Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 24.11.2010

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Premiera GT5 przesunięta na święta.

Premiera GT5 przesunięta na 12-12-2010...
    btw. Siema

Komentarz

Bo nas jeszcze koniec swiata zastanie nie mowiac juz o Euro...

Komentarz

Mody na sukces nie przebiją więc spokojnie

Komentarz

Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - ???

A zobaczycie, że Grudzień to nie będzie ostatni miesiąc, w którym gra miała być wydana.

Komentarz

Ale nosz kur.. zakupiłem preorder... i teraz mam czekać 59 dni ;/ co mi z tego że cena spadła o kilkanaście PLN...

Komentarz

Nie kracz

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
                Premiera GT5 przesunięta na 12-12-2010...
                btw. Siema
                Podaj jakieś źródło tego info..
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ze sklepu w którym zamówiłem preordera takie info dostałem.

Komentarz

Wyjdzie jak wyjdzie, osobiście w żadne terminy nie wierzę.
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - ???

he he nie kraczę, ale jak wy jestem wielkim fanem GT ale ta kolejna obsówa mnie zdołowała. Widać chyba, że dopiero zagram w GT na wakacje. Więc jak znów przełożą premierę to mnie to nie będzie obchodziło, byle aby do wakacji ją wydali.

EDIT. A poza tym granie umila mi move i nie jestem już tak napalony na GT jak wcześniej.

Komentarz

A czemuż to dopiero w wakacje będziesz grać? Ja mimo, że studiuję to zawsze znajdę czas na gry w weekend. Nadal twierdzę, że GT5 zostanie wydane w połowie grudnia. Bo kolejnego przesunięcia fani by nie znieśli. Myślę, że Sony i PD o tym wiedzą i te tłumaczenie, że aktualizują konsolę wydając nowy firmware 3.50, który ma zapobiec piractwu GT5 to pic na wodę, po prostu na święta zarabia się lepiej i to wszyscy wiedzą.
                        The problem arose when SCE mandated SDK 350 on all games releasing after after October, GT5 was about to go gold running on SDK 341, but it has been delayed by around a week so that they can update to SDK 350. This has caused a big headache for the manufacturing side, given how big this game is missing the gold date by even a week can cause a months worth of delay as slots are already taken up at this time of year for Blu-ray movies and such. So Sony had to find a 3 week slot big enough to make 7m+ copies of this and get them shipped out.

If you want to blame anyone, I would direct it at the pirates and hackers, SCE never had any real SDK restrictions before firmware 3.41 was compromised.
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja chodzę do szkoły średniej i jest mi dość ciężko zarobić te 230 zł. No to stawiam na wakacje bo i tak będę musiał wydać 1500 - 2000 zł na prawo jazdy.

EDIT. A tak chociaż teraz zadowalam się Movem.

Komentarz

Zamieszczone przez Adrianeqq
                            EDIT. A tak chociaż teraz zadowalam się Movem.
                            http://uchan.org.ua/int/res/2287.html#2287

Komentarz

Chodziło mi o granie xD

Komentarz

• Re: Premiera GT5 przesunięta na święta.

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                System zniszczeń,szeroko pojęty tuning (w tym swapy),zupełnie nowa fizyka jazdy,edytor torów,zabawa online i zapewne kilka innych atrakcji.
                                Pewnie to wszystko i jeszcze więcej ma Forza a na dodatek robi loda,pierze i sprząta.
                                System zniszczeń - racja, chwała im za to. Autka się "rysują" i "brudzą". Plus z Premium'ów można "zdjąć maskę, zderzak i spoiler". Rewolucja, przełom, w GRID'zie (sprzed... dwóch lat?) można było sprasowankę z auta zrobić, a w tej ch**owej Forzy ganc to samo, co w nowym GT5...
                                Szeroko pojęty tunning - tak jak rzekł drift-r - nic pewnego. Nawet moja analiza screen'a z GTAuto nie daje pewności... nikt nie potwierdził swapów silnika/napędu, więc nie wiemy, co dostaniemy... daj Boziu, żeby pokazali tym wredotom z Turn10, jak się robi "prawdziwy, podobający się graczom tunning".
                                Zupełnie nowa fizyka - to tak, jak by się BMW chwaliło, że nowa Seria 5 E60 ma "całkowicie nowe, lepsze prowadzenie" niż E28. Zdziwił bym się, gdyby tego NIE ZMIENILI...
                                Edytor torów - znów przytakuję drift-r'owi - pic na wodę. Spodziewałem się, że będę mógł stworzyć sobie własne Przełęcze... a tu raptem mogę "wygenerować" losowo trasę, wybierając ilość zakrętów i różnicę wysokości... AAALE, gówniana Forza i takiego "ficzera" nie miała, więc chwała PD i Kaziowi, że "idealny, najlepszy symulator dla fanów motoryzacji" ma taki "idealny, wspaniały i rozbudowany edytor tras"...
                                Zabawa online - HURRRRA! W XXI wieku, w erze wszechobecnych MMO i czasach, gdy Multiplayer jest czymś tak oczywistym jak single, dostajemy go wreszcie w GT5! Forza, F1'10 i GRID tego nie miały!! JUUUPI! Teraz to im dopiero pokażemy!!

Nie rzekł bym złego słowa, gdyby w końcu WYDALI W TERMINIE TĄ CHOLERNĄ GRĘ i choćby w UŁAMKU PROCENTA była tak dobra, jak czas, jaki na nią poświęcili, ilość przełożonych premier i szum, jaki wokół tego nowego GT narobili...

Komentarz

Pracuję...
                                X