Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied

Ja ganiam te 650PO Pagani Zondą LM Race Car, http://www.mygranturismo.net/car_sheet.php?id=788, tuning dorzucam tak by się zmieściła w ograniczeniach mocy, spojlery na standardzie tak samo LSD i zawias (choć jak znam tor to wiem czy utwardzić można sporo czy nie, nie praktykuję jazdy deską gdzie popadnie), długość skrzyni pod dany tor i jazda. Jak chcesz tak konkretnie dokładny setup to mogę wrzucić po dokładnym sprawdzeniu w GT.

Pzdr

F1 to wspaniały samochód, ale nie na te wyścigi, brak mu docisku no i tego, że zbiera się wolniej niż te race car's.

Komentarz

Ja latam Fordem GT LM Race Car Spec II takie wyścigi lub tym bolidem Mercedesa lub McLarenem tym co ty. Na Laguna SECA, gdzie jest ten taki zakręt co trzeba mocno hamować i skręcić w prawo a potem zjechać w prawo to hamuj i go zetnij, oszczędzisz na nim jakieś 3 sekundy.

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
        Ja latam Fordem GT LM Race Car Spec II takie wyścigi lub tym bolidem Mercedesa lub McLarenem tym co ty. Na Laguna SECA, gdzie jest ten taki zakręt co trzeba mocno hamować i skręcić w prawo a potem zjechać w prawo to hamuj i go zetnij, oszczędzisz na nim jakieś 3 sekundy.
        Dzięki za polecenie tego Forda dał radę .

Komentarz

Ja to przejechałem jak ostatnia ciota skręconą na 650PO minoltą.
          narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
            Osz ty Ja ją ledwo do 750 osłabiłem a dalej już nie miałem ani ochoty ani chęci zarzynać ten silnik. Osobiście do takich polecam albo bolid Mercedesa albo wyżej wspomnianego Forda GT.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
              A ja chyba "Ciaparalem".
              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

GT-R Concept LM Race Car
                Jak nie popełnisz błędów to w 3 okrążeniu możesz być pierwszy

Komentarz

jaki samochód polecacie na Zawody specjalne B-Spec i A-spec 650PO ????

A-Spec mam 30lvl a B-spec 23
                  Bo życie zaczyna sie po 3 biegu...
                  Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
                  Nic na siłę , lewy pas , gaz i płynę ......
                  A-Spec- 30 lvl
                  B-Spec- 31 lvl

Komentarz

Podpowie ktoś jak przejść zawody sezonowe, wyścig klasyków z lat 81-89 ? Jakim autem i jak je ustawić, mam jakąś mazdę i toyotę zrobioną pod maksymalny limit PO czyli 420 i nie mogę wygrać, do pierwszego brakuje mi najmniej 10sekund :/

Komentarz

Ja poleciałem jakimś Skyline coś tam Type M ( tak piszę z głowy nie pamiętam ), ale nim bez problemu poleciałem
                      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold
                      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

A mógłbyś pożyczyć to auto ?

Komentarz

Chwilowe kłopoty z netem mam, brak routera także nie mam jak fizycznie udostępnić samochodu, ale jak coś napisz na PSN i może koło czwartku mi się uda
                          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                          B Spec - 40 level
                          60 x Gold
                          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

ok, dzięki

Komentarz

Zamieszczone przez BeckenBauerPL
                              jaki samochód polecacie na Zawody specjalne B-Spec i A-spec 650PO ????

A-Spec mam 30lvl a B-spec 23

Zonda R lub jeden z Fordów GT, chyba spec II albo jakoś tak
                              no damage, no fun

Komentarz

Witam wszystkich
                                Panowie jakim samochodem przejechać Suzuka Circuit i Nürburgring Nordschleife
                                w zawodach sezonowych :
                                Wyścig pick-upów do 470 PO: Okres dostępności: 16.08.2012 05:00 -

Rzym, Indy i góra ASO zrobione Toyotą Tacoma X-Runner '04 na standartowych ustawieniach

W dwóch w/w wyściagach dogonienie pierwszej dwójki ( na marginesie są to
                                włąsnie te Toyoty jest max cięzkie - brakuje po 8-10 sekund...
                                Ewentualnie jakieś ustawienie tej Toyoty....

Edyta: Ok obie trasy ogarnięte RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab '04 - odchudzony na maksa

Komentarz

Pracuję...
                                X