Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 24.11.2010

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: premiera GT 5 przełożona !!!!

Mam nadzieje ,że kłamiesz !

A JAK NIE TO...

Komentarz

niestety nie kłamie

Komentarz

Śmiech na sali

Lipa ta premiera
        Pomału robią się żałośni

Komentarz

Po co nowy temat zakładasz skoro już pisałem o tym grubo wcześniej. A co do przesunięcia to nie ma tragedii, te trochę można poczekać. Czekaliśmy 5 lat, poczekamy kilka tygodni.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Heheheheh
            I kto znowu miał rację? Mówiłem, że nie ma sensu już się cieszyć? :wink:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
              Po co nowy temat zakładasz skoro już pisałem o tym grubo wcześniej. A co do przesunięcia to nie ma tragedii, te trochę można poczekać. Czekaliśmy 5 lat, poczekamy kilka tygodni.
              Wszyscy tak mówią. A prawda jest taka, że nawet nie napisano, że będzie to W TE ŚWIĘTA... równie dobrze mogli przesunąć o grubo dłużej... co więcej, to prawie dwa miesiące.

Ja już nie czekam. Wolę tego tysiaka z PS3 i GT5 przeznaczyć na prawdziwy samochód... żałuję, że sprzedałem X360 i Forzę 3...

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                Zamieszczone przez Sasek
                Wszyscy tak mówią. A prawda jest taka, że nawet nie napisano, że będzie to W TE ŚWIĘTA...
                'but the game’s release will be coming this holiday season.'
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No co wy nie poważni jesteście? Tyle czekaliście i chcecie się teraz wycofać? Ja was nie zatrzymuję, ale żeby potem nie było tak, że jak już zobaczycie wydaną grę i będziecie oglądać filmiki na YT, to żeby potem was nie ściskało w żołądku, że źle zrobiliście. Ja i tak mam naukę i w weekendy bym tylko mógł grać, więc wydanie gry na święta to dobra opcja. Na stronie PS3 jest napisane "before christmass" - pewnie zespół PD znalazł jakiś poważny błąd w grze, który musi zostać naprawiony przed premierą, albo chcą dodać Porshe. Innej opcji nie widzę, innej opcji wg. mnie nie ma, bo ogłosili to tuż przed tym jak płytki miały iść do kopiowania. Przed końcem tego miesiąca mamy poznać odpowiedź kiedy będzie GT, ja bym był spokojny, nawet jak miało by się ukazać na początku 2011, czego nie chcę, ale myślę, że nadal warto.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 2.11.2010

Opóźnienie tylko u ruskich, a w Polsce 3.11.2010. Amerykańce mają dzień prędzej od nas.

EDIT:
                    Teraz zobaczyłem GTPlanet ...Are they fucking kidding me?

Z datą premiery to jak z podwyżką pensji, wszyscy o niej gadają, ale nikt nie widział

Spokojnie, tylko spokojnie, monitor niczemu nie jest winien, nie wyrzucaj go przez okno...

Komentarz

Ja nie mam zamiaru się wycofać, bo nawet nie mam w planach zakupu PS3/ GT5. A jakbym miał już PS3 i czekał, to trochę wku***łbym sie będąc tak dymany przez PD.

W chwili obecnej już wolałbym X360 + obie części Forza Motorsport. To samo mówiłem wcześniej..
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                        No co wy nie poważni jesteście? Tyle czekaliście i chcecie się teraz wycofać? Ja was nie zatrzymuję, ale żeby potem nie było tak, że jak już zobaczycie wydaną grę i będziecie oglądać filmiki na YT, to żeby potem was nie ściskało w żołądku, że źle zrobiliście. Ja i tak mam naukę i w weekendy bym tylko mógł grać, więc wydanie gry na święta to dobra opcja. Na stronie PS3 jest napisane "before christmass" - pewnie zespół PD znalazł jakiś poważny błąd w grze, który musi zostać naprawiony przed premierą, albo chcą dodać Porshe. Innej opcji nie widzę, innej opcji wg. mnie nie ma, bo ogłosili to tuż przed tym jak płytki miały iść do kopiowania. Przed końcem tego miesiąca mamy poznać odpowiedź kiedy będzie GT, ja bym był spokojny, nawet jak miało by się ukazać na początku 2011, czego nie chcę, ale myślę, że nadal warto.

Zgadzam sie . Ale wolal bym zeby premiera byla jeszcze w tym roku .

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                          (...)chcą dodać Porshe. (...)
                          Myślę, że jeśli chcą dodać Porshe to musimy się pożegnać z premierą, bo nie istnieje taka marka . Natomiast jeśli chodzi o Porsche IMO niemożliwe i bez sensu jest w 4 czy 5 tygodni wymodelować, opracować fizykę i zaimplementować na chybcika do gry 5 czy 6 modeli które pewnie miałyby być Premium Cars, sczególnie biorąc pod uwagę prędkość z jaką wogóle tworzyli ten tytuł.

A na serio to już jest śmiech na sali. Ponad roczne przesunięcie? Żart. I to kiepski. Nie zdziwiłbym się jakby Duke Nukem Forever wyprzedził premierę GT5, a ma na to szansę, bo ma być w 2011.
                          Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Zamieszczone przez SeraphPL

A na serio to już jest śmiech na sali. Ponad roczne przesunięcie? Żart. I to kiepski. Nie zdziwiłbym się jakby Duke Nukem Forever wyprzedził premierę GT5, a ma na to szansę, bo ma być w 2011.
                            Kto mówi o rocznym przesunięciu?
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                              A nie odnosisz wrażenia, że chodzi tutaj TYLKO I WYŁĄCZNIE o kasiorę? Tak GT5 musiało by dzielić się klientami z F1'10 i NFS:HP, które zapowiada się na megahit. A na święta? Co innego zagrozi pozycji nowego "Grand Torismo"?
                              Zyski. Zyski. Zyski.

I jeszcze to pier**lenie Kazika o tym, że "Chcą być pewni, ze będzie to najlepsza samochodówka, jaką stworzył człowiek"... taa, ch**a i sto kotwic w rzyć.

Komentarz

NFS HP zapowiada sie mega? A widziałeś trailery? Jak dla mnie ten model jazdy to jedna wielka padaka..
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X