Nie, te auta możesz kupić jak u dealera bez szukania w komisie.
A ściślej mówiąc te auta są dostępne są w sieciowym salonie kolekcjonerskim. BTW. Teraz w zawodach sezonowych można zgarnąć w sumie 10mln Cr. (i wpada nam trofeum "Multimilioner") (NASCAR+drift+próba czasowa). A updatem jestem rozczarowany
Czy ja dopiero to zauważyłem czy rzeczywiście tak jest, mianowicie: na postoju wciskamy kółko (O) i puszczamy klawisz a hamulec ręczny jest nadal "zaciągnięty". Nie przypominam sobie żeby wcześniej coś takiego było, dopiero po ściągniętym update v.1.11.
BTW. Jest do ściągnięcia nowa "łatka" v. 1.12 , zajmuje tylko 13MB i poprawia glitch związany z LSD.
[quote="kyjgel"]Czy ja dopiero to zauważyłem czy rzeczywiście tak jest, mianowicie: na postoju wciskamy kółko (O) i puszczamy klawisz a hamulec ręczny jest nadal "zaciągnięty". Nie przypominam sobie żeby wcześniej coś takiego było, dopiero po ściągniętym update v.1.11.
No wreszcie! update 1.11 nabrawił mi błąd dzięki czemu mogę znów cieszyć sie GT5 gra juz sie nie zawiesza po ukonczonym wyścigu a dziś znow jaki update 1.12 błędy naprawia
Czy ja dopiero to zauważyłem czy rzeczywiście tak jest, mianowicie: na postoju wciskamy kółko (O) i puszczamy klawisz a hamulec ręczny jest nadal "zaciągnięty". Nie przypominam sobie żeby wcześniej coś takiego było, dopiero po ściągniętym update v.1.11.
BTW. Jest do ściągnięcia nowa "łatka" v. 1.12 , zajmuje tylko 13MB i poprawia glitch związany z LSD.
To jest już od bardzo dawna. W online można zaciągnąć ręczny i wcisnąć start a samochód będzie stał a nie pojedzie.
Komentarz