Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

No właśnie też dowiedziałem się o tym wozie w TG, z tym ze jak wiadomo Tank Car ma silnik z czołgu a Brutus z samolotu myśliwskiego, i to jeszcze na oponkach z naczepy do ciągnika
    Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Cholera jaki ciągnik. Chętnie bym się nim przejechał w GT5. Na Tank Car nie narzekam bo się dosyć fajnie jeździ, tylko przydałaby się redukcja masy szyb i zmniejszenie wagi :-)

Komentarz

Sorka za double posta ale myślę, że minęło trochę czasu i mogę napisać post pod postem zważając na to, że potrzebna mi jest pilna pomoc.

Otóż planuję zakup DLC. Natknąłem się na jakieś amerykańskie forum gdzie jest napisane coś o Complete Pack i mam pytanie kiedy wchodzę w PSS to nie mam czegoś takiego. Podobno jest to paczka zawierająca wszystkie DLC w jednym a jej cena wynosi £9.49.

I mam jedno pytanie czy w Racing Car Pack są wszystkie auta zwykłe i wersje TC?

I teraz drugie pytanie czy ten Complete Pack jest u was dostępny, bo u mnie go jakoś nie widać. Mam tylko dwie paczki samochodowe, course pack, paint pack a nie chce mi się wszystkiego pojedynczo kupować.

Nie przepraszaj i nie kombinuj niepotrzebnie, po prostu przeczytaj regulamin. A wtedy zrozumiesz, że swojego posta napisałeś o 4 minuty za wcześnie, ale niech będzie, wyjątkowo naciągniemy tą zasadę pisania posta pod postem
        //sin

Komentarz

Complete Pack To wszystko z pierwszego DLC <facepalm>
          GT5 - 100%
          GT6 - 100%
          GTS - 100%
          GT7 - 100%

Komentarz

Tu masz Impact wszystkie pakiety:
            http://eu.gran-turismo.com/pl/products/gt5/dlc/

Kompletny pakiet
            Zestaw zawiera pakiet samochodów wyścigowych, pakiet z wyposażeniem, pakiet farb oraz pakiet torów dla „Gran Turismo 5‟, dostępny po wyjątkowej cenie.
            Więcej szczegółów na temat każdego pakietu znajdziesz na odpowiednich stronach z wprowadzaniem.
            Nie zawiera Pakietu Samochodów nr 2, Pakietu Samochodów nr 3 ani Pakiet Testu Prędkości
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dzięki DJ Brabus za link. Nawet nie wiedziałem, że taka strona istnieje ale mniejsza o to. Teraz już wiem co muszę zakupić i już wiem ile to będzie kosztować. Jeszcze raz wielkie dzięki.

PS. Dzięki sin ;-) Się więcej nie powtórzy :-)

Komentarz

W końcu szykuje się nowe DLC - tym razem do kupienia za 5 funtów będzie tor Twin Ring Motegi i jego cztery warianty: Road Course, Super Speedway, East Course, West Course. Dodatkowo w grze pojawi się Scion FR-S, czyli amerykański odpowiednik Toyoty 86 - ponoć za darmo.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A Subaru Brz to już się nie dało zrobić?
                  GT5 - 100%
                  GT6 - 100%
                  GTS - 100%
                  GT7 - 100%

Komentarz

Ja bym wolał, żeby w grze pojawiły się Porsche, Bugatti w wersji premium, Pagani Zonda F, Koenigseggi, Gumpert Apollo, Ford T, Daimler 1886 i Benz 1886.
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Tym razem się wstrzymam z zakupem DLC. Nie wiem czy dla jednego toru warto płacić 25zł. Zastanowię się po premierze jak zobaczę te konfiguracje toru w pełnej krasie.
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Każdy nowy tor jest mile widziany, pewnie go zakupie gdyż nie jeździłem na nim wcześniej. Co do auta - to jest odpowiedz PD na nowego Vipera w Forze A na poważnie, nie marudzi się jeśli coś jest za darmo, ale dalej widać bezsensowną politykę PD - dają to na czym nikomu nie zależy - kolejna kopia auta tylko pod inną marką....

Komentarz

A ja jednak, skompletuje, tyle DLC zakupione już, gier innych nie kupuje w sumie. Także raz na czas DLC chętnie zakupie
                          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                          B Spec - 40 level
                          60 x Gold
                          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                            do kupienia za 5 funtów będzie tor Twin Ring Motegi
                            heh to było pewne odkąd pojawiły się pierwsze wzmianki o nim przy okazji GT Academy, swoja drogą jak wam się on podoba? Trochę na nim pojeździłem w tej ostatniej rundzie GTA i raczej daleki jestem od zachwytu. Wygląda jakby go PD na szybko przekonwertowało z GT4 w HD

Komentarz

Jeśli to ma być odpowiedź na nowego Vipera to... Tarzam się po podłodze

Komentarz

Twin Ring Motegi DLC i Scion dostępne już w tą środę
                                http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5s ... june-27th/

niestety nie ma innych dodatkowych aut

Komentarz

PracujÄ™...
                                X