Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Jak tylko skończę endurance (~ 50 min) to podam wraz ze wszystkimi ustawieniami samochodu.

edit:

Aero:
    p: 25 t: 50

Przełożenia:
    maks: 380 km/h

Zawieszenie:
    Wysokość: p: -3 t: -1
    Twardość: p: 13.5 t: 15.0
    Amory rozprężanie i sprężanie: p: 5 t: 7
    Stabilizatory: p: 3 t: 4
    Pochylnie: p: 0.2 t: 0.3
    Zbieżność p. 0 t: 0.20

Po tych ustawieniach na Indianapolis nie zdejmujesz nogi z gazu :wink:

Komentarz

udało się! wielkie dzięki...

Komentarz

Specjalnie dla tego wątku się zarejestrowałem

Co do wyścigu klasyków to bezproblemowo wygrałem camaro obydwa wyścigi za pierwszym razem. Kluczem jest ustawienie skrzyni na jakieś 270kmh do pierwszego wyścigu i 230kmh do drugiego.

Allstars wygrałem YellowHat YMS Tomica GT-R 08 z upgrejdami. Nie jest łatwo i trzeba mocno blokować przeciwników na długich prostych ale za pierwszym razem mi się udało

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
          Jak tylko skończę endurance (~ 50 min) to podam wraz ze wszystkimi ustawieniami samochodu.

edit:

Aero:
          p: 25 t: 50

Przełożenia:
          maks: 380 km/h

Zawieszenie:
          Wysokość: p: -3 t: -1
          Twardość: p: 13.5 t: 15.0
          Amory rozprężanie i sprężanie: p: 5 t: 7
          Stabilizatory: p: 3 t: 4
          Pochylnie: p: 0.2 t: 0.3
          Zbieżność p. 0 t: 0.20

Po tych ustawieniach na Indianapolis nie zdejmujesz nogi z gazu :wink:

Marru dzięki za info z poprzedniej strony. Furaiem przejechałem oba wyścigi. Zrobięm też Veyrona na full tuning i po raz kolejny okazało się, że to auto to dno. Ale w sumie nie zagłębiałem sie w jego konfiguracje, być może coś by to dało . W każdym bądź razie Furaiem wygrywamy Like The Wind, a wygraną Toyotą Minoltą ciśniemy w Gran Turismo All stars. Jedyne co w toyocie zrobiłem to lepsze turbo za 30K i miekkie slicki za 36K. Wszystko zwróciło się po dwóch wygranych wyścigach

Komentarz

Również myknąłem like the wind furaiem tak że dziękuję za info

Komentarz

Witam,potrzebuję pomocy odnośnie B-spec w wyścigu Historic Racing Car Cup. Na A-spec przejechałem Lamborghini Countach w pełnym tuningu.Wracając do B-spec kierowca na poziomie 14lev dojechał na 6 miejscu, proszę o jakąś pomoc jakieś pomysły na inne auto

Komentarz

Zamieszczone przez boss302
                Witam,potrzebuję pomocy odnośnie B-spec w wyścigu Historic Racing Car Cup. Na A-spec przejechałem Lamborghini Countach w pełnym tuningu.Wracając do B-spec kierowca na poziomie 14lev dojechał na 6 miejscu, proszę o jakąś pomoc jakieś pomysły na inne auto
                Jak B-Spec to Toyota 7 w pierwszym wyscigu, a w drugim Chapral 2J

Komentarz

witam którą gablotą GT World Championship (A-Spec Professional)

Komentarz

Praktycznie każdym zmodzonym samochodem powyżej 10 poziomu, ja np. bez problemowo przejechałem to w BMW m5.

Komentarz

Znacie jakieś mocniejsze auto niż 1094KM nissan R92CP bo w B-spec ALL STARS nie daje rady.
                      A-spec- 32
                      B-spec- 33
                      http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Panowie, ja mam pytanie z innej beczki.

Honda NSX Takata Dome - opłaca się to kupować by przejechać parę mistrzostw? Najbardziej interesuję mnie to jak się prowadzi, i ile można z niej wycisnąć KM maksymalnie. Była by to alternatywa dla mojego Camaro Z28 RM z '69 które również nieźle zapindala ale niekiedy już trza się nieźle namęczyć na torze by coś wygrać.

Komentarz

Czym przejechaliście SPECJALNE zawody Rajdy do 250KM. Nie wiem czym to przejechać;/

Komentarz

Kup NOWSZE TT w salonie, zrób mu wszystko oprócz mocy i jazda, ja tak przygotowanym zrobiłem to z 23 sek przewagą

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
                              Czym przejechaliście SPECJALNE zawody Rajdy do 250KM. Nie wiem czym to przejechać;/
                              Lancia Delta Integrale, tunning do 344KM, reszta na full i bez problemu

Komentarz

Zamieszczone przez bartek123
                                Znacie jakieś mocniejsze auto niż 1094KM nissan R92CP bo w B-spec ALL STARS nie daje rady.
                                Samochód daje rady nawet seryjny, problem leży po stronie kierowcy. Ja przejechałem ten wyścig Minoltą z palcem w nosie.

Zamieszczone przez mvn
                                Zamieszczone przez Babka Kiepska
                                Lancia Delta Integrale, tunning do 344KM, reszta na full i bez problemu
                                Ograniczenie mocy jest do 250 koni a Ty wyjeżdżasz z 344...Ja przeszedłem to wszystko z Fiatem 500 1.2 8V Nie było łatwo, ale przynajmniej jest jakaś przyjemność z grania.

Komentarz

Pracuję...
                                X