No nareszcie Kaz na swoim tweeterze poinformował o tym, że będą DLC.
Napisał, że pierw będą patche poprawiające jakieś bugi, a następnie wyda DLC. Jak sam stwierdził prace nad owymi DLC przekraczają jego oczekiwania, więc będzie coś dużego, lub wartościowego.
Więcej tutaj: http://www.gtplanet.net/kazunori-yamauc ... s-and-dlc/
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Jak grosze to mogę zapłacić, nowyyych tras chcę! Wyścigów! W ogóle wszystkiego Nowymi wózkami bym nie pogardził...takim Audi R18 na przykład. Audi R8 w premium z tegorocznego Ringa też, tak samo Porsche 911. RUFem jeździć nie potrafię ;D
Raczej się zupełnie nowych samochodów bym nie spodziewał, prędzej jakieś standardy w wersji premium.. no chyba, że jakieś nowe premiery - w końcu do GT5 Prologue dodali np. Ferrari California kiedy się pojawiło, ale prawdę mówiąc nie oczekiwałbym jakiejś rewelacji jeśli chodzi o DLC.
Mnie wystarczyłaby tylko opcja zapisu w trakcie wyścigów 24h w trybie A-spec. Tak niewiele a tak wiele...
Właśnie pojawiła się notka na tweeterze u Kaza, że jest "under development". Tyle, że to było już kiedyś wcześniej powiedziane, a do tego czasu nic się nie zmieniło. Mi najbardziej zależy na przewijaniu powtórki po wyścigu, bo ciężko po wyścigu online sprawdzić jakąś kolizję, która miała miejsce w ostatnim okrążeniu po dajmy na to półtora godzinnym wyścigu...
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
- zapisywania ustawień samochodu (3 sloty na samochód)
- Test course z mierzeniem czasu 0-100 km/h, 400 metrów, 1000 metrów, prędkości maksymalnej.
Masz rajcje gdyby dodali te opcje plus moje typy byloby naprawde niezle.
caly czas mam nadzieje ze pojawia sie dragi bo jezeli dadza pomiary czasu na X odleglosci to do dragow krotka droga, chyba...
Komentarz