Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zawody sezonowe - wyścigi

Miałem ostatnio dylemat czy wybrać kierowcę porywczego czy opanowanego, strzeliłem tak, że pozostało na środku. Ogólnie to nie lubię bezmyślności kierowcy naszego jak i przeciwników w wyścigach B-Spec, czasami się zastanawiam czy sześciolatek przypadkiem lepiej by tego nie przejechał. Ale zawsze w B-Spec jest jeden plus, zostawić konsolę na nockę i odpalić wyścigi, przynajmniej się z tym pieprzyć nie trzeba ale wracając do tematu zdecydowanie wolałbym A-Spec. Na nagrody jeszcze nie patrzyłem, mam nadzieję, że kupon jest wart zmarnowania cennych minut.

Komentarz

Kupon masz na Poziom 14 więc może coś ciekawego wylosować :wink: Też miałem plany z zostawieniem konsoli na noc ale kurde trochę się jednak boję
      Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Czego? Ja ją zostawiam na noc. Ale ostatnio coś mi się bardziej nagrzewa niż zwykle i zapewne trzeba będzie przeczyścić tylną klapę. Szkoda jedynie, że konsola nie ma auto wyłącznika po iluś tam minutach (nie jestem pewien) i szkoda, że nie da się ustawić w GT5 serii wyścigów dla kierowcy jakie ma jechać a no i jeszcze masowe kupno w giełdzie bo kupowanie pojedynczo to masakra. Dobra ale to nie koncert życzeń. Na nockę mu zostawiam na pewno złoto wpadnie ale ciekawe co za auto wygramy :-)

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
          Szkoda jedynie, że konsola nie ma auto wyłącznika po iluś tam minutach
          Ma W menu XMB jest opcja "Oszczędzanie energii" - tam ustawiasz czasowe wyłączenie konsoli, jak dobrze pamiętam zakres czasowy to 1-5 godz.

Komentarz

Dzisiejsza aktualizacja Zawodów Sezonowych

Mitsubishi Lancer Evolution do 500 PO: Próba czasowa Laguna Seca Raceway
            Okres dostępności: 03.05.2012 05:00 - 17.05.2012 05:00
            Złoto: Cr.250 000 Srebro: Cr.150 000 Brąz: Cr.100 000

Próba czasowa na torze Laguna Seca Raceway dla Mitsubishi Lancer Evolution, tuningowanego maksymalnie do 500 PO. Dozwolone są opony komfortowe/miękkie lub słabsze.

Próba czasowa do 500 PO Chamonix West

Próba czasowa na torze Chamonix West dla samochodów do 500 PO. Aby wziąć udział w tych zawodach, musisz mieć opony śniegowe.

Mitsubishi Lancer Evolution: Próba driftu Deep Forest Raceway

Próba driftu na torze Deep Forest Raceway dla Mitsubishi Lancer Evolution. W tych zawodach nie ma ograniczeń tuningu.

Próba driftu Laguna Seca Raceway

Próba driftu na torze Laguna Seca Raceway. W tych zawodach nie ma ograniczeń tuningu i samochodów.

Komentarz

No i teraz to się postarali. Mitsubishi Lancer Evolution: Próba Driftu, na początku miałem nadzieję, że będzie to jakiś meeting z jednym wyścigiem gdzie będą mogły wejść tylko Evo i za pierwsze miejsce wpadnie jakiś Tommi Makinen Edition. Te zawody sezonowe bardziej podobają mi się od wszystkich poprzednich a na pierwszy ogień idzie próba czasowa na Lagunie.

Komentarz

Nie wiem jak Wasze odczucie, ale moim zdaniem wzrósł poziom trudności. Drift na Lagunie to istny hardcore.
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dla mnie hardcore to akademia GT .

Nie wiem jak ci goście są w stanie kręcić takie czasy .
                  Szczególnie elektrycznym leafem - czapy z głów
                  http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

Akademia GT to zawody w "kto bardziej wjedzie na trawę".

Komentarz

Zamieszczone przez Halfpipesaur
                      Akademia GT to zawody w "kto bardziej wjedzie na trawę".
                      No po części to niestety prawda

Komentarz

A trzeci wyścig w B-Spec w najnowszych sezonowych... Jakie autko daliście swojemu driver'owi? Bo ja czego bym mu nie dał i jakbym mu nie podpowiadał to max na 2 miejscu dojeżdża bo w każdym wyścigu nie omieszka chociaż raz przyhaczyć w bandę na końcu prostej wiodącej z tunelu.

Pozdrawiam

Komentarz

spróbuj chaparalem
                          http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

Poradziłem sobie Mazdą Furai. Jest mega lekka więc zakręty brała bardzo ładnie i przy okazji kierowca nie popełniał nią zbyt wielu błędów.

Pozdrawiam

Komentarz

Uuu...

Uwaga: Anulowanie wydarzenia sezonowego
                              11 maj 2012

Odkryliśmy problem w wydarzeniu sezonowym Gran Turismo 5 „Próba czasowa nr 35 - Mitsubishi Lancer Evolution do 500 PO: Próba czasowa Laguna Seca Raceway”, dostępnym od 03.05. Z jego powodu blokujemy tymczasowo dostęp do tego wydarzenia.

Przepraszamy za niedogodności.
                              GT5 - 100%
                              GT6 - 100%
                              GTS - 100%
                              GT7 - 100%

Komentarz

Może okazało się że można jakoś skracać sobie drogę przez przycięcie któregoś z zakrętów i nie unieważnia to czasu albo coś w tym stylu...

A przy okazji... Można wyłączyć "ducha" w tych próbach czasowych? Okrutnie mnie on rozprasza.

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X