Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Panowie dziś pobrałem nowy pacht 1.10 no i chciałem zagrać w wyścigi sezonowe Hondy Civic R no i po kukonczeniu 5tego okrążenia nie pojawiaja sie czasy -nic tylko auto sobie jedzie 80km/h dalej po torze już kolejne 5te okrążenie i nic....po wciśnieciu START wyświetlanie jest zatrzymywane ale bez żadnego okna-menu i nic nie idzie zrobić jedynie zakonczyć przyciskiem PS

macie to samo? o co biega??
    A-Spec-40
    B-Spec-40

Komentarz

Zamieszczone przez BlackBear
      Panowie dziś pobrałem nowy pacht 1.10 no i chciałem zagrać w wyścigi sezonowe Hondy Civic R no i po kukonczeniu 5tego okrążenia nie pojawiaja sie czasy -nic tylko auto sobie jedzie 80km/h dalej po torze już kolejne 5te okrążenie i nic....po wciśnieciu START wyświetlanie jest zatrzymywane ale bez żadnego okna-menu i nic nie idzie zrobić jedynie zakonczyć przyciskiem PS

macie to samo? o co biega??
      ja tak miałem ze 2 razy ale w jakiś zwykłych wyscigach w trybie A-spec. To zwykła zwiecha gry. Reset i od nowa spróbuj
      pozdr

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
        można farmic
        To czadowo Dziękuję za info

Komentarz

Angello najlepsza kasa festiwal supersamochodów tor Eifel 490 500 Cr
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Wychodzi na to że po tym pachtu 1.10 w nic nie zagram bo żaden wyścig nie chce sie zakonczyć...możliwe że miałem softa3.61 i zaktualizowałem najpierw GT do 1.10 ? dziś już mam softa aktualnego 3.65 i nadal to samo k.... da sie coś z tym zrobić-jakieś pomysły ?
            A-Spec-40
            B-Spec-40

Komentarz

W informacjach o aktualizacji napisali zanim zaktualizujesz grę, zaktualizuj oprogramonwanie do 3.65 dobre sobie szkoda ze człowiek dowiaduje sie o tym po aktualizacji
              A-Spec-40
              B-Spec-40

Komentarz

Jak dotąd nie miałem błędów w GT5, tak wczoraj pojawił się pierwszy, ale mało znaczący. Po zakończeniu wyścigu w zawodach sezonowych Lotusem Elise na Tsukubie, głos samochodów zastąpiło dziwne buczenie. Dźwięki menu były w porządku, ale zamiast odgłosu samochodów było słychać dość przeraźliwe buczenie. A dalej gra chodziła normalnie
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja, odpukać, nie miałem na razie żadnych znaczących błędów. Raz gra się zwiesiła na ekranie ładowania, trzeba było wyjść do xmb. Szczęściem gra się zapisuje po każdym wyścigu, więc problemu nie było.

Komentarz

Ja mam jakieś wrażenie,że ogólnie menu gry stało się jeszcze wolniejsze.Czasem np wyjście ze sklepu z częściami z powrotem do strony głównej,to ładowanie trwa wieki.A już kilka razy zdarzyło mi się,że gra zawiesiła się przy ładowaniu (czarne tło,srebrna ikona na środku).Po chwili muzyka która towarzyszy ładowaniu ucicha i można tak siedzieć kilka godzin nic się nie dzieje.Trzeba wyłączyć grę przez XMB Coś chłopaki pochrzanili z tym update'm

Drugą rzeczą która mnie wkurza,to połączenie z internetem.Często jest tak,że gdy łączę się z netem wyskakuje komunikat "błąd serwera" czy coś takiego.Ale jak wyłączę grę,to w XMB normalnie się loguje do PSN bez problemu.Albo w czasie samej gry już wywala "błąd multimediów" i do widzenia

Komentarz

Ta mnie też denerwuje spowolnione menu.

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                        już kilka razy zdarzyło mi się,że gra zawiesiła się przy ładowaniu (czarne tło,srebrna ikona na środku).Po chwili muzyka która towarzyszy ładowaniu ucicha i można tak siedzieć kilka godzin nic się nie dzieje.Trzeba wyłączyć grę przez XMB
                        A ja już myślałem, że konsola mi pada a teraz wiem, że nie tylko ja tak mam. Kolejne potknięcie PD

Komentarz

Czy ktoś sie orientuje czy planowany jest patch z dodaniem torów testowych takich jak w GT4 czyli 1000 mil 400mil ? i czy w opcji trenning pojawi sie opcja B-spec tak jakto jest w GT4 fajnie mozna byłoby porównać naszych kierowców i auta Swoja droga zawsze myslałem ze co seria wyżej to sie dodaje nowośći a nie odejmuje

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                            Ale nadal nie ma zapisywania gry w wyścigach długodystansowych... a obiecali...
                            Dla zainteresowanych - w w/w temacie można głosować na GTPlanet (jak na razie ma 9210 głosów i zdecydowanie prowadzi na "liście żądań" fanów)
                            link: http://feedback.gtplanet.net/forums/967 ... ?ref=title

Komentarz

Kolejny update w zawodach sezonowych i salonie kolekcjonerskim
                              "British Lightweights” GT5 Seasonal Event, Online Car Dealership Updated

- Tsukuba (8 laps / 366,300 Cr.)
                              - Cote D’Azur (5 laps / 399,000 Cr.)
                              - London (5 laps / 381,300 Cr.)
                              - Nurburgring Nordschleife (1 lap / 439,500 Cr.)
                              - Mt. Aso (5 laps / 392,400 Cr.)

550PO i do 1200kg wagi

Nagrody standardowo kask i kombinezon

Szkoda że Nurb nie daje więcej niż 500,000 Cr. a tak nadal najbardziej opłacalny jest ostatni wyścig w supercars festival.
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Z tymi kaskami i kombinezonami to sobie polecieli. Lakier, który jest według mnie wartościowszy od szmatek, dostajemy za zajęcie drugiego miejsca. Paranoja.
                                Żeby zobaczyć jakie to są te lakiery musiałem ukończyć wyścig na 2 miejscu. Uważam że lakier powinien być nagrodą za zajęcie 1 miejsca. Po co mi jakiś nowy kask. To co my teraz, zamiast samochodów będziemy kolekcjonować kaski w różnych kolorach?;]

Komentarz

Pracuję...
                                X