a mnie nadal ciekawi czy to prawda co obiecuja i czy to wykonaja a mianowicie czy przerobia wszystkie "standarty" na "Premiumy" .... jezeli bedzie tak jak mowia to juz sie doczekac nie umiem
I to mi się podoba, to jest wsparcie dla gry, a nie to co zrobili z CoD BO że dopiero miesiąc po premierze gra chodzi normalnie (mówię o wersji pc bo na ps3 nie grałem ale podobno też jakieś problemy są)
Wczoraj udało mi się zrobić update. Zajęło mi to ok. 3 godzin.
Uszkodzenia mechaniczne są rewelacyjne (szkoda że nie w trybie wyścigów w A-Spec). Do tego w końcu słychać turbinę w samochodach. Do tego w końcu na replay'u na Special Stage Route (te proste odcinki) widać "fajerwerki" na niebie. Niby mały szczegół a cieszy.
Na giełdzie samochodowej w końcu zaczęły pokazywać się całkiem inne samochody. Wcześniej raz na jakiś czas można było dorwać jakiś "rarytas". Teraz mam odczucie że jest tego więcej.
lista rzeczy ,które pojawiły się w patchu 1.05, ale PD o nich głośno nie pisze.
- Usprawnienia do G25/27
- "Thrustmaster"- nowa kierownica została dodana do obsługiwanych urządzeń
- Sortowanie samochodów w garażu zostanie zapisane
- Opcja ponownego odpalenia wyścigu po jego ukończeniu
- Poprawione tylne światła w ’91 Acura NSX
- Force FeedBack został usprawniony w RedBull X2010
- Skrócone loadingi podczas zakupów w salonach samochodowych
- "Screen tearing"- już go nie uświadczycie!
- Wszystkie zdjęcia z galerii można przenieść do XMB za jednym zamachem
- Lekkie usprawnienia cieni
- Poprawione bugi
- 16 samochodów na torze w Arcade Mode
- Pikseloza wywołana deszczem i dymem w oku samochodów została usprawniona
- RE-Amemiya RX-7 ulepszony odgłos silnika
lista rzeczy ,które pojawiły się w patchu 1.05, ale PD o nich głośno nie pisze.
- Usprawnienia do G25/27
A mógłbyś sprecyzować tą informację? Szczegóły, źródło? Pytam gdyż jestem (szczęśliwym -> GTR2 oraz nieszczęśliwym -> GT5) posiadaczem G27 i to iż nie ma się żadnej możliwości zmiany ustawień FF, zniechęciła mnie do gry tą kierownicą i od dnia premiery gram tylko na padzie
... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...
jutro nowa Aktualizacja Ciekawe co nowego nam dodadzą? Wyczytałem, że dodadzą opcję "Performance Points" z GT5 P aby można było szybko dostosować moc i parametry do danego wyścigu.
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
Komentarz