Re: Oficjalna data wydania Gran Turismo 5! - 24.11.2010
Tak, ale L4D to nie moloch GT... W CoD kretyni placili za paczki map, wiec i tu znajda sie jelenie, by zaplacic setki $$ za paczki samochodow/tras. To idealny biznes. Przed wydaniem gry robisz taka wrzawe, jakby mial nastapic przynajmniej koniec swiata, nadejscie Mahometa, czy upadek gospodarki Made in China. Ludzie dostaja takiej cieczki, ze nie sa w stanie usiedziec na miejscu przez minute.
W koncu po dlugich, a ciezkich wydajesz gre, ktora nie jest kompletna , rzadasz sobie za nia i tak niemale pieniadze, a pozniej co jakis czas wypuszczasz DLC, ktory ludzie tak czy siak kupia, bo oferuje to, czego inni nie maja. Na koncu wartosc DLC przewyzsza wartosc gry w premierze, a ty zgarniasz 2x wiecej kasy.
Jak wygladaja np Simsy? Podstawka + trylion DLC do kazdej pierdolki. Kiedys liczylem, ze wszystkie dodatki to wydatek ok 500zl (ceny promocyjne po obnizkach), gdzie podstawa kosztuje 1/8 z tego.
Masz ci sztuczne napedzanie gospodarki. Zarobic na wszystkim, byle napchac kieszenie, a starym, poczciwym graczom wciskac dalej ciemnote z oczywista oczywistoscia, ze i tak, i tak kupia...
Mi to tam obojętne. Mogą i kosztować po 40zł jeżeli wrzuty są duże i obfite w samochody, czy tory. DLC przedłuża frajdę z gry i nie mam nic przeciwko płatnym. Co wy się tak wzbraniacie od płatnych DLC? Przecież to jest zazwyczaj parę złociszy.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
40zł to nie jest parę złociszy biorąc pod uwage, że to 1/4 ceny gry za, prawdopodobnie, kilka aut..
Wszystko się okaże, dzis jednak DLC coraz częściej są płatne, choć zdarzają się wyjątki (do Shifta dodawali auta za Free, a przynajmniej na PC było kilka). Żadnego DLC jeszcze nie kupiłem.. I nie mam zamiaru.
Komentarz