fizyka, wszystkie tory etc.) którą jedynie wystarczy rozbudować o dużo nowych samochodów, tras, wyścigów etc. Nie muszą wszystkiego robić od zera.

Tak jak już wspomniałem - nic oficjalnie nie powiedziano więc jedynie możemy się domyślać. Ja abstawiam, że nową częśc ujrzymy właśnie za ok 1,5 roku, na naszej obecnej "czarnulce" gdy nowa generacja bedzie już tuż tuż.

A co do dlc i tego Mini to nawet tak nie żartuj ;/ Osobiście rzygać mi się od nich już chce. Nigdy nie przepadałem za tą marką. Dotychczasowe dlc malutkie są (ok. 5 samochodów gdy standardowo jest ok 230 pffff) to jeszcze na dodatek zawsze jednym z dodanych samochodów - MINI. Teraz czekamy na Coupe

Komentarz

Zamieszczone przez Pitej
                            A co do dlc i tego Mini to nawet tak nie żartuj ;/ Osobiście rzygać mi się od nich już chce. Nigdy nie przepadałem za tą marką. Dotychczasowe dlc malutkie są (ok. 5 samochodów gdy standardowo jest ok 230 pffff) to jeszcze na dodatek zawsze jednym z dodanych samochodów - MINI. Teraz czekamy na Coupe
                            Pewnie pierwsza generacja MINI zostanie podniesiona do premium. Widocznie licencje z VW i MINI były tanie dlatego znalazły się w DLC. Zamiast nowego Vipera pewnie dostaniemy Acure NSX lub jakiś inny "wybitny" japoński samochód sportowy albo inną nowość z tego kraju ... najlepiej elektryczną hehe

Komentarz

2 miesiące już dawno minęły więc raczej żadnego DLC już nie będzie. Ja w każdym razie nastawiam się na czekanie na GT6. W sumie pomijając wszystkie wspaniałem rzeczy w tej grze, GT5 ma chyba najgorszy interfejs jaki kiedykolwiek widziałem w grze. Jakby robiło go z 6 osób nie komunikując się ze sobą choćby raz. Cała gra robi wrażenie nieukończonej, ale na tym etapie to wszystko już tak daleko zabrnęło, że poprawianie starej gry chyba straciło sens. Mam tylko nadzieje, że GT5 było poligonem doświadczalnym i na GT6 się nie zawiedziemy.
                              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Dokładnie nie stawiaj kropki nad i póki nie masz pewności czy na pewno jest to i czy może j (ciasteczko z wróżbą). Nie wiadomo czy zanim wyjdzie GT6 ukażą się nowe platformy i kto to wie. Po za tym nie mówcie mi tutaj ,,kolejne Mini'' bo porównując dopakowane GT-R'y a dopakowane Mini wiadomo, że japońska formuła wygrywa wynikiem 10:0 i nie ma co dalej o tym dyskutować. Forza ma swoje DLC, Gran Turismo miało swoje. Dokładnie też bym wolał żeby jakieś europejskie studio wzięło się za GT5 wolałbym już kolejną odmianę Alfy Romeo lub nawet wolałbym jakąś dorożkę niż kolejnego GT-R'a chociaż trzeba przyznać, że wszystkie auta, które dodali w wersji TC prezentują się dosyć kozacko.

Komentarz

Pracuję...
                                X