Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zamieszczone przez Geno
    Też dałem się zrobić na Camaro, 415 tysi w dupę
    Przynajmniej udało mi się nim wygrać event na lvlu 14...
    Nie wierzę!!

Ja Camaro na logitech'u g25 ich spokojnie wyprzedziłem! Na pierwszym zakręcie trzeba się po przepychać, a później tylko utrzymywać 1 pozycje! Łatwizna!! Gorzej jest w przypadku Like The Wind! Nie mam pomysłu jak przejechać drugi wyścig! Pierwszy jechałem bugatti i bez problemu zdobyłem złoto, natomiast drugi jest dla mnie nie możliwością, zwłaszcza, że nie da się ich wyprzedzić na starcie

Jakieś pomysły?

Szczęśliwy posiadacz G25

Komentarz

Po ruszeniu to ja 7 od razu jestem :wink:

Komentarz

B-Spec:
        NR-A Roadster Cup: Mazda Furai Concept’08 (S)

Tuning Furai powinien pozwolić wygrać Like the wind bez problemu. Ja akurat na to miałem TOYOTĘ MINOLTĘ RC '89 tuning do 1005KM i bez problemu. Dostałem z kuponem - All Gold Expert: Gift Car Ticket Level 17
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
          Tuning Furai powinien pozwolić wygrać Like the wind bez problemu.
          Nawet z wydłużonymi przełożeniami na skrzyni, jeśli nie wylosuje się cienkich przeciwników, nie podłapie się pod każdy możliwy "slipstream" i nie bedzie miało sie duużo przysłowiowego szczęścia, nie wydaje mi się aby Furai mógł wygrać ten wyścig. No chyba że urodzili sie tacy specjalisci ... Grunt to dobre ułożenie sie aut, najgorzej jeśli sie wpadnie w dziurę miedzy dwoma grupkami aut i nie bedzie kto mógł nas "pociągnąć"
          ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Zamieszczone przez Klimek_BMW
            Zamieszczone przez Sasek
            Tuning Furai powinien pozwolić wygrać Like the wind bez problemu.
            Nawet z wydłużonymi przełożeniami na skrzyni, jeśli nie wylosuje się cienkich przeciwników, nie podłapie się pod każdy możliwy "slipstream" i nie bedzie miało sie duużo przysłowiowego szczęścia, nie wydaje mi się aby Furai mógł wygrać ten wyścig. No chyba że urodzili sie tacy specjalisci ... Grunt to dobre ułożenie sie aut, najgorzej jeśli sie wpadnie w dziurę miedzy dwoma grupkami aut i nie bedzie kto mógł nas "pociągnąć"
            Ja jechałem Pugiem 908 i bez problemów zaliczone polecam
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Właśnie o to chodzi w Furai, że nie spuszczasz nogi z gazu i odsadzasz tak na zakrętach. Ja to zrobiłem za pierwszym razem w tej mazdzie.

Komentarz

Zwracam honor, da rade Furajem ... Troszkę się napociłem. Nie za pierwszym i nie za drugim ... Moze za 20'tym ale dało radę o ... osiem tysięcznych Tak więc w moim przypadku był to poprostu fuks.
                ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

jeżeli ktoś twierdzi, że przejechał puchar zabytków Camaro i do tego jeszcze na luzie to wielkie chapeau bas... dla mnie to jest niemożliwe!

Komentarz

Ja przejechałem puchar aut zabytkowych Dodge Challenger R/T 70' Po modyfikacjach i tuningu ale nie było łatwo...

Komentarz

Ja furaiem nie mogę cisnąć gazu w zakrętach na całego, bo łapie podsterowność i wyjeżdża do zewnętrznej. Problemem FURAJ jest jej niski moment obrotowy i przez to dostaje w dupe mocno na wszystkich prostych (dlatego raczej niemożliwe jest przejechanie Nordshleife na 1 szym miejscu). Na każdym wyjściu z zakrętów odjeżdża jednak niewyobrażalnie szybko.

wczoraj spróbowałem znów i....znów 3 miejsce nie dam chyba rady wygrac tym autem - wracam do strategii z 1 szej strony - zarabiam 4 000 000 na peugeota i dopiero wtedy spróbuje :wink: Dobrym sposobem na farming jest jazda w szwardzwaldzkiej klasie B - za 7,5 minuty na Ringu dostajemy 59 k za pierwsze miejsce. Do wygrania tego nie trzeba żadnej mega fury. Ja mam SLSa bez żadnego tuningiu tylko ze slickami.

Komentarz

Zamieszczone przez profilone
                        wracam do strategii z 1 szej strony - zarabiam 4 000 000 na peugeota i dopiero wtedy spróbuje :wink:
                        Wtedy to ich zniszczysz i to dosłownie, sam tak zrobiłem i bez problemów wszystko się wygrywa.
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez profilone
                          Ja furaiem nie mogę cisnąć gazu w zakrętach na całego, bo łapie podsterowność i wyjeżdża do zewnętrznej. Problemem FURAJ jest jej niski moment obrotowy i przez to dostaje w dupe mocno na wszystkich prostych (dlatego raczej niemożliwe jest przejechanie Nordshleife na 1 szym miejscu). Na każdym wyjściu z zakrętów odjeżdża jednak niewyobrażalnie szybko.

wczoraj spróbowałem znów i....znów 3 miejsce nie dam chyba rady wygrac tym autem - wracam do strategii z 1 szej strony - zarabiam 4 000 000 na peugeota i dopiero wtedy spróbuje :wink: Dobrym sposobem na farming jest jazda w szwardzwaldzkiej klasie B - za 7,5 minuty na Ringu dostajemy 59 k za pierwsze miejsce. Do wygrania tego nie trzeba żadnej mega fury. Ja mam SLSa bez żadnego tuningiu tylko ze slickami.
                          Ludzie ale tu jest pierdolnik część pisze o like the wind część o all stars. Mazda Furai przechodzisz Like The Wind Indianapolis, a dłubanym Veyronem Daytona, po przejechaniu obu na złoto dostajesz Toyote Minolte, która GT all stars robi jak chce.

Komentarz

Zamieszczone przez bartek123
                            Odblokowałem nareszcie Dream Cars, które auto polecacie?
                            Mam do wyboru:
                            Nissan R91CP
                            Mercedes Sauber C9
                            Nissan R89C
                            Minolta Toyota 88C-V
                            Peugeot 905
                            Dream Cars przejechane R91CP za pierwszym razem bez najmniejszego problemu.
                            A-spec- 32
                            B-spec- 33
                            http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Zamieszczone przez Emre
                              jeżeli ktoś twierdzi, że przejechał puchar zabytków Camaro i do tego jeszcze na luzie to wielkie chapeau bas... dla mnie to jest niemożliwe!
                              da się zrobić filmik z gry na play'u czy trzeba kamerką?

Jeśli się da to poproszę o wskazówki i oświecę niewiernych

Szczęśliwy posiadacz G25

Komentarz

Mazda Furai przechodzisz Like The Wind Indianapolis
                                na ile najlepiej ustawić skrzynię?

Komentarz

Pracuję...
                                X