Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied

Nie jestem do końca pewien ale mój Bolek zaliczył to 2000 Lamborghini
    NOMAD Diablo GT-1 '00
    albo innym Lambo poddanym mocnemu tuningowi

Komentarz

Strzałeczka.
      Mam 1 500 000 cr. Co polecacie.? Mogą być zawody sezonowe aby dozbierać kasy . Mam:
      Corvette po modach takich i owakich i ma 890KM na dotarciu.
      Veyrona ok.1000KM
      GT-R 890KM daje rade chłopak.
      No i co kupić takiego do końca gry ..? Albo ile dozbierać. Mam 21 lvl. Tylko nie mówcie że 18 500 000 CR bo to mija się z celem .

Komentarz

Nie za bardzo rozumiem pytanie. Nie wiem czy zauważyłeś ale tytuł wątku brzmi "Jakim samochodem przejechać wyścig?" Napisz do jakiego wyścigu mamy ci polecić samochód w tej cenie

Komentarz

Kolega chce kupić auto do końca gry, nie doczytałeś??

Komentarz

Kamil nie kpij, bo on gotów jest to łyknąć

Komentarz

Witam

Co zrobić w B-Spec, żeby mój kierowca (prawie 6 lvl) wygrał puchar Roadstera NR-A? Mazda którą mu daje jest po tuningu, ma najlepszy silnik, 1 etap wydechu i jakieś tam dodatki pokroju katalizatora, a on jedzie w połowie stawki, na RÓWNEJ PRĘDKOŚCI co rywale.

Druga sprawa, to A-Spec. Mam 19 lvl, i nie mogę przejść dwóch zawodów w klasie eksperckiej. Są to mistrzostwa zabytkowych samochodów (Countacha i Buicka zżerają na pierwszej prostej) oraz gwiazdy Gran Turismo (Italia i Gallardo bez szans, Nissan GT-R '07 nadgania stawkę, a Veyron na prostej ciśnie trochę szybciej niż reszta, ale na zakrętach wszyscy go łykają jak Sasha Grey :mrgreen: ). Co polecacie do tych obydwóch zawodów? Mam ok. 1.200.000 Cr.

Komentarz

Zamieszczone przez P0RTABLE
                Witam

Co zrobić w B-Spec, żeby mój kierowca (prawie 6 lvl) wygrał puchar Roadstera NR-A? Mazda którą mu daje jest po tuningu, ma najlepszy silnik, 1 etap wydechu i jakieś tam dodatki pokroju katalizatora, a on jedzie w połowie stawki, na RÓWNEJ PRĘDKOŚCI co rywale.

Druga sprawa, to A-Spec. Mam 19 lvl, i nie mogę przejść dwóch zawodów w klasie eksperckiej. Są to mistrzostwa zabytkowych samochodów (Countacha i Buicka zżerają na pierwszej prostej) oraz gwiazdy Gran Turismo (Italia i Gallardo bez szans, Nissan GT-R '07 nadgania stawkę, a Veyron na prostej ciśnie trochę szybciej niż reszta, ale na zakrętach wszyscy go łykają jak Sasha Grey :mrgreen: ). Co polecacie do tych obydwóch zawodów? Mam ok. 1.200.000 Cr.

No dobra, uporałem się z większością, gdyby kogoś interesowało:

Puchar Roadstera NR-A w B-Specu tą żółtą Mazdą, z full silnikiem, turbo i wydechem, regulowane zawieszenie, i spoiler. Docisk ustawiony na maksa, i kierowca śmignął za pierwszym razem.

Gran Turismo All Stars Toyotą Minoltą, zdobytą w Like The Wind. Like The Wind ukończyłem Mazdą Furai (wygraną za Roadstery w B) na wyścigowych miękkich. Ustawień za dużo nie ruszałem, tylko do pierwszego wyścigu skrzynia ustawiona na 330 km/h + full docisk, drugi wyścig skrzynia do 440 km/h i docisk tak samo. Jest to dużo tańsza opcja niż kupowanie Corvetty i stuningowanie jej na full
                Dodam, że pierwszy wyścig jest łatwiejszy niż drugi, bo na owalu kierowcy jeżdżą jak buldożerami i często nas spychają

Komentarz

Jak ktoś ma jeszcze problemy z pucharem zabytków w eksperckiej to Toyota 7 jest do wygrania w wyścigu japońskich klasyków w sezonowych, przejechane bez problemów Dome Zero '78.
                  narancs alternativa

Komentarz

• nowe zawody sezonowe drugi wyścig oraz próba czasowa 66

Chodzi o przejazd przez Grand Valley autem do 430 PO FF. Wczoraj spędziłem prawie cały dzień z 30 różnymi autami i nie udało mi się wygrać tego wyścigu.W najlepszym razie byłem drugi. Proszę o podpowiedź jakim autem jechać i z jakimi ustawieniami.
                    Co do próby czasowej nr. 66 Jaguarem to mało mnie szlag nie trafi. Na złoto potrzeba 1:54:500. Maksymalnie wycisnąłem 1:54:514. Podjąłem z 50 prób. Pad latał po pokoju. Jakieś wskazówki jak ustawić auto ?

Komentarz

Witam. Panowie, podpowiedzcie mi jakim autkiem przejechać Gran Turismo World Championship i SuperCars Festival? Mam do dyspozycji 1 000 000 Cr. Nie chciałbym wywalić tego w błoto. Miałem ochotę kupić Ferrari Enzo ale naczytałem się, że tragicznie się go prowadzi. Jakieś podpowiedzi? Co sądzicie o Mercedesie SLS?

Komentarz

Zamieszczone przez machbed
                        Witam. Panowie, podpowiedzcie mi jakim autkiem przejechać Gran Turismo World Championship i SuperCars Festival? Mam do dyspozycji 1 000 000 Cr. Nie chciałbym wywalić tego w błoto. Miałem ochotę kupić Ferrari Enzo ale naczytałem się, że tragicznie się go prowadzi. Jakieś podpowiedzi? Co sądzicie o Mercedesie SLS?
                        Ja te wyścigi dawno temu robiłem w Mazda Furai concept cena 1,500,000 - chyba te auto jest w salonie sieciowym aktualnie) trochę pójscie na łatwizne ale auto fajnie się prowadzi i jest bardzo szybkie :]

Komentarz

Zdecydowanie tańszy ale równie skuteczny będzie podrasowany na maxa GT-R albo jeszcze lepiej GT-R w wersji TC. Ten ostatni to już istny wymiatacz a prowadzi się banalnie

Komentarz

ja mam pytanko chciałbym ukończyć sezonówkę co do 29.12.2013 jest i brakuje mi auta na 650, próbowałem zondą zrobioną na niecałe 650 i słabiutko. myślałem nad tym citroenem za 6,5 miliona (gt made by citoren) w "stocku" z kolo 640 po cena nie gra za bardzo roli. (wyścigi A i B-spec.)

Komentarz

Ja to jeździłem Chappralem 2J (lodówką). Trochę obniżyć PO i bez problemu ich dogonisz.

Komentarz

Witajcie
                                W GT5 gram nie długo.
                                Aktualnie jestem w klasie eksperskiej, niedawno tuningowałem Corvette na max, teraz Zondę R którą dostałem, wyciągnięta do 923KM.
                                Niestety w wyścigach np Kl. ekspercka, Gwiazdy Gran Turismo, nie mam szans z prototypem, zawsze 2 jestem.
                                W Wyścigach do 650 też jest ciężko.
                                Ktoś pisał o samochodzie Chappral 2J - skąd to brać <biggrin>

Z drugiej strony. Jaki samochód będzie mocniejszy od Zondy tak by można doganiać te prototypy i inne paskudy ?

Komentarz

Pracuję...
                                X