Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ChciaÅ‚bym również licencje na mokrej nawierzchni.
    Coś takiego jak Corvette w GT3 w nocy na okręgu Ile się namęczyłem nad tym....

Komentarz

• No to ja jeszcze raz powiem.. zniszczenia tak, ale bez skutków. Jedynie wizualnie z systemem napraw w stylu NFS Porsche z PC. ZaÅ› tuning optyczny wÅ‚aÅ›ciwie albo jak w Forza 2 albo może nawet być jak w GT2 (gotowe bodykity i malowania), ale żeby można byÅ‚o odzielnie zaÅ‚ożyć bodykit i odzielnie wybrać grafikÄ™ (a najlepiej bodykit bez grafiki). Licencje na wodzie jak najbardziej. W ogóle wiecej tras w wersji wet (no chyba, że ogólnie bÄ™dÄ… zmienne warunki pogodowe). A co do brakujÄ…cych marek samochodów, to z tych wiecznych nieobecnych (Porsche, Ferrari, Lamborghini) najbardziej chciaÅ‚bym Lambo. Porsche w pewnym stopniu zastÄ™puje RUF, a Ferrari mi wÅ‚aÅ›ciwie jest obojÄ™tne (chyba, że bÄ™dÄ… też starsze modele).
      No i oczyiście Veyrone'a nie może zabraknąć

Komentarz

• Porsche w pewnym stopniu zastÄ™puje RUF
        jak w pewnym stopniu?? To jest Porsche tylko pod innym logiem...
        zniszczenia tak, ale bez skutków
        Ja właśnie chiałbym ze skutkami, które potem trzeba naprawić
        A zmienne warunki pogodowe bardzo by sie przydały zwłaszcza w tych długich wyścigach. Skończyłaby sie ta monotomia jazdy kilkadzięsiąt okrążeń w takiej samej scenerii...

Komentarz

• Mylisz siÄ™ bo Ruf zajmuje siÄ™ modyfikowaniem Porsche a nie tylko zmianÄ… znaczków...MajÄ… mocniejsze silniki, inne zawieszenie, felgi, zderzaki i spoilery...wiÄ™c nie pisz że to Porsche ale pod innym logiem bo logicznie myÅ›lÄ…c nie miaÅ‚o by to sensu. SFOT

Komentarz

• WracajÄ…c do tematu:

- Volkswagen Corrado VR6

- Opel Calibra 2,0T

- Lamborghini (Diablo, Countach, Murcielago, Galardo) Chociażby jeden model z wymienionych.

- Bugatti (EB110, Veyron)

- Maseratti (Quatroporte, Gran Turismo, i starsze...)

- Ferrari (stare i nowe modele)

- Dużo lepszą, sztuczną inteligencja przeciwników

- Model zniszczeń

- Więcej przeciwników

- Bardziej rozbudowany tuning zewnętrzny pojazdów.

:wink:

Komentarz

• Nie wiem jak Wy ale ja lubie smigac na kamerce z wewnatrz...
              Tylko nie wiem jakby to rozwiazali kazde autko zrobic od wewnatrz :wink: ale fajnie by bylo...

Komentarz

• Jak we wszystkich tych recenzjachi wogóle pisali że zrobili tyle tysiÄ™cy zdjęć każdego samochodu to myÅ›le że wnÄ™trze nie bÄ™dzie problemem.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• Z tego co byÅ‚o widać na zdjÄ™ciach (ktoÅ› tutaj wrzucaÅ‚?? bo nie sprawdzaÅ‚em) to robiÄ… wnÄ™trza do wszystkich aut i podobno widok z wnÄ™trza zostaÅ‚ oficjalnie potwierdzony. Ale okaże siÄ™...

Komentarz

• chce wiÄ™cej Hond!!!!

nie no:

-widok od środka
                    -lepszÄ… grafÄ™
                    -zmienne warunki pogodowe
                    -dużo europejskich aut
                    -ale i japońskich...
                    -rózne ceny części tuningowych
                    -różne wyniki osiągów po zastosowaniu części, nie tak jak teraz czy to Spoon czy Mugen to wszystko to samo
                    -i wiele,wiele innych pierdół ktore moim zdaniem na ps3 i Polyphony Digital stać.
                    NO VTEC-NO FUN

Komentarz

• Tak sobie myÅ›le ze powinna być taka możliwość pojeżdzenia sobie autem po mieÅ›cie.WyÅ›cigi wyscigami ale czasem mam dość zamkniÄ™tych torów i z chÄ™ciÄ… bym sobie moim ulubionym autkiem poÅ›migaÅ‚ gdzieÅ› po mieÅ›cie

Komentarz

• NajproÅ›ciej. Naprawili Wszystko to co zj>>>>li w GT 4
                        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

• Wiele rzeczy powinni dodać wiÄ™c naprawa w przypadku czegoÅ› czego nie byÅ‚o jest ciężka :wink:

Komentarz

• A może tak dodali by awarie samochodów? Jedziesz w jakimÅ› wyÅ›cigu i nagle silnik wybucha
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• MyÅ›lÄ™ że to by byÅ‚o zbyt frustrujÄ…ce jeÅ›li nie daÅ‚o by siÄ™ nad tym zapanować :wink:

Komentarz

• Narazie chyba najlepsza propozycja byla propozycja ADVAN'a. Chodzi mi o firmy tunignowe. W GT4 to jest wjurzajace ze spoon, HKS itd maja takie same ceny i wszystko dziala tak samo.... To powinni zmienic jako pierwsze. No i nie powinno zabraknac dragu 1 vs. 1

Komentarz

PracujÄ™...
                                X