Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 24.11.2010

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 2.11.2010

Ja już bynajmniej wycofałem moje zamówienie na Allegro. Mam tego czekania dosyć. Ten dodatkowy miesiąc mnie dobił. Kupię sobie zamiast Gran Turismo 5 Coś na Move np. Resident Evil 5 GE. Tyle.

Komentarz

Re: Premiera GT5 przesunięta na święta.

Prędzej mi laser padnie w PS3 (odpukać) niż to wyjdzie.

Komentarz

Kupujcie co innego, a ja będę wam wrzucał filmiki z mojej jazdy na YT :mrgreen:

Ostatnie nowinki donoszą, że ze względu na to, że PD spóźnia się o 3 dni z kopiowaniem płyt, Sony przesunęło datę premiery. Pan KY nie ma nic z tym wspólnego, zawiedli ludzie tworzący kopie. PD ponoć trochę za późno zleciło kopiowanie, bo chcieli dodać coś do gry i tak się trochę przesunęło. Nie znam się na kruczkach marketingowych, które tym rządzą, ale zmiana premiery jest spowodowany 3 dniowym opóźnieniem. Może to też być "bull shit", ale news jest ze strony gtplanet. Ale pewne jest, że nie 2011 ale święta 2010. Tyle, że to "pewne" jest jak data premiery ogłoszona na E3... 8-12 dni przed 26 listopada ma być podana data premiery przedświątecznej. Ja wyczekam to cierpliwie, a wy róbcie co chcecie to ja będę się cieszyć grą
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Niedawno sprzedawca na allegro napisał mi emaila z treścią, że nie przełożono premiery i nie odwoła mojej oferty !

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
              Naprawdę Ci Dreadlock gratuluję cierpliwości, zawsze piszesz, że nic się nie stało
              Jestem fanem serii GT, ale no bez przesady..
              Z natury nie jestem cierpliwy a news i dla mnie nie był miły. Ale co mam obciąć dready wyjechać do Tybetu i trenować w Shaolin?
              Oni dobrze wiedzą że taka zabawa datą premiery nie działa na ich korzyść. Więc śmiem wątpić że celowo przekładają datę i sikają ze śmiechu z nas na GT planet

Muszą mieć jakiś kłopot bo w samym kodzie pewnie już nie grzebią. Tak jak mówie w momencie kiedy nie mam konsoli ani pieniędzy na zakup zestawu to ten miesiąc wielkiej różnicy mi nie robi. I tak świat oszaleje

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Nie ma się z czego śmiać, już miałem chrapkę na RE 5 GE.

Komentarz

Zamieszczone przez Adrianeqq
                  Niedawno sprzedawca na allegro napisał mi emaila z treścią, że nie przełożono premiery i nie odwoła mojej oferty !
                  Jego problem, nie twój. Jak ci nie wyśle o podanym terminie masz prawo do roszczeń.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Śmiechu na sali raczej nikt nie usłyszy po takich informacjach. Jeśli już to westchnienie kolejnego zawodu i ciche buczenie .

Co do premiery to trochę dziwne bo kupiłem już grę w przedsprzedaży a tu taka niespodzianka. Jeśli rzeczywiście robią to z myślą o zarobku związanym ze świętami to nisko upadli, a jeśli rzeczywiście znaleźli jakiś błąd to lepiej wydać później niż ściągać za chwilę poprawki. Zastanawiająca jest data ogłoszenia przesunięcia czyli 13 października (nie chodzi tu o "pechowość" 13), niecałe trzy tygodnie przed planowanym wydaniem. Chyba podeszli do tego niepoważnie bo przynajmniej miesiąc przed premierą powinna gra być skończona i gotowa w 100%.

Przykro się robi gdy człowiek pomyśli, że gra miała być wydana jako konkurencja dla Forzy 3 czyli przed świętami zeszłego roku. Moim zdaniem rok na poprawki to bardzo dużo. A wypowiedzi szefa projektu, które były często cytowane a pojawiły się dawno temu, że premiera może nastąpić lada chwila można traktować jako niepoważne. Jeździ po całym świecie, testuje samochody, bawi się zwyczajnie a swojej drużyny przypilnować nie potrafi...

P.S. Gdyby moje G25 działało z Xbox'em to już bym go dawno kupił.

Komentarz

Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 2.11.2010

Komentarz

Ja zaś wolałbym dostać grę z drobnymi błędami, ale wydaną tak jak planowano, zamiast co chwilę coś poprawiać - od tego są patche. Nie oszukujmy się, w każdej grze można znaleźć jakieś bugi i podejrzewam, że tu nie będzie inaczej .
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Gdybym był szefem projektu (dajmy na przykład te nieszczęsne GT5),to datę premiery ogłosiłbym wtedy.Gdy gra zaczęła by być tłoczona na płytki.A nie,że premiera przesuwana kilkanaście razy.

"Pies pogrzebany" jest w tym.Że nasz drogi Kazunori,chce zrobić grę idealną.A nie okłamujmy się,że takiej nigdy nie stworzy.Bo tak poprawiać i ulepszać mógłby w nieskończoność.Równie dobrze mógł w ogóle nie podawać daty premiery i za porozumieniem SONY.Tworzyć grę już na PS4,żeby od razu był flagowy ekslusiv na tą konsolę.A teraz spójrzcie na serie gier np. Need for Speed albo Call of Duty.Obie serie praktycznie co rok wypuszczają nowe tytuły (najprościej mówiąc- GNIOTY).A każdy tytuł sprzedaje się w milionach egzemplarzy,a choć nie którzy narzekają,wszyscy widzą iż jest to "odgrzewany kotlet",jest to nic nowego to i tak w kieszeni producenta lądują grube $miliony$...

Komentarz

Teraz sobie nie przypomnę gdzie, ale czytając wywiad szefem tego projektu zwróciło moją uwagę jedno stwierdzenie, a mianowicie że gra jest tak wyśrubowana pod względem graficznym, że jest to max możliwości PS3 (chociaż po filmikach tego nie widać) i że silnik graficzny nastawiony jest już na nową konsolę co miało sugerować, że praca nad kolejną częścią będzie szybka - na pewno szybsza niż na GT5.

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                              Obie serie praktycznie co rok wypuszczają nowe tytuły (najprościej mówiąc- GNIOTY).
                              Oj oj, zapędziłeś się chyba troszke. Obie części MW (w piątkę nie grałem) to gnioty? Shift też? A Black Ops i Hot Pursuit zapowiadają się dobrze..
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

A mi się wydaje że GT 5 Będzie Exclusivem na PlayStation 4.

Gran Turismo The Real Waiting Simulator

Only on PlayStation 4

Komentarz

PracujÄ™...
                                X