Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czego Ci brakuje w GT5?

Manualne ustawienia ciśnienia doładowania turbosprężarki,zmiany map zapłonu,regulacja ciśnienia paliwa ,przygotowanie silnika np:na 1/4 mili który rozpadał by się po przejechaniu 10km na torze.Oczywiście brakuje hamowni do testowania nowych ustawień,samochody nie powinny mieć odgórnie ustalonej mocy maksymalnej po tuningu,tylko powinno się do niej dochodzić metodą prób i błędów nieraz doprowadzając do zniszczenia silnika na rolce.Niezłe było by zamieszanie w czasach i wyścigach online.

Komentarz

Zbyt realistyczne - GT zamieniłoby się z symulatora jazdy na symulator warsztatu tuningowego.

A odnośnie hamowni - mamy Route X do testowania przyspieszeń i prędkości maksymalnej. Zawsze coś.
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez done4
        Manualne ustawienia ciśnienia doładowania turbosprężarki,zmiany map zapłonu,regulacja ciśnienia paliwa ,przygotowanie silnika np:na 1/4 mili który rozpadał by się po przejechaniu 10km na torze.Oczywiście brakuje hamowni do testowania nowych ustawień,samochody nie powinny mieć odgórnie ustalonej mocy maksymalnej po tuningu,tylko powinno się do niej dochodzić metodą prób i błędów nieraz doprowadzając do zniszczenia silnika na rolce.Niezłe było by zamieszanie w czasach i wyścigach online.
        hahahaha to nie rfactor, choć w takiej oprawie i z taką ilością opcji to byłoby mega

Komentarz

done4 masz piękne marzenia co do GT5 które mi się podobają.

Komentarz

Gdyby nie podbne marzenia graczy wzgledem gier to dalej bysmy grali w Contre czy Mario Bros

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

ehhh mogły by tak "Laseczki" w skąpych mini z chorągiewkami starować wyścig
              A-Spec-40
              B-Spec-40

Komentarz

A ja bym chciał specialne stroje dla kierowców w trybie wyścigu gokartami, np. strój mario bross, crash team racing etc.

Komentarz

A mi brakuje "wyłączenia" lakierów, kasków i strojów. Zamula konsole i wogole z tego nie korzystam.
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Przydałyby się lepsze filtry w multiplayerze. Na przykład podział na wyścigi zwykłe i losowe.

Komentarz

Za wiele mi w GT5 nie brakuje, ale znajdą się przynajmniej dwie rzeczy.

Po pierwsze chciałbym by dodali albo w A-Spec albo w Seasonal Events zawody, które składały by się z 10-15 wyścigów, każdy trwający 1h-1.5h Wybiera się jeden samochód na początku i jedzie się przez cały 'sezon' bez możliwości zmiany. Punkty po każdym wyścigu - ot takie mistrzostwa.

Po drugie chciałbym aby do tych zawodów wymienionych powyżej mógł wejść jakimkolwiek samochodem, a samochody AI zostałyby odpowiednio dobrane - czyli mam ochotę na szybką jazdę, wchodzę czymś co ma PP na poziomie 750, chce GT500 to wybieram samochód z tej klasy, chce drogowe do 450 to wybieram odpowiedni wóz.

Po trzecie, więcej prawdziwych torów! Tyle wspaniałuch obiektów na świecie, a w GT mamy ich co kot napłakał.

Komentarz

Wg mnie między levelem 35 a 40 powinni dać jakieś wyścigi 9 godzinne czy 12 żeby wypełnić luke. Jutro zaczynam jechać trzeci raz 24 le mans i tak mi zabraknie do 40 około miliona punktów. Lipe pocisneli jak mogli

Komentarz

Po co jechać aż tyle Le Mans?

Komentarz

Nigdy nad tym pytaniem nie myślałem , ale brakuje mi jednego - SILVERSTONE!
                            GT5 - 100%
                            GT6 - 100%
                            GTS - 100%
                            GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez tata_arek
                              Po co jechać aż tyle Le Mans?
                              Dokładnie, tylko w B-Spec trzeba kilka razy jeździć.
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Quelxes
                                Po drugie chciałbym aby do tych zawodów wymienionych powyżej mógł wejść jakimkolwiek samochodem, a samochody AI zostałyby odpowiednio dobrane - czyli mam ochotę na szybką jazdę, wchodzę czymś co ma PP na poziomie 750, chce GT500 to wybieram samochód z tej klasy, chce drogowe do 450 to wybieram odpowiedni wóz
                                Dokładnie tak masz w 'Szybkiej grze', więc jedno życzenie już ci "spełniłem"

Komentarz

Pracuję...
                                X