Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 24.11.2010
Zamieszczone przez kyjgel
Przesadzasz.
Serio wolisz polski dubbing? Martyna Wojciechowska? Może jeszcze Hołka... Szczere to powiem, że nie ma nic gorszego jak polski dubbing w grach. Jeszcze w kreskówkach im to dobrze wychodzi... Ale filmy i gry to tylko z oryginalnym dubbingiem i polskimi napisami. Jak zobaczę Vettel'a albo Loeb'a, gadającego po polsku to chyba padnę...
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Zamieszczone przez Sasek
Zamieszczone przez kyjgel
Przesadzasz.
Serio wolisz polski dubbing? Martyna Wojciechowska? Może jeszcze Hołka... Szczere to powiem, że nie ma nic gorszego jak polski dubbing w grach. Jeszcze w kreskówkach im to dobrze wychodzi... Ale filmy i gry to tylko z oryginalnym dubbingiem i polskimi napisami. Jak zobaczę Vettel'a albo Loeb'a, gadającego po polsku to chyba padnę...
Dubbing będzie dotyczył menu/podpowiedzi co do eventów i to wszystko . Pani Martyna ma przyjemny głos i dla mnie jak dla wielu innych będzie to ogromnym plusem. Kinowe napisy wyglądałyby w tej grze jakoś mało profesjonalnie. Ale jak to mówią...jeszcze się nie urodził ktoś taki żeby wszystkim dogodził.
Zamieszczone przez Sasek
Szczere to powiem, że nie ma nic gorszego jak polski dubbing w grach.
To w takim razie ograniczasz się do minimum. Lepiej zagraj w Gothica i odszczekaj te słowa. Tam jest profesjonalny polski dubbing i nie widzę jakoś tego, żebym grał w gothica po angielsku, albo lepiej w oryginalnym języku niemieckim. Co do polskich dubbingów proponuje Heroes V, Neverwinter Nights 1 i 2 i właśnie Gothica. Jak zagrasz w takie tytuły to możemy porozmawiać. I nie krytykuj jak nie wiesz.
No dobra są wyjątki. Grałem w NWN1 i 2, Bad Company 2 na polskim dubbingu też. Ale... weź taki Mass Effect 1 albo 2 i wcześniejsze gry np EA...
Jak dla mnie dubbing jest zły, wolę tylko polskie napisy i mam nadzieję, że takie będą w GT5, albo chociaż będzie wybór... Bo Martyny nie zdzierżę... W Colinie 4 chyba, wyszła z tego padaka...
Na pewno jest opcja wylączenia "mówcy"w menu... :wink: generalnie powinna być ,ewentualnie wyciszenie ....a jak tego nie będzie to można wylączyć dzwięk w TV... :mrgreen:
GT tylko po ang, ewentualnie w oryginale :wink: Ja już się nie mogę doczekać. Pieniądze od września odłożone czekają na wizytę w Empiku :wink:
Zamieszczone przez TERMINATOR
Nie wiem co wam Martynka przeszkadza Jak dla mnie dosyć miły głos Ale przecież każdemu się nie dogodzi
Jest wiele lepszych osób, które mogłyby zająć jej miejsce. Po za tym lepiej by było wrzucić kogoś nieznanego, tak przynajmniej nie wyobrażałbym sobie jej gęby kiedy do mnie mówi i mógłbym sobie wyobrazić ładniejszą laskę niż już prawie 40 letnią kobietę.
Zamieszczone przez Sasek
ładniejszą laskę niż już prawie 40 letnią kobietę.
Martyna daje rade.
Zamieszczone przez Sasek
lepiej by było wrzucić kogoś nieznanego, tak przynajmniej nie wyobrażałbym sobie jej gęby kiedy do mnie mówi
"- Zakrety najlepiej pokonywac tak, by linia twojego przejazdu byla mozliwie prosta i plynna. A czy wiesz, ze Timotei czerpie olejek bananowy ze Sri Lanki?"
Komentarz