Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

No tak, tylko w nadwozie/podwozie nie mam możliwości ustawiania, tylko opisy tych części które zainstalowałem ...

Komentarz

Zamieszczone przez Miodzio
      Nadwozie/ Podwozie

A ja mam problem z historic car cup w klasie eksperckiej. Jakieś propozycje ?
      Toyota 7 Race Car ‘70

Komentarz

Nie stać mnie. Mógłby ktoś pożyczyć?
        \m/

Komentarz

uzbieraj 5 mln kup formułe GT, zdobadz 28 lvl przejedz nią Indy 500 dzięki temu otrzymasz XJ13 Race Car '66 który w salonie kosztuje 20mln doładuj turbo 2+3 i Historic Racing Car Cup przejedziesz bez problemu i dodatkowo dostajesz trofeum "idealny wyścig"

Komentarz

Wcześniej można zdobyć Toyota 7 Race Car '70 wystarczy wygrać Like The Wind w B-Specu

Komentarz

w sumie tak ale formuła tez sie przyda do wyścigu, tak czy siak bedzie ją musial kupić

Komentarz

Zamieszczone przez Kolkins
                uzbieraj 5 mln kup formułe GT, zdobadz 28 lvl przejedz nią Indy 500 dzięki temu otrzymasz XJ13 Race Car '66 który w salonie kosztuje 20mln doładuj turbo 2+3 i Historic Racing Car Cup przejedziesz bez problemu i dodatkowo dostajesz trofeum "idealny wyścig"
                Formułe GT ma już mój brat ale z 28 ciężko będzie
                \m/

Komentarz

dla wszystkich, którzy mają problemy z kasą lub wyścigami, jednak oczywiście popsuje to prawdziwą zabawę i przyjemność z rywalizacji z oponentami
                  w b-spec wygrywacie zawody NR-A Roadster Cup aby dostać - Mazda Furai Concept’08
                  następnie dokupujecie do niej kilka pierdołek w sklepie...ustawiacie tak jak już ktoś tutaj na forum zaproponował, reguła taka, że musi mieć twarde zawieszenie i dużą siłę docisku...wygrywacie nią większość wyścigów...najważniejszy i najtrudniejszy to like the wind, za którego dostaniecie Toyote Minolte, która po prostu wymiata...bezproblemowo można nią wygrywać owala w like the wind za ponad 80k lub kolejno wyścigi, których nie mamy...
                  minusem jest to, że gra szybko się znudzi...ja wole bardziej hardcorowe rozwiązania
                  jak ktoś ma problemy z zawodami sezonowymi to pisać przejechałem pierwszy i czwarty słupek praktycznie na srebro jakieś złoto też wpadło

Komentarz

Sory, ale jeśli ktoś by potrzebował pomocy z zawodami sezonowymi, to raczej wolał by słuchać rad od kogoś, kto zaliczył wyżej wspomniane na złoto Swoją drogą, GTPLANET to idealne miejsce do szybkiego oraz efektywnego złapania podstawowych informacji

Komentarz

wlasnie przejechałem ostatni wyscig jaki moglem z sezonowych na zloto ciezko jedynie jest z tymi fiatami 500 i z fordem focusem - oba na srebro przydalaby sie chyba kierownica, gdyz na padzie nie mozna tak regulowac gazem i hamulcem jak na kierownicy nie mowiac juz o skrecaniu

Komentarz

Do etapu Like The Wind użyłem samochodu Mercedes Benz AMG CLK GTR Race Car. 859 koni i waga 1000kg.
                        Nie miałem najmniejszych problemów z uzyskaniem złota we wszystkich wyścigach.
                        Użyłem też tego auta do Gran Turismo All Stars czyli gwiazdy Gran Turismo i powiem szczerze, że prowadziło mi się lepiej niż zachwalaną wszędzie Minoltę.

W tej chwili utknąłem na Historicu i prawdopodobnie przejdę na B Spec ( na razie 1 lvl ) aby zaoszczędzić na Formule Gran Turismo. Posiadam tylko 1 750 000 kredytów a do Formuly jeszcze daleko. Oprócz wspomnianych 2 etapach zostaje tylko Dream Cars

Pozdrawiam

Komentarz

Potwierdzam Merc AMG CLK-GTR to świetny wóz. Bez żadnego tuningu (można dokupić turbo) wygrywa wszystko na złoto gdzie sie da go użyć. Warto dokupić opony wyścigowe miękkie. Można go mieć za darmo robiąc na złoto zawody special starym gullwingiem po mokrym nurburgringu ( Specials-> AMG i trzecia kategoria).

Szkoda, że już za późno, ale w seasional events, które byly do dziś wyścig skylinami GT-R to polecam GT-R concept z targów Tokyo- można zrobić nim złoto, mi do prowadzącego Forda GT brakło 2 sekund, ale się trochę rozbijałem po torze i przy bezbłędnym wyścigu miałbym złotko. Niestety nie miałem czasu na więcej jazd.
                          All Gold Boy

Komentarz

co wczoraj zaiważyłem :

A-Spec Amateur -> Tous France Championship

można przejechać Veyronem

Komentarz

Można, Dałem swojemu kierowcy na B
                              \m/

Komentarz

Like The Wind wygrałem Zondą ,Historic Racing Car i Gran Turismo All Stars udało sie Toyota 7 Race Car '70

Komentarz

Pracuję...
                                X