Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czego Ci brakuje w GT5?

Bardzo mi brakuje ograniczeń w danych wyścigach.
    Szczerze mówiąc 100 razy bardziej są interesujące zawody organizowane przez kolegów z forum, gdzie mamy ograniczenia co do wyboru auta, mocy, wagi itd.
    Więcej frajdy sprawia taki wyścig niż ten, w którym jedziemy super autem miedzy słabiutkimi autami i wygrywamy 100 000 cr.
    Rozumiem, że są tacy gracze, którzy lubią wpaść Red Bullem X2010 między fabryczne auta o mocy 100KM ale taka możliwość powinna odblokowywać się np. po osiągnięciu odpowiedniego levelu lub po ukończeniu gry.
    Bardzo brakuje mi też eventów w danej marce gdzie tego namiastkę mamy w GT5 Prolog.
    Rozumiem, że są gracze, którzy nie są demonami kierownicy ale dla takich powinna być opcja gry EASY :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez xCiuchciax
      w poczatkowych listach samochodow z gran turismo 5 mialy byc Skody. fabia napewno, jakas tam nadzieja na roomstera byla;d a finalnej wersji dupa.. brak
      Miło byłoby zobaczyć Skody:
      Fabia lub Octavia WRC by się przydały, ale za 130 RS to dałbym się pokrioć

Komentarz

jak dla mnie by mogło być więcej aut premium zwłaszcza tych sportowych(a zwłaszcza bugatti veyron),zeby było możliwość zmiany szybkości złużywania się opon i paliwa.
        no i przydało by się żeby na każdej trasie były zmienne warunki(dzięki czemu czasami było by też trzeba kombinować doborem opon).

Garaż- http://www.mygranturismo.net/33020

Komentarz

Zamieszczone przez MichuKostek94
          jak dla mnie by mogło być więcej aut premium zwłaszcza tych sportowych(a zwłaszcza bugatti veyron),zeby było możliwość zmiany szybkości złużywania się opon i paliwa.
          no i przydało by się żeby na każdej trasie były zmienne warunki(dzięki czemu czasami było by też trzeba kombinować doborem opon).
          ciezko troszke to zrozumiec Twoj post, ale opony i paliwo sie "złuzywaja"
          A spec= 37 lvl
          B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez xCiuchciax
            Zamieszczone przez MichuKostek94
            ciezko troszke to zrozumiec Twoj post, ale opony i paliwo sie "złuzywaja"
            Zapewne chodzi mu o regulowanie szybkości zużywania się opon i paliwa przed wyścigiem.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Mnie aż kuje w oczy fakt że auta się nie brudzą, tym bardziej w rajdach na szutrze, lub śniegu...

Komentarz

jak to sie nie brudza? wczoraj dla przykladu moja mx-5 po 4 godzinnej tsukubie byla juz niezle uwalona...
                pozdro

Komentarz

Zamieszczone przez zaklinacz
                  jak to sie nie brudza? wczoraj dla przykladu moja mx-5 po 4 godzinnej tsukubie byla juz niezle uwalona...
                  pozdro
                  Maniek brudzi mi X2010 nawet w krótkich wyścigach.
                  A-Spec- 40 lvl
                  B-Spec- 40 lvl

Komentarz

W myjni nie zmywasz brudu, tylko przywracasz blask autu

Komentarz

Mi brakuje w GT5 tego, czego brakuje niemal wszystkim:
                      - Większej ilości aut premium z widokiem z kokpitu
                      - Regularnych aktualizacji samochodów premium, powiedzmy, nowe auta do salonu co jakiś czas
                      - Możliwości zapisu nieszczęsnych powtórek wyścigów na PC w formacie .avi, albo jakimkolwiek innym, który da się wrzucić na yt... :l
                      Zdjęcia z GT5:
                      https://picasaweb.google.com/1103408...eGranTurismo5#
                      Zapraszam do oglÄ…dania

Komentarz

Ja uzbierałem sobie taką małą listę czego mi brakuje w GT5:
                        - Zapisywanie gry podczas wyścigów długodystansowych (obojętnie czy mogę to robić co 2 godziny, czy po zjeździe do pitu, ważne aby było)
                        - Więcej imprez i wyścigów + wyścigi jednej marki do zaliczenia na puchar.
                        - DLC (płatne i darmowe)
                        - Kontrola nad powtórkami (zmiana kamery i przewijanie wystarczy)
                        - Sprawdzenie jak wyglÄ…da kolor na samochodzie przed przemalowaniem go.
                        - Dane powtórki zawierające: moc samochodu, zastosowany w nim tuning itd.
                        - AI które później hamuje i szybciej przyspiesza przy wyjściu z zakrętu.
                        - Kwalifikacje Online z tabelkami czasowymi i limitem czasu ich trwania.
                        - Więcej torów z dynamiczną pogodą i systemem dnia i nocy.
                        To będzie z ogólników gry.

Z samochodów: (bardzo ogólnie)
                        - starsze modele BMW np. E30
                        - Lambo Diablo
                        - Lambo Reventon
                        - Toyota Supra (Premium)
                        - Samochody WTCC, iGTC (ogólnie więcej race carów premium)
                        - Samochody za rozsÄ…dnÄ… cenÄ™ z Top Gear. (+ aktualne prawdziwe rzuty kamer tak jak w programie Top Gear)
                        - VW Corrado
                        - VW Scirocco 1, 2, 3
                        - Bugatti Veyron (Premium)
                        - Ferrari F50 i FXX
                        - 323F '92 (mój samochód)
                        - brakuje też kilku ciekawych i niesamowitych fur z poprzednich GT.

Z torów: (+ do tych co są)
                        - Spa
                        - Bathurst
                        - Seattle circuit (obie, krótka i długa wersja)
                        - El Capitan
                        - Test Course!!
                        - Tory rajdowe z GT2!!
                        - Red Rock Valley Speedway
                        - SS Route 11

Jak spełnią te rzeczy, może nie w GT5 ale w kolejnej grze, to - jak to się mówi - mogę umrzeć szczęśliwy :mrgreen:
                        Oczywiście nie zmienia to faktu, że potrafię się świetnie bawić z tym co mam.
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ludzie od lat domagają się Red Rock Valley, ale do Kazoo jakby grochem o ścianę.

Komentarz

mi brakuje chociazby 1 modelu porsche i merca s 65 amg i ogolnie wiecej niemieckich aut a nie od zaj***ania tych japoncow, zmulonych muscle carow, do tego podtlenku wszystkich lakierow w nieograniczonej liczbie wiecej felg ogolnie troche brakuje tej grze zeby zostala idealem ale i tak jest to najlepsza gra w jaka gralem ;d

// Nie przeklinaj, używaj cenzury. Gdzie interpunkcja? Błędy ortograficzne.

Komentarz

Zamieszczone przez kubacznik
                              mi brakuje chociazby 1 modelu porsche
                              Nie ma Porsche, ale jest RUF.

Komentarz

Brakuje mi widoku porzebiegu podczas auta (trzeba sprawddzac w garazu)
                                Brakuje mi widoku ze srodka we wszystkich autach.
                                Brakuje mi regulacji momentu obrotowego oraz turbo.
                                A tak ogólnie to brakuje mi mózgu

Komentarz

PracujÄ™...
                                X