Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Czego Ci brakuje w GT5?

Zamieszczone przez Rawel
    Ostatnio pomyślałem, że przydałyby się wyścigi wytrzymałościowe w sezonowych eventach. Jeżdżenie w kółko tych samych zaczyna być nudne
    Jestem za ! i tak z 10mln za wyścig - byłoby pięknie
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
      Zamieszczone przez Rawel
      Ostatnio pomyślałem, że przydałyby się wyścigi wytrzymałościowe w sezonowych eventach. Jeżdżenie w kółko tych samych zaczyna być nudne
      Nie musi być nawet od razu 10 mln cr, już nawet te 2 mln, które były do wzięcia ostatnio to całkiem dużo. Wolałbym mniej kasy, a więcej expa, no i jakieś bardziej wymagające - z limitem mocy/kraju/marki - cokolwiek, a nie tak, że odpalam fgt/x1 i śmigam kółeczka jak nakręcony

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

Zamieszczone przez Rawel
        Zamieszczone przez saruto
        Zamieszczone przez Rawel
        Nie musi być nawet od razu 10 mln cr, już nawet te 2 mln, które były do wzięcia ostatnio to całkiem dużo. Wolałbym mniej kasy, a więcej expa, no i jakieś bardziej wymagające - z limitem mocy/kraju/marki - cokolwiek, a nie tak, że odpalam fgt/x1 i śmigam kółeczka jak nakręcony
        Nikt Ci nie karze jeździć Red Bullem możesz sobie wybrać coś słabszego. Na limity to już bym nie liczył w GT.
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Mi po A-spec został mały niedosyt. Zostały mi tylko dwa wyścigi po 24h.
          Po prostu za mało ścigania i małe zróżnicowanie wyścigów. Jest tyle możliwości co do doboru stawki. Jak już niektórzy wspominali wyścig aut o danej mocy, kraju, pojemności silnika albo wyścig ograniczony do jednej marki ( Audi, VW, BMW Merc i wiele, wiele innych) lub modelu np. Lancery Evo wszystkich generacji o mocy nie więkrzej niż X KM, albo wzorem jednego z trofeów pojedynek odwiecznych rywali Evo vs. Impreza coś w stylu Ferrari vs Lambo, Mercedes Vs. BMW czy Jaguar vs Aston Martin... Jest tyle opcji a tak na prawdę bardzo mało wyścigów...
          A tak poza tym to brakuje mi Porsche i Koenigsegga

Komentarz

Fajna byłaby możliwość tworzenia własnych mistrzostw, w których mógłbyś ustalić swoje wymagania dotyczące przeciwników. Kasa i exp by była zależna od ilości okrążeń, trudności torów i od przeciwników. :wink: Coś na wzór tego co jest w GT na psp.

Komentarz

Mnie szczerze brakuje sprzęgła. Driftując na DFGT auto wychodząc z poślizgu momentami aż prosi się o sprzęgło, którego nie ma i przez to drift jest taki trudny. Chociaż i tak jestem zadowolony, bo wczoraj ustawiłem sobie tak moją rx7FC, że drift zaczyna być przyjemny na kierownicy.

Komentarz

Zwykłe tablice rejestracyjne.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Zwykłe tablice rejestracyjne.
                  W LFSie ten motyw jest fajnie rozwiązany. Każdy może sobie coś wpisać do 8 znaków. Nawet pasowałoby to do GT5.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

jak dla mnie wielkÄ… lipÄ… jest ograniczenie konta do 20 mln...

Komentarz

• Re: Czego Ci brakuje w GT5?

Jak to? To jest tam ograniczenie ilości pieniędzy, nie można mieć więcej? Poza tym brakuje mi większej ilości ustawień do wyścigów sieciowych. Poza ograniczeniem mocy i masy powinno być jeszcze wybór krajów, z których mogą pochodzić auta, rok od którego i do którego oraz określona marka.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Jest 20mln i nie można więcej.
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

To ja chciałbym tyle mieć

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
                            To ja chciałbym tyle mieć
                            Ja już drugi raz zbieram
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Pozostaje mieć nadzieje że Poly zacznie częściej wypuszczać updaty, które zawierać będą więcej treściwych zmian oraz poprawek

Komentarz

Zamieszczone przez SNJ
                                Pozostaje mieć nadzieje że Poly zacznie częściej wypuszczać updaty, które zawierać będą więcej treściwych zmian oraz poprawek
                                Z ciekawości spytam:
                                Jakich oczekujesz zmian i jakich poprawek?
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

PracujÄ™...
                                X