Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zawody sezonowe - wyścigi

Cóż Update średni jak dla mnie. Oczywiście nie licząc Cerbery Speed 12, na którą poluję w GT5 od czasu porzucenia czwóreczki. Auto nie dość, że piękne to jeszcze jest demonem prędkości. Ogólnie większość wrzutu to Japonia zresztą jak zawsze. Nie mniej miło iż pokusili się o seryjkę TVR'ów ^^

Komentarz

Spid tuelw to jeden z najtrudniejszych do zdobycia standardów w GT5, rarytas jakich mało. Mnie nie udało się go upolować metodą tradycyjną, na szczęście mam dobrych kolegów (przy tej okazji mała prywata: Pozdro dla pewnego przystojniaka z Białegostoku )
      To się drifterzy ucieszą, ale śpieszcie się, Speed 12 tak szybko odchodzi

Komentarz

Ale i tak byczy + za postawienie na Japońskie serie wyścigowe.
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Koledzy pomoże ktoś wybrać auto oraz je ustawić do zawodów sezonowych, Samochody wyścigowe: Cape Ring (zewnętrzny) - próba driftu nr44.
          Generalnie nigdy nie próbowałem driftu, dziś pierwszy raz próbowałem.
          Cały dzień treningu, próby różnymi samochodami, kierownica, pad i nic kompletnie nie idzie. Jakimś cudem zrobiłem brąz ale to tylko raz teraz robię max 4-5 tysięcy punktów.
          Co dziwne wydawało mi się że kierownica będzie lepsza do driftowania ale testy potwierdziły że padem jest lepiej niż kierownicą G27.

Komentarz

Daniel skocz do działu gt5-drift/ - znajdziesz tam dużo fajnych porad w temacie technik driftowania, samochodów do tego i ustawień. Naprawdę polecam, niektórzy piszący tam koledzy to prawdziwi fachmani w tej dziedzinie. Sam skorzystałem z ich rad, bo wcześniej byłem kompletnym nieogarem jeśli chodzi o drifting w GT

Komentarz

OK, zajrzę tam, dzięki!

Komentarz

Te zawody sezonowe robią się już nudne jak flaki z olejem. Respirator utrzymujący sztucznie przy życiu GT5. Mam coraz mniej chęci by włączać grę. Wątpię w nowe DLC, ale to tylko i tak zabawa na parę minut. Szkoda.

Komentarz

Jazda z AI, choćby nie wiem jak urozmaicona, prędzej czy później znudzi największego fanboy'a gry. Esencją gier wyścigowych jest multi i jazda z żywym przeciwnikiem. Większy poziom trudności, nieprzewidywalność przeciwników, strategia w długich wyścigach, dostosowywanie mistrzostw/wyścigów do swoich potrzeb, no i w końcu satysfakcja z zajęcia dobrej pozycji. Na tym polu GT5 wypada bardzo dobrze co z pewnością pozostali członkowie klubu Night Riders potwierdzą

Mi, szczerze mówiąc, też nie chce się wchodzić do gry tylko po to by zrobić sezonówki. Najczęściej je robię gdy:
                  a) kończy się czas dostępności to się zmuszę by pojechać
                  b) potrzebuję kasy na samochody
                  c) mam niedosyt po wyścigu klubowym i jeszcze mam ochotę trochę pojeździć

Zapraszamy do Night Riders - jutro kolejny wyścig samochodów RM organizowany przez siniaka. Acura NSX RM '91 na torze Laguna Seca!

Komentarz

Mi na dzień dzisiejszy sezonówki sprawiają mega frajde, często popsuja nerwy ale to dobrze, jest ciśnienie żeby próbować szukać różnych rozwiązań na zdobycie złota
                    Myślę że dla amatora sezonówki + LMK na początek w zupełności wystarczy.
                    Night Riders ? z pewnością dołączę jak zdobędę odpowiednie doświadczenie

Komentarz

Nie zwracajcie uwagi - Kyjgel to forumowy malkontent, ja już dawno się przyzwyczaiłem do jego marudzeń
                      Co do sezonówek uważam że np. niedawno zakończona seria związana z GT Academy była bardzo pomysłowa i przede wszystkim świetnie nagradzała za zwycięstwa (kasa, kupony i samochody z wysokich poziomów!) Pobijanie czasów i driftowych punktacji znajomych z PSN też jest bardzo pro i nakręca dodatkowe emocje A że przy okazji można zarobić bardzo przyzwoitą ilość kredytów to dodatkowy duży plus.

Komentarz

Zauważyłem dziwną rzecz podczas przechodzenia zawodów sezonowych FR 500 PO. Najpierw wziąłem Callaway C12 (496 PO), ale on ledwo dawał radę i nie mogłem dogonić stawki. Natomiast kiedy kupiłem BMW M5 i zmniejszyłem mu nieco osiągi tak żeby dopasować, to nagle wyprzedzam wszystkich konkurentów już na 3 okrążeniu. Czy to przeciwnicy wolniej jechali, czy to BMW jakieś lepsze niż w rzeczywistości?
                        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

• Zawody sezonowe Lamborghini

DŁugo nie grałem w GT5 bo konsola dostała yloda, ale niedawno naprawiłem ją i w tej chwili nadrabiam zawody sezonowe. Z 30.08.2012 są zawody tylko dla Lamborghini do 550PO. Mam duży problem z torem w Nurburgring. Wypróbowałem wszystkie możliwe modele jakie mogą wziąć udział w wyścigu, ale nie mogę wspiąć się wyżej niż na 5 miejsce ! Trasę znam doskonale, ale ZAWSZE dwa pierwsze miejsca zajmuje Lamborgini Miura. Mam takie auto w garażu, zredukowałem masę, maksymalnie dopakowałem, wyłączam TCM i choćbym nie wiem jak idealnie jechał to nie mogę wygrać ! Czy ktoś z Was byłby łaskaw zmierzyć się z tym wyzwaniem i może jakieś wskazówki podać ?

Komentarz

• Re: Zawody sezonowe Lamborghini

Próbowałeś to zrobić Lamborghini Countach LP400? No i czy samochody były ustawione. To też jest ważne. Nurburgring da rade skrócić w dwóch miejscach, jak i na karuzeli zrobić wallride. W sumie to daje Ci jakieś 8~12 sekund.

Komentarz

Mam dwa Countache 74 i 88. Oba maksymalnie ustawione i na obu nie udało mi się.

Komentarz

PPE.pl – portal graczy - wszystko o PS5, PS4,Xbox One, Xbox 360, PC: recenzje, playtesty, zapowiedzi, poradniki, galerie, gameplaye, encyklopedia gier.

Sety i sposoby.
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X