No to ja jeszcze raz powiem.. zniszczenia tak, ale bez skutków. Jedynie wizualnie z systemem napraw w stylu NFS Porsche z PC. Zaś tuning optyczny właściwie albo jak w Forza 2 albo może nawet być jak w GT2 (gotowe bodykity i malowania), ale żeby można było odzielnie założyć bodykit i odzielnie wybrać grafikę (a najlepiej bodykit bez grafiki). Licencje na wodzie jak najbardziej. W ogóle wiecej tras w wersji wet (no chyba, że ogólnie będą zmienne warunki pogodowe). A co do brakujących marek samochodów, to z tych wiecznych nieobecnych (Porsche, Ferrari, Lamborghini) najbardziej chciałbym Lambo. Porsche w pewnym stopniu zastępuje RUF, a Ferrari mi właściwie jest obojętne (chyba, że będą też starsze modele).
No i oczyiście Veyrone'a nie może zabraknąć
jak w pewnym stopniu?? To jest Porsche tylko pod innym logiem...
zniszczenia tak, ale bez skutków
Ja właśnie chiałbym ze skutkami, które potem trzeba naprawić
A zmienne warunki pogodowe bardzo by sie przydały zwłaszcza w tych długich wyścigach. Skończyłaby sie ta monotomia jazdy kilkadzięsiąt okrążeń w takiej samej scenerii...
Mylisz się bo Ruf zajmuje się modyfikowaniem Porsche a nie tylko zmianą znaczków...Mają mocniejsze silniki, inne zawieszenie, felgi, zderzaki i spoilery...więc nie pisz że to Porsche ale pod innym logiem bo logicznie myśląc nie miało by to sensu. SFOT
Nie wiem jak Wy ale ja lubie smigac na kamerce z wewnatrz...
Tylko nie wiem jakby to rozwiazali kazde autko zrobic od wewnatrz :wink: ale fajnie by bylo...
Z tego co było widać na zdjęciach (ktoś tutaj wrzucał?? bo nie sprawdzałem) to robią wnętrza do wszystkich aut i podobno widok z wnętrza został oficjalnie potwierdzony. Ale okaże się...
-widok od środka
-lepszÄ… grafÄ™
-zmienne warunki pogodowe
-dużo europejskich aut
-ale i japońskich...
-rózne ceny części tuningowych
-różne wyniki osiągów po zastosowaniu części, nie tak jak teraz czy to Spoon czy Mugen to wszystko to samo
-i wiele,wiele innych pierdół ktore moim zdaniem na ps3 i Polyphony Digital stać.
Tak sobie myśle ze powinna być taka możliwość pojeżdzenia sobie autem po mieście.Wyścigi wyscigami ale czasem mam dość zamkniętych torów i z chęcią bym sobie moim ulubionym autkiem pośmigał gdzieś po mieście
Narazie chyba najlepsza propozycja byla propozycja ADVAN'a. Chodzi mi o firmy tunignowe. W GT4 to jest wjurzajace ze spoon, HKS itd maja takie same ceny i wszystko dziala tak samo.... To powinni zmienic jako pierwsze. No i nie powinno zabraknac dragu 1 vs. 1
Komentarz