Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zawody sezonowe - wyścigi

^^ W niektórych wbiłem się do pierwszej 100 ale pewnie już z niej wyleciałem XD

Komentarz

Pewnie dzięki nietypowym kryteriom - nie można jak zwykle dominiować Cerberą i Nissanem R390

Komentarz

Żeby te próby driftu i time triale miały sens. Powinni dawać większe ograniczenia. Moim zdaniem są nudne bo albo widzę Nissana 390r albo Chaparrala 2J. Drift to samo, przeważa ciągle Cerbera.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Jeszcze wczoraj w klasykach dominowało DOME Zero.

P.S. Ale drift na tych odcinkach na Spa to poezja!
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dopiero wkręcam się w ten cały drift, ale Spa zaliczyłem fabryczną Hondą NSX Type R na komfortowych twardych.

Komentarz

Krótko i na temat z mojej strony:
              Próba Czasowa 1979 : Toyota 2000GT
              Próba Czasowa SPa 750 PO : Toyota 7 z turbiną
              drift 1979 : Toyota 2000GT (podrasowana)
              drift SPA : Art Morrison Corvette
              Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Nowe zawody sezonowe

Wyzwanie online nr 4 A-spec

Tsukuba Circuit 400 PO / 5 okrążeń

1.: Cr.169 500 2.: Cr.103 200 3.: Cr.90 700

To wyścig dla samochodów drogowych o osiągach do 400 PO. Wybór opon nie jest limitowany, a nagrody specjalne przyznawane są za zajęcie minimum trzeciego miejsca.

Cape Ring Outside Course 500 PO / 3 okrążenia

1.: Cr.312 000 2.: Cr.190 200 3.: Cr.167 100

To wyścig dla samochodów drogowych o osiągach do 500 PO. Wybór opon nie jest limitowany, a nagrody specjalne przyznawane są za zajęcie minimum trzeciego miejsca.

Nürburgring Nordschleife 650 PO / 1 okrążenie

1.: Cr.500 000 2.: Cr.304 400 3.: Cr.267 400

To wyścig dla samochodów o osiągach do 650 PO. Wybór opon nie jest limitowany, a nagrody specjalne przyznawane są za zajęcie minimum trzeciego miejsca.

Za wygranie wszystkiego kupon na samochód

Są też nowe auta w salonie kolekcjonerskim

EDIT: 22.03.2012 r.

Próba czasowa nr 32

Próba czasowa na odwróconej Special Stage Route 5 dla włoskich samochodów drogowych

Złoto: Cr.250 000 Srebro: Cr.150 000 Brąz: Cr.100 000

Próba czasowa odbywająca się na odwróconej Special Stage Route 5 dla włoskich samochodów drogowych. Tuning dozwolony jest do 600 PO a opony ograniczone są do sportowych/twardych lub gorszych.

Próba czasowa na Indy Road do 650 PO

Próba czasowa na Indy Road Course do 650 PO. Dozwolone są opony sportowe/twarde lub gorsze.

Próba driftu nr 32

Włoskie samochody: Próba driftu na Rome City

Próba driftu dla włoskich samochodów odbywająca się na Rome City. Nie ma ograniczeń opon i tuningu.

Próba driftu na Cape Ring North

Próba driftu odbywająca się na Cape Ring North. Nie ma ograniczeń opon i tuningu.
                http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Mamy dzisiaj nową aktualizację wyścigów sezonowych:

PRÓBA CZASOWA NR 33:
                  Niemieckie samochody do 560 PO: Próba czasowa Deep Forest Raceway
                  Próba czasowa na torze Deep Forest Raceway dla niemieckich samochodów drogowych do 560 PO. Dozwolone są opony sportowe/twarde lub słabsze.
                  - Złoto: Cr.250 000 Srebro: Cr.150 000 Brąz: Cr.100 000

Próba czasowa do 500 PO London City Course
                  Próba czasowa na torze London City Course dla samochodów do 500 PO. Dozwolone są opony komfortowe/miękkie lub słabsze.

PRÓBA DRIFTU NR 33:
                  Niemieckie samochody: Próba driftu Tsukuba Circuit
                  Próba driftu na Tsukuba Circuit dla samochodów niemieckich. W tych zawodach nie ma ograniczeń tuningu.

Próba driftu Grand Valley Speedway (odwrócony)
                  Próba driftu odbywająca się na Grand Valley Speedway (odwrócony). Nie ma ograniczeń opon i tuningu.
                  1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Już się za nie wziąłem. Na razie wszędzie jest srebro a potem nie miałem czasu żeby wszystko poprawiać. Kierownica w naprawie i już zapomniałem jak jeździ się na padzie. Nagrody są przyzwoite i nawet opłaca robić się te zawody sezonowe.

Komentarz

Ja nie mogę sobie dać w poprzedniej próbie driftu na Rome City - za żadne skarby świata nie mogę się dopasować do żadnego auta. Próbuję Enzo, ale jak wyjdzie pierwszy sektor, tak schrzanię drugi... Nie mam kierownicy, wszystko na padzie.

Natomiast w tej obecnej, zarówno niemieckiej na Tsukubie jak i zwykłej na Grand Valley, testuję moją nową, tajną broń - M3:

Lata wyśmienicie, już po pierwszym próbach na Tsukubie mam ponad 14 000 pkt...
                      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Ja na Rome City leciałem albo Alfą 8C albo jakąś Ferrarką albo jeszcze czymś innym dokładnie nie pamiętam ale pamiętam, żeby nauczyć się driftować porządniej Alfą musiałem trochę czasu poświęcić.

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                          Ja nie mogę sobie dać w poprzedniej próbie driftu na Rome City - za żadne skarby świata nie mogę się dopasować do żadnego auta. Próbuję Enzo, ale jak wyjdzie pierwszy sektor, tak schrzanię drugi... Nie mam kierownicy, wszystko na padzie.
                          na padzie przecież o wiele prościej się driftuje niż na kierce

Komentarz

Akurat z GT5 nie mam porównania, ale zdania są podzielone.
                            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                              Zamieszczone przez Dj Brabus
                              Ja bym tak nie stwierdził w ogóle na padzie nie umiem driftować i wczoraj przez jakieś półtorej godziny się uczyłem. Jak dla mnie o wiele łatwiej jest na kierownicy niż na padzie ale to oczywiście moje zdanie.

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
                                Zamieszczone przez siniak
                                Ja bym tak nie stwierdził w ogóle na padzie nie umiem driftować i wczoraj przez jakieś półtorej godziny się uczyłem. Jak dla mnie o wiele łatwiej jest na kierownicy niż na padzie ale to oczywiście moje zdanie.
                                Hah ja mam dokładnie odwrotnie - pytanie jeszcze na jakiej kierce driftujesz? bo na tych profesjonalnych (nie żadne pokroju DFP czy DFGT) rzeczywiście jest jak należy

Komentarz

Pracuję...
                                X