Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czego Ci brakuje w GT5?

Ale w premiumach nie ma s13 200sx`a jdm`owej specyfikacji. Mamy za to jakieś padaczne daihatsu czy inne toyoty yaris na jeden wyścig

Komentarz

Niczego mi nie brakuje, platyna w gt5 zdobyta psn nWcPL

Komentarz

Zamieszczone przez nWo
        Niczego mi nie brakuje, platyna w gt5 zdobyta psn nWcPL
        Ile kolega już godzin w grze spędził?
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Mnie brakuje:
          BMW M3 E30 (w książce "APEX" tylko mi ,,smaka" narobili)
          Ferrari f355
          PORSCHE
          ObowiÄ…zkowych licencji
          Skrótów przyciskowych (tj w GT4 L1- HOME)
          Test track'a
          Ustawień poszczególnych biegów
          Zwiększenia stopnia doładowania
          Zmiany mapy zapłonu
          Mało rajdów
          Mało ograniczeń mocy

Denerwuje mnie:
          Miliony kliknięć w sklepie tuningowym
          Jeff Gordon i jego ... szkoła jazdy
          Spoilery w GT auto wcale nie wyglądają na aerodynamiczne, a ich wygląd w wielu przypadkach pozostawia wiele do życzenia
          Moje centrum jest do bani. Rozmieszczenie jest dla mnie fatalne i znów trzeba się naklikać
          Dostawa samochodu (po co?)
          Kierowcy b-spec (o nich lepiej nie mówić)
          Brak możliwości kupienia felg do standardowych, pomimo tego, że są żywcem wyjęte z GT4, a tam taka możliwość była.

Może trochę przesadziłem, ale czekałem 4 lata, a Platynę i tak zdobędę!

Komentarz

Dla mnie plusem jest, że uprościli Moje centrum. W GT2 i GT4 nie mogłem zdzierżyć podziału na kraje i wielkiej mapy po której trzeba wędrować. Zgadzam się, że wkurzająca jest konieczność potwierdzenia instalacji każdej części. Skoro kupuję, to chyba chcę to zainstalować? Tak samo z dostawą samochodu - wiem że chodzi o to, że komuś możemy podarować kupon na samochód, ale osobiście z tego nigdy nie skorzystałem (wolę zrealizować kupon i jeżeli taki wóz już mam to mogę komuś podarować)

Ponadto skoro i tak ciągle pobieramy informacje z PSN, to mogliby zrobić sieciowy salon w którym każdy ma możliwość wystawienia samochodu za wymyśloną przez siebie kwotę. Z drugiej strony kupujący mógłby tworzyć oferty zakupu - wybrałby interesujący go model i wpisał maksymalną kwotę, którą jest w stanie zapłacić. System sam przeprowadzałby transakcję, jak na giełdzie papierów wartościowych. W takim systemie można by też ukrócić handel kopiami samochodu (o ile każdy wóz miałby generowane unikalny ID np na podstawie konta PSN)

Komentarz

Dzięki wam się ciesze że mam tylko GT4 :mrgreen:
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Dzięki wam się ciesze że mam tylko GT4
                Ciesz się ciesz, natomiast pierwszy wyścig online w GT5 ( 12 graczy na Nordschleife) dał mi więcej emocji niż całe GT2 i GT4 razem wzięte.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                  W GT2 i GT4 nie mogłem zdzierżyć podziału na kraje i wielkiej mapy po której trzeba wędrować.
                  Dla mnie był to zaś charakterystyczny element dla serii GT :wink:
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mnie brakuje Spa Francorchamps oraz paru istotnych dla historii motoryzacji modelów aut..
                    NO VTEC-NO FUN

Komentarz

mnie bardzo zaczelo brakowac jednego auta..... BMW M3 E36

Komentarz

w poczatkowych listach samochodow z gran turismo 5 mialy byc Skody. fabia napewno, jakas tam nadzieja na roomstera byla;d a finalnej wersji dupa.. brak
                        A spec= 37 lvl
                        B spec= 40 lvl

Komentarz

Irytuje mnie to, że niektóre modele danej marki (czyt. japońskie marki) powtarzają się kilkanaście albo kilkadziesiąt razy a brakuje wielu europejskich marek i modeli.
                          Gdzie sÄ… np. takie najnowsze podstawowe auta jak Audi S5. BMW M6, Opel Insignia, Opel Astra, Opel Corsa, VW Golf, Mercedesy, Alfy, Volvo itd, itp.
                          Brakuje też kilku ciekawych modeli jak Ford Mustang Eleanor, Ford Mustang Super Snake i można by tak jeszcze długo wymieniać.
                          Anglików też by się sporo znalazło, bo co to ma być, że w premium cars jest tylko jeden Aston Martin

Komentarz

Czasami mam wrażenie, że GT5 w finalnej, już gotowej wersji przeleżało w magazynach parę lat. Niech za dowód posłużą auta premium z serii SuperGT sprzed paru lat. Brak nowych modeli również zdaje się potwierdzać tę komiczną tezę. Gdyby brakowało tylko nowych aut, dało by się jeszcze na to przymknąć oko...

Komentarz

SNJ Trafiłeś w czuły punkt jeżeli chodzi o auta do wyścigów. Gdzie są auta do wyścigów WTCC, GT1, GT2, Le Mans i tak dalej.
                              Szczerze mówiąc to większość aut, które widzimy w GT5 już nam się "przejadły" bo najeździliśmy się nimi w poprzednich częściach serii GT

Komentarz

Gdyby dodali auta z FM3 to byłby to duży plus. Za dużo japończyków w różnych wersjach :/
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

PracujÄ™...
                                X