Nie wiem bardziej cięci na wyjazdy na skróty, ale chyba nie do końca im wyszło bo ktoś znowu machnął 1:14 z hakiem, ja ledwo teraz złoto machnąłem, ale da się realnie wg mnie bez wałków do ok 1:17 zejść.
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Ha! A to niespodzianka, też właśnie się o tym dowiedziałem jakąś godzinę temu, wielce ciekawe co też za zmiany przyniesie ta wersja. Mam wielką nadzieję na 2 rzeczy: możliwość zapisu gry w czasie wyścigów 24-godz. w A-Spec i większe możliwości podczas odtwarzania powtórek (przewijanie w przód i w tył itp.)
Ale nie powiem, trochę się na to napalam, zarówno na ten Spec 2.0 jak i DLC
Ja myślę, że to będzie głównie powiększenie ilości wyścigów w grze i zwiększenie maksymalnego poziomu doświadczenia. Drobne poprawki. A DLC to ja nadal liczę na odświeżone wersje torów z GT2, GT4 i GT PSP.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
To będzie pierwsze DLC, które kupię w życiu.
Jak dotąd uważałem, że DLC bezczelne wyciąganie kasy z frajerów za rzeczy, które zazwyczaj są wycinane z gry przed jej wydaniem.
Ale dla GT5 zrobię wyjątek!
A ja liczę na tysiąc premiumów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak na poważnie to fajna by była rozbudowana telemetria poprawione repy, i rozbudowane opcje online wyszukiwania jak i administracji pokojem
To ja może skopiuję newsa z PS3Site.pl bo po co pisać od nowa coś co jest napisane dobrze
Zamieszczone przez PS3SITE.PL
Ogłoszona jakiś czas temu większa aktualizacja do Gran Turismo 5 trafi do graczy za darmo w okresie 9-15 października. Lista nowości jest imponująca...
Kaz Yamauchi na swoim Twitterze na razie podał 15 nowości jakie wniesie uaktualnienie, a będą to:
1. Dodany do wszystkich samochodów uproszczony widok z wnętrza pojazdu
2. Możliwość dowolnego ustawienia pogody
3. Dodana możliwość zapisu ustawień dla wielu samochodów
4. Specjalne Spec 2.0 intro
5. Poprawiono interfejs użytkownika, lepiej reaguje i jest płynniejszy
6. Szybkie przewijanie w przód/w tył na powtórkach
7. Możliwość zapisania gry w trakcie wyścigu Endurance
8. Poszerzono możliwości online (selekcjonowanie samochodów, losowanie tras)
9. Zwiększono możliwości wyścigów B-Spec kontrolowanych z GT.com (graficzny wykres przedstawia postępy)
10. Zwiększono możliwości trybu Photo Travel. Można robić zdjęcia razem z awatarem.
11. Dodano scenę “NASCAR Pit Scene” w trybie Photo Travel
12. Dodano 11 modeli NASCAR z 2011 roku
13. Dodano Nissan GT-R N24 Shulze Motor Sport
14. Poprawiono fizykę i SI kierowców
15. Wsparcie dla kierownic Logitech G25/G27
Ponadto wiadomo co trafi częściowo w DLC, które niestety będzie płatne. Szykujcie się na nowe samochody, nowe trasy i więcej elementów samochodowych. Brawo Polyphony!
Komentarz