Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Nie, te auta możesz kupić jak u dealera bez szukania w komisie.

Komentarz

Zamieszczone przez DamianGT
      Nie, te auta możesz kupić jak u dealera bez szukania w komisie.
      A ściślej mówiąc te auta są dostępne są w sieciowym salonie kolekcjonerskim. BTW. Teraz w zawodach sezonowych można zgarnąć w sumie 10mln Cr. (i wpada nam trofeum "Multimilioner") (NASCAR+drift+próba czasowa). A updatem jestem rozczarowany

Komentarz

Czy ktoś w ogóle wie jakież to "drobne błędy" naprawia ta dosyć ciężka jakby nie było aktualizacja??

Komentarz

Ja zauważyłem że na tej długiej nocnej trasie oprócz opadów deszczu czasem sypie śnieg. Było to przed aktualizacją 1.11?

Komentarz

Zamieszczone przez Seven Fire Blade
            Ja zauważyłem że na tej długiej nocnej trasie oprócz opadów deszczu czasem sypie śnieg. Było to przed aktualizacją 1.11?
            Chodzi ci pewnie o Nordschleife 24h. Tak było wcześniej, ale osobiście mi się jeszcze nie zdarzyło.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Chodziło mi o Special Stage Route 7

Komentarz

Był wcześniej
                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Czy ja dopiero to zauważyłem czy rzeczywiście tak jest, mianowicie: na postoju wciskamy kółko (O) i puszczamy klawisz a hamulec ręczny jest nadal "zaciągnięty". Nie przypominam sobie żeby wcześniej coś takiego było, dopiero po ściągniętym update v.1.11.

BTW. Jest do ściągnięcia nowa "łatka" v. 1.12 , zajmuje tylko 13MB i poprawia glitch związany z LSD.

Komentarz

[quote="kyjgel"]Czy ja dopiero to zauważyłem czy rzeczywiście tak jest, mianowicie: na postoju wciskamy kółko (O) i puszczamy klawisz a hamulec ręczny jest nadal "zaciągnięty". Nie przypominam sobie żeby wcześniej coś takiego było, dopiero po ściągniętym update v.1.11.

wczoraj tez sie nad tym zastanawialem.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Ten zaciągnięty ręczny był już wcześniej

Komentarz

Zdecydowanie było to już wcześniej, fajna sprawa, w poprzednich częściach tego nie było
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No wreszcie! update 1.11 nabrawił mi błąd dzięki czemu mogę znów cieszyć sie GT5 gra juz sie nie zawiesza po ukonczonym wyścigu a dziś znow jaki update 1.12 błędy naprawia
                          A-Spec-40
                          B-Spec-40

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                            Czy ja dopiero to zauważyłem czy rzeczywiście tak jest, mianowicie: na postoju wciskamy kółko (O) i puszczamy klawisz a hamulec ręczny jest nadal "zaciągnięty". Nie przypominam sobie żeby wcześniej coś takiego było, dopiero po ściągniętym update v.1.11.

BTW. Jest do ściągnięcia nowa "łatka" v. 1.12 , zajmuje tylko 13MB i poprawia glitch związany z LSD.
                            To jest już od bardzo dawna. W online można zaciągnąć ręczny i wcisnąć start a samochód będzie stał a nie pojedzie.

Komentarz

A ocb z tym glitchem LSD? Bo chyba coś mnie ominęło...??

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                                To jest już od bardzo dawna. W online można zaciągnąć ręczny i wcisnąć start a samochód będzie stał a nie pojedzie.
                                Nie trzeba naciskać startu

Komentarz

PracujÄ™...
                                X