Czy Wy też macie takie problemy z tym eventem z Civikami jak na forum z tego linka? Polecam Type-R bodajże z '97 roku po RM (Racing Mod). Zrobionym na 400 PO z palcem w lewym uchu można wygrać wszystko na luziku.
Dzięki, sprawdzę i spróbuję wycisnąć pierwsze miejsce
edit
7:19:576 i zaledwie 3 miejsce.
Ja to za 2gim razem przejechałem stuningowanym Gallardo do limitu PO, nawet nic nie grzebałem w skrzyni czy w zawieszeniu i ukończyłem z przewagą 5 sekund. Za pierwszym razem mi się nie udało, bo za bardzo zaszalałem i nie byłem jeszcze wdrożony do jazdy po tym torze.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Mam pytanie, co do zawodów sezonowych.. otóż na youtube widziałem film, na którym jakiś gość radził jaki samochód najlepiej wybrać do jakich zawodów sezonowych, każdy z tych jego samochodów miał o jeden więcej PP (punkty osiągów) niż wymagały zawody : np. Zawody sezonowe francuskich samochodów do 450PP i samochód, który radził (pokazał go na filmie w garażu) miał 451PP.
Pytanie brzmi - Czy na 100% można jechać samochodem z taką ilością PP na zawody? =)
Z góry dzięki za odpowiedź i przepraszam jeśli moje pytanie było już na tym forum zadawane.
Pozdrawiam! =)
Komentarz