Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czego Ci brakuje w GT5?

w takim razie platyna zajmie Ci trochę więcej czasu niż tym co katują grę 48 godzin na dobę ale cel zostanie osiągnięty prędzej czy później.

dla mnie b-spec to jest porażka. w gt4 fajnie rozwiązany ale tutaj najzwyczajniej nie daje satysfakcji i jest nudny, czasem nawet frustrujący.

Komentarz

Zamieszczone przez zaklinacz
      ja akurat mam wszystkie złota zdobyte, więc tez uważam się za niezłego maniaka.
      tylko niech ktoś wytłumaczy, po cholerę bezowocne katowanie konsoli w b-spec?
      bez sensu takie samo oglądanie, że o 24h w tej wersji nie wspomnę...
      pozdro
      Dla ciebie bez sensu, a dla mnie ten tryb jest świetny. Brakuje mi trochę wyścigów Online B-Spec, gdzie każdy na serwerze mógłby kontrolować swojego kierowcę i wydawać mu stosowne polecenia. Długodystansowe byłyby świetne, gdzie trzeba by było dobrać odpowiednią strategię postoju w boksach. Ale to może w kolejnych patchach.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
        Zamieszczone przez zaklinacz
        ja akurat mam wszystkie złota zdobyte, więc tez uważam się za niezłego maniaka.
        tylko niech ktoś wytłumaczy, po cholerę bezowocne katowanie konsoli w b-spec?
        bez sensu takie samo oglądanie, że o 24h w tej wersji nie wspomnę...
        pozdro
        Dla ciebie bez sensu, a dla mnie ten tryb jest świetny. Brakuje mi trochę wyścigów Online B-Spec, gdzie każdy na serwerze mógłby kontrolować swojego kierowcę i wydawać mu stosowne polecenia. Długodystansowe byłyby świetne, gdzie trzeba by było dobrać odpowiednią strategię postoju w boksach. Ale to może w kolejnych patchach.
        jak dla mnie to tez troche przegiecie ze w B-spec nie mozna przyspieszac czasu bo naprawde konsola czasami chodzi 24h i to troche bez sensu. A co do wyscigow online B-spec to fajnie ze sa chociaz zdalne wyscigi i mozna kierowcow trenowac online i zarabiaja pieniazki

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

jednym się podoba drugim nie. Ja bym chętnie wymienił ten tryb na kilkanaście dodatkowych zawodów a-spec z pucharami, autami do wygrania, glorią i chwałą

myślicie że jest to możliwe żeby w którymś paczu dodano nową klase zawodów ? np pół zawodowa albo pół ekspercka ? taki update to by było coś

Komentarz

watpie w to ale dobrze ze sa zawody sezonowe aktualizowane co jakis czas

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

ja B-speca oddaje swojej narzeczonej, mnie ten tryb w ogóle nie kręci, więc jej daje kontroler w ręce, a ona ma frajdę że nadzoruje kierowcę, który walczy o pozycje. Oczywiście mógłbym dać 2x mocniejsze auto, ale wtedy by nie było frajdy a tak to musi się nagimnastykować i do końca wyścigu nie wiadomo czasem, kto wygra. Teraz trochę gram zdalnych wyścigów, żeby nabić expa w B-spec, bo nie widzę tego, żeby TV był okupowany przez PS3 przez tyle czasu co potrzeba by w normalnym trybie B-spec dojechać do 40lvl. Ten czas już wolę poświęcić na A-speca i północną pętlę albo on-line.

Komentarz

Telewizor i głośniki można odłączyć, a wyścigi 24h w sam raz przydają się, gdy wyjeżdżam na jednodniową delegację. 9 godzinne wyścigi są w sam raz na włączenie o 7:30 rano - gdy wracam z pracy kierowca właśnie kończy. Brakuje mi 0,5 levelu do 40stki. Zakładałem, że po ukończeniu tego trybu konsola odpocznie, ale odkąd wprowadzili zdalne wyścigi można nawet grać w biurze. Wiem - to obsesja ;-)

Komentarz

czego mi brak?... koników bujanych...zegarków blaszanych.... baloników na druciku i motyli drewnianych a tak naprawde zawsze brakowało mi całej kolekcji Golfików a szczególnie mojego byłego MK3 GT jak i innych Jett, Pasatów CC, Phantona a także ten bardzo ubogi wybór w Audii żeby A3 (z 2008 mi sie marzy) nie było
                  A-Spec-40
                  B-Spec-40

Komentarz

Od ukazania się GT4 na światowe drogi wyjechało mnóstwo pięknych aut.
                    Gdzie są ostatnie modele takich marek jak Opel, Audi, VW, Mercedes, Volvo, Renault, Peugeot, Citroen, Alfa Romeo, Fiat, Nissan, Toyota, Honda, Kia, itd, itp.
                    Szkoda
                    Ale i tak nie opuszczę serii GT :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez BlackBear
                      czego mi brak?... koników bujanych...zegarków blaszanych.... baloników na druciku i motyli drewnianych a tak naprawde zawsze brakowało mi całej kolekcji Golfików a szczególnie mojego byłego MK3 GT jak i innych Jett, Pasatów CC, Phantona a także ten bardzo ubogi wybór w Audii żeby A3 (z 2008 mi sie marzy) nie było
                      GT5: Polisz Edyszyn...

Acz Phaeton'em sam bym nie pogardził...

Komentarz

Zamieszczone przez BlackBear
                        najlepiej 1,9 TDi
                        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                        B Spec - 40 level
                        60 x Gold
                        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Mi się przypomniał stary Viper RT10, to była maszyna. Fajnie by było ją zobaczyć. Nawet w wersji standard.

Komentarz

Viperów ci u nas dostatek:

Viper GTS '02
                            Viper GTS '99
                            Viper GTS R Concept '00
                            Viper GTS-R Team Oreca Race Car #51 '00
                            Viper GTS-R Team Oreca Race Car #91 '00
                            Viper SRT10 '03
                            Viper SRT10 ACR '08
                            Viper SRT10 Coupe '06

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                              Viperów ci u nas dostatek:

Viper GTS '02
                              Viper GTS '99
                              Viper GTS R Concept '00
                              Viper GTS-R Team Oreca Race Car #51 '00
                              Viper GTS-R Team Oreca Race Car #91 '00
                              Viper SRT10 '03
                              Viper SRT10 ACR '08
                              Viper SRT10 Coupe '06
                              No tak, ale mi chodzi o ten konkretny model. Kabriolet. Polubiłem go już, gdy leciał w telewizji ten serial Viper, tam był super, taka czerwona strzała

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=h-YF72Qg ... re=related

Komentarz

Pracuję...
                                X