Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 24.11.2010

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: premiera GT 5 przełożona !!!!

Zamieszczone przez Witek Enzo
    NFS HP zapowiada sie mega? A widziałeś trailery? Jak dla mnie ten model jazdy to jedna wielka padaka..
    Jak dla mnie, to arcadówka, która ma dawać frajdę. Sporo grałem w Burnouta Paradise, którego silnik fizyczny jest wykorzystywany w HP, i nie powiem - sprawiał ogrom frajdy. Ufam, że Criterion stworzy coś, co przypadnie mi do gustu...i będzie warte moich pieniędzy.

A jak nie... stówa w kieszeni.

Komentarz

A ja sie nawet ciesze bo będe miał kiedy kupić WRC, a co do NFSHP to dla mnie bdyie porażka. Lubie model jazdy z BP, ale nie pasuje taki do NFS (zakręty przy 300km/h ) tym bardziej, że ma być to niby powrót do korzeni.

Komentarz

Pewnie Sony policzyło i stwierdzili że więcej zarobią wydając przed świętami, przy okazji masa ludzi kupi GT5 w zestawie z konsolą

Komentarz

SeraphPL - no nie czepiaj się słówek, zgubiłem literkę, jak się szybko pisze czasem się zdarza. Po co ten sarkazm.

Co do kasiory to trochę racji w tym jest. Ale teraz należy zadać sobie pytanie czy, na pewno tyle kasiory w święta nabiją? Przecież fani GT od 5 lat czekają i kupią ją niezależnie od tego kiedy będzie ta premiera. Hot Pursuit nie będzie konkurentem GT5, bo nie można porównywać gry Arcade do Symulatora. Tak samo F1 2010 kuleje pod względem symulacji, więc naprawdę nie widzę zagrożenia dla GT. Poczekajmy co powiedzą, jestem ciekaw czy usłyszymy inne słowa wyjaśnienia niż te, że chcą gry perfekcyjnej...
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Dedykacja dla wszystkich:
            http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k

Komentarz

Aż się ciesze, że nie mam PS3 i i tak nie mam na co czekać
              1+1=10

Komentarz

Re: Premiera GT5 przesunięta na święta.

Obecnie nie posiadam Ps3 więc info specjanie mnie nie boli. Z tym że to nie jest miłe zaskoczenie.

Jestem w stanie zrozumieć rozgoryczenie milionów fanów i ich rozbudzone nadzieje. Ale nic wielkiego się nie stało, decyzja podyktowana zapewne uzasadnionym powodem. Bo wątpie by to była część gry marketingowej, która choć kontrowersyjna przynosi negatywne emocje. Koniec końców gra ujrzy światło dzienne i jestem pewien że wynagrodzi bule i męki "tru" fanom. Reszcie życzę miłych chwil z Forzą

Edit:ej Kyj akurat jeden z milszych filmów z dzieciństwa. A ten soundtrack z filmu. Btw.a pamię tasz Goonies?

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Edit:ej Kyj akurat jeden z milszych filmów z dzieciństwa. A ten soundtrack z filmu. Btw.a pamię tasz Goonies?
                  JakoÅ› nie bardzo...

Komentarz

Komentarz

Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 2.11.2010

To przesunięta czy nie ? Bo jak nie to dostanę dożywotniej kurwi*y !

Komentarz

Pan Czarny zdenerwował się na wiadomość o przesunięciu premiery GT5

@Adrianeqq

tak, przesunięte

Komentarz

Co ten jeb*** Kazunori wali sobie konia przed tą grą ? A w Grudniu poinformują nas że premiera została przesunięta na wrzesień 2011 ! Niech Się Pierd*** Nie mam zamiaru kupywać tej Gry ! Takie przesunięcia to niech Swojej matce robi ale nie Tylu graczom ! Teraz tylko będę wysłuchiwał od xbox'owców różne pierdo**** obelgi na ten temat ! Mam Dosyć !

Komentarz

Naprawdę Ci Dreadlock gratuluję cierpliwości, zawsze piszesz, że nic się nie stało
                            Jestem fanem serii GT, ale no bez przesady..
                            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                              [tu był gif]
                              Widzę, że też przeglądasz temat o GT5 na labie :mrgreen:
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                                Zamieszczone przez cichy45
                                [tu był gif]
                                Widzę, że też przeglądasz temat o GT5 na labie :mrgreen:
                                Nie, zgapiłem z gtp \

A to wszyscy na PClabie siedzą? bo widzę że Andrek też wiedział co robił Kaz zamiast gry :mrgreen:

Żeby nie było, to w linku:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X