Ostatnio pomyślałem, że przydałyby się wyścigi wytrzymałościowe w sezonowych eventach. Jeżdżenie w kółko tych samych zaczyna być nudne
Jestem za ! i tak z 10mln za wyścig - byłoby pięknie
Nie musi być nawet od razu 10 mln cr, już nawet te 2 mln, które były do wzięcia ostatnio to całkiem dużo. Wolałbym mniej kasy, a więcej expa, no i jakieś bardziej wymagające - z limitem mocy/kraju/marki - cokolwiek, a nie tak, że odpalam fgt/x1 i śmigam kółeczka jak nakręcony
Ostatnio pomyślałem, że przydałyby się wyścigi wytrzymałościowe w sezonowych eventach. Jeżdżenie w kółko tych samych zaczyna być nudne
Jestem za ! i tak z 10mln za wyścig - byłoby pięknie
Nie musi być nawet od razu 10 mln cr, już nawet te 2 mln, które były do wzięcia ostatnio to całkiem dużo. Wolałbym mniej kasy, a więcej expa, no i jakieś bardziej wymagające - z limitem mocy/kraju/marki - cokolwiek, a nie tak, że odpalam fgt/x1 i śmigam kółeczka jak nakręcony
Nikt Ci nie karze jeździć Red Bullem możesz sobie wybrać coś słabszego. Na limity to już bym nie liczył w GT.
Mi po A-spec został mały niedosyt. Zostały mi tylko dwa wyścigi po 24h.
Po prostu za mało ścigania i małe zróżnicowanie wyścigów. Jest tyle możliwości co do doboru stawki. Jak już niektórzy wspominali wyścig aut o danej mocy, kraju, pojemności silnika albo wyścig ograniczony do jednej marki ( Audi, VW, BMW Merc i wiele, wiele innych) lub modelu np. Lancery Evo wszystkich generacji o mocy nie więkrzej niż X KM, albo wzorem jednego z trofeów pojedynek odwiecznych rywali Evo vs. Impreza coś w stylu Ferrari vs Lambo, Mercedes Vs. BMW czy Jaguar vs Aston Martin... Jest tyle opcji a tak na prawdę bardzo mało wyścigów...
A tak poza tym to brakuje mi Porsche i Koenigsegga
Fajna byłaby możliwość tworzenia własnych mistrzostw, w których mógłbyś ustalić swoje wymagania dotyczące przeciwników. Kasa i exp by była zależna od ilości okrążeń, trudności torów i od przeciwników. :wink: Coś na wzór tego co jest w GT na psp.
Mnie szczerze brakuje sprzęgła. Driftując na DFGT auto wychodząc z poślizgu momentami aż prosi się o sprzęgło, którego nie ma i przez to drift jest taki trudny. Chociaż i tak jestem zadowolony, bo wczoraj ustawiłem sobie tak moją rx7FC, że drift zaczyna być przyjemny na kierownicy.
Jak to? To jest tam ograniczenie ilości pieniędzy, nie można mieć więcej? Poza tym brakuje mi większej ilości ustawień do wyścigów sieciowych. Poza ograniczeniem mocy i masy powinno być jeszcze wybór krajów, z których mogą pochodzić auta, rok od którego i do którego oraz określona marka.
Komentarz