Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 24.11.2010

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Premiera GT5 przesunięta na święta.

Zamieszczone przez Kamil 12
    Zamieszczone przez TERMINATOR
    Obie serie praktycznie co rok wypuszczają nowe tytuły (najprościej mówiąc- GNIOTY).
    Oj oj, zapędziłeś się chyba troszke. Obie części MW (w piątkę nie grałem) to gnioty? Shift też? A Black Ops i Hot Pursuit zapowiadają się dobrze..
    I wcale nie wiem, czy pod tą samą "łatkę" nie można podciągnąć GT5... co nowego dostajemy w porównaniu do GT4? Podkręconą grafikę, kilka nowych torów, 200 nowych wozów, zmienne warunki pogodowe i cykl dnia/nocy. A do tego "odgrzewany kotlet", miks poprzednich części - 800 starych samochodów praktycznie nie "dłubniętych" przez grafików, stare trasy, stare założenia gry, prawie te same tryby (czyli, oprócz Kariery i Arcade, ich brak) - można się więc sprzeczać co do "odgrzewanych kotletów" w serii CoD i NFS...

Komentarz

Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 2.11.2010

Zamieszczone przez westwest
      Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 2.11.2010
      ...

Smacznie się spało?

Komentarz

Mam nadzieję, że sprzedawca na Allegro się obudzi i poczyta trochę newsów,a nie mi będzie pisał, że premiera nie została przełożona.
        Chyba Kaz by nie pisał bez powodu:

We can confirm that Gran Turismo 5 will not be available this November 2nd, but the game’s release will be coming this holiday season.

We sincerely apologize to GT fans for the delay, however, creator Kazunori Yamauchi and the team at Polyphony Digital want to make certain they are creating the perfect racing experience, and we are confident that this ambitious game will exceed expectations when it launches.

We’ll have more information for you in the near future.

EDIT
        No i sprzedawca anulował zamówienie ; D Resident Evil 5 Gold Edition będzie moje ; D A GT5 może w wakacje.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
          co nowego dostajemy w porównaniu do GT4? Podkręconą grafikę, kilka nowych torów, 200 nowych wozów, zmienne warunki pogodowe i cykl dnia/nocy. A do tego "odgrzewany kotlet", miks poprzednich części - 800 starych samochodów praktycznie nie "dłubniętych" przez grafików, stare trasy, stare założenia gry, prawie te same tryby (czyli, oprócz Kariery i Arcade, ich brak) - można się więc sprzeczać co do "odgrzewanych kotletów" w serii CoD i NFS...
          System zniszczeń,szeroko pojęty tuning (w tym swapy),zupełnie nowa fizyka jazdy,edytor torów,zabawa online i zapewne kilka innych atrakcji.

Pewnie to wszystko i jeszcze więcej ma Forza a na dodatek robi loda,pierze i sprząta.

Komentarz

Ja się zgodzę z opinią kolegi co mówi, że CoDy od MW1 to gnioty, tak samo NFS Shift, wszyscy się nim zachwycali, a dla mnie to było dno. Teraz dnem dla mnie jest F1 2010 i WRC 2010. Mówią, że ich gry to symulatory... A ja się z nich tylko śmieję. Już GT5P ma lepiej odwzorowaną fizykę. W GT5 ją poprawiono, z tego co widać i z tego co mówią ludzie, którzy grali na E3, Gamescomie, TGS i innych demach np. z BestBuy'a w USA. Tak naprawdę to nie wiele wydano dobrych gier które przykuły by mnie do kompa czy konsoli na dłużej.
            co nowego dostajemy w porównaniu do GT4? Podkręconą grafikę, kilka nowych torów, 200 nowych wozów, zmienne warunki pogodowe i cykl dnia/nocy. A do tego "odgrzewany kotlet", miks poprzednich części - 800 starych samochodów praktycznie nie "dłubniętych" przez grafików, stare trasy, stare założenia gry, prawie te same tryby (czyli, oprócz Kariery i Arcade, ich brak) - można się więc sprzeczać co do "odgrzewanych kotletów" w serii CoD i NFS...
            Twierdzisz, że mało nowych rzeczy wprowadzili? Chciałbym wiedzieć jakie są więc twoje wymagania co do GT5, bo moim zdaniem, więcej nie potrzeba, niż to co mamy otrzymać, chyba tylko poza 100% premium wozów.

NFS wraca do swoich korzeni i to może się podobać. Ogólnie też jestem pozytywnie nastawiony do nowej odsłony, bo wprowadza pewną nowość, której brakowało na rynku. CoD ze swoimi mikropłatnościami i dodatkowymi mapami za pieniądze, jest wielkim chwytem marketingowym, tzw. dojną krową. Ludzie to biorą z braku innych rzeczy do roboty, a ci na nich perfidnie trzepią kasę. Takiego czegoś nie trawię i odrazu z miejsca wiem ze nie kupię kolejnego CoD'a. Oby GT5 miało w swojej karierze kilka darmowych DLCków: np zmiany ze standard na premium. A płatne DLC jeżeli już to w granicach 5-6$ za paczkę dodatków: wozów, torów, trybów online.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Pewnie to wszystko i jeszcze więcej ma Forza a na dodatek robi loda,pierze i sprząta.
              Nikt tego nie pisał. Drobną różnicą jest to, że ona została wydana dużo wcześniej, a autorzy nie bawili się w wieczne przesuwanie premiery.
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez westwest
                Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 2.11.2010
                ...

Smacznie się spało?
                wiesz temat mowi jasno '' Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 2.11.2010''

Komentarz

ale temat jest stary.. a teraz także nieaktualny.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No ale to było dawno. Teraz jest Grudzień któregoś roku.

Komentarz

Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - ???

Nie dość że znowu obsuwa, przez co mnie [...] wzieła, to przed oczami, na scianie za biurkiem, mam duży kalendarz (porażki) z wykreślanymi codziennie dniami do (byłej) daty premiery, w pracy to samo, to jeszcze najgorsze jest to, że urlop wziąłem specjalnie na listopad, nie biorąc w lato, żeby móc pograć! A na grudzień, jeśli sprzedaż ruszy, to nikt nie da mi wolnego !! Nie chce mi sie grać w GTR2 przez kolejne miesiące, skoro w perspektywie miałem, tak jak i wy, taki smaczny kąsek Teraz przeglądałem ten wątek od początku i ktos dobrze napisał, że jeśli GT5 wyjdzie w tym roku, to będzie dopiero na grudniowe święta ...
                      Pogrążony w rozpaczy,
                      Klimek
                      ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Przesadziłeś z przygotowaniami. To tylko gra. Ja nawet w GT3 nie miałem okazji zagrać.
                        1+1=10

Komentarz

Z tymi swapami to się jeszcze zobaczy, a co do edytora tras to już wiadomo, że go nie ma. Jest jedynie wybór ilości zakrętów na trasie i wybór w sumie dość losowy kształtu tej trasy. Ktoś nazwał to edytorem ale w rzeczywistości nawet blisko do realnej edycji tras nie jest. Czytając zapowiedzi odnośnie edytora liczyłem, że można będzie zbudować (odwzorować) praktycznie każdy tor w tym np. ten w poznaniu, a tu niemiła niespodzianka.

Co do realnej wartości gry zobaczymy jak wyjdzie, a może raczej jeśli wyjdzie

Komentarz

Dla GT3 byłem gotów kupić PS2 w Anglii, ale jakoś się powstrzymałem, bo w razie awarii, nie zrobiliby mi tego w Polsce, tylko musieli by odsyłać do Anglii - głupota. Jedynie kupiłem samą grę. Wiadomo, na wyspach są promocje, dwie gry w cenie jednej itp itd. Jakoś miesiąc po powrocie w Polsce zakupiłem jako jeden z pierwszych edycję srebrną konsoli. Ktoś zaraz policzy i powie że przecież już ta gra była na rynku od hen czasu. Tak, ale nigdy mnie wcześniej nie kręciły gry na konsole. Za to GT4 kupiłem w dniu premiery. Wyszła jakoś w środę. A że byłem już wtedy "zarażony GT", stałem z rana pod sklepem, żeby nie robić krypto reklamy nie powiem jakim, ale jest czerwony i skrót nazwy to jak drażetki czekoladowe, jedne z orzeszkiem, drugie bez i nie ważne że w gazetce pisali że w weekend będzie 20 zł taniej. Dla maniaka, takie sprawy nie grają roli Więc pewnie rozumiesz, iż gdy wkońcu podali jakiś konkretny termin, po tylu przesunięciach, skakałem z radości i w głowie było tylko jedno - niech ten listopad wkońcu przyjdzie !

Komentarz

Kup sobie rF'a, Race ON, GTR Evolution czy innego Sim'a.

Komentarz

Własnie o to chodzi że mam i GTR2 i rFactora i Race:WTCC, tylko mi się przejadły Pomaga czasem ściągniecie nowej trasy, zawsze to nowe doznania. No i mam takie zboczenie, że wolę jeździć tylko buniami. Kumpel, który w Simy gra juz pare lat, tak sie na mnie wkurzył, bo przez pierwszy rok wspólnego grania E46GTR w GTR2 to ja musiałem go gonić, a jak od jakiegos czasu on nie dawał mi rady, bo narobiłem sporo okrążeń i nabrałem wprawy, to sie wkurzył i zaczął jeździć Corvettą, bo powiedział że tak to on nie chce, bo za dobre czasy wykręcam. Tylko że on za to ma lepszą technikę jazdy w wyścigu i doświadczenie.

A co do zabicia czasu arcadowym NFS:Shiftem, to wpienia mnie tryb online, gdzie jesli można, to ludzie skręcają po barierach. Nie odejmują gazu, tylko jadą pełną mocą. Chyba za dużo grałem w GTR'a, bo takie ściganie mnie nie kręci.

Dobra, nie schodząc z tematu, wiem że mam odchył, ale nie mogę sie już doczekać GT5.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X