Nie widzę takiego tematu więc pozwoliłem sobie na jego stworzenie. Nie ma gier idealnych, wielu ludzi zawiodło się na GT5 (ja nie). Jak wiemy co tydzień wychodzą patche z jakimiś nowymi usprawnieniami, możliwościami itp. Założyłem ten temat, żeby każdy mógł napisać, czego mu brakuje w grze. Mam tylko nadzieję, że redakcja go nie zamknie.
Moje marzenia i zachcianki:
- przeciwnicy komputerowi w szybkiej grze na podzielonym ekranie (chyba, że są a ja nie potrafię ich włączyć)
- powtórki w szybkiej grze na podzielonym ekranie
- samochody i kolory kupione i odblokowane w Centrum GT dostępne w szybkiej grze (ale nie tak, że dodam do ulubionych i już, tylko żeby po prostu były tam dostępne jako samochody do szybkiej jazdy bez względu na to, czy sprzedam samochód w Centrum GT czy nie)
- no i regularne update'y z nowymi samochodami :mrgreen: (brakuje mi przede wszystkim starszych samochodów, nieważne z jakiego kraju, lubie stare samochody i fajnie byłoby nimi pojeździć)
- save'y w wyścigach wytrzymałościowych
To na razie tyle. Jak coÅ› sobie przypomnÄ™ to dopiszÄ™.
Moje marzenia i zachcianki:
- przeciwnicy komputerowi w szybkiej grze na podzielonym ekranie (chyba, że są a ja nie potrafię ich włączyć)
- powtórki w szybkiej grze na podzielonym ekranie
- samochody i kolory kupione i odblokowane w Centrum GT dostępne w szybkiej grze (ale nie tak, że dodam do ulubionych i już, tylko żeby po prostu były tam dostępne jako samochody do szybkiej jazdy bez względu na to, czy sprzedam samochód w Centrum GT czy nie)
- no i regularne update'y z nowymi samochodami :mrgreen: (brakuje mi przede wszystkim starszych samochodów, nieważne z jakiego kraju, lubie stare samochody i fajnie byłoby nimi pojeździć)
- save'y w wyścigach wytrzymałościowych
To na razie tyle. Jak coÅ› sobie przypomnÄ™ to dopiszÄ™.
Komentarz