Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

apropo wyciskania mocy gt4 z ps2 te 2/3 to mozliwe przeciez trzeba jeszcze doliczyc dzwiek 5.1

Komentarz

Co chciałbym zobaczyć? Oj sporo. Przede wszystkim widoki na deski rozdzielcze. Wiele razy wspominane już zmienne warunki pogodowe i pory dnia. Wyobrażcie sobie takie Cote d'Azur nocą albo Grand Valley Speedway. Więcej efektów typu iskry sypiące się przy tarciu o bandę lub przeciwnika, czy chociażby światło rzucane przez reflektory na trasę i pobliskie obiekty. Jakieś usterki w czasie wyścigu np. zatarcie silnika, spalenie gumy do samej felgi ( fajnie by było gdyby po jakiejś poważniejszej awarii włączały się światła awaryjne ). O dachowaniu już nie wspomnę. Miło było by też zobaczyć jakiś odpadający zderzak będący efektem opóźnionego hamowania. Poprawki w temacie szutrów też by się przydały. Więcej marek? Jak najbardziej. Kazunori!!! Kiedy wreszcie zobaczę Lamborghini Countach! Przecież ten samochód to legenda! Co jeszcze? Może coś w garażu np. taki motyw jaki był w NFSie 2000 na pieca z możliwością zajrzenia do wnętrza pojazdu, czy chociażby głupiego bagażnika, albo rzut okiem pod maskę by zobaczyć co napedza naszą maszynę, a z każdymi przeróbkami widoczne zmiany w postaci większej turbiny, czy butli z NOS'em upchanej w jakiś zakamarek naszej bryki. No może tej końcówki produkt Electronic Arts już nie zawierał, ale myśle, że to by było całkim ciekawe posunięcie ze strony Polyphony. Wtedy byliby niemalże bezkonkurencyjni. Tylko co dalej z serią?

Komentarz

A ja chciałbym wyścig w stylu gumballa z ruchem ulicznym. Wiecej europejskich bryczek. Wspaniale by bylo gdyby bylo wiecej mozliwosci tuningu mechanicznego.

Komentarz

Co ja bym dodał w GT?
          heh, za dużo wymieniać, więc skrót:
          - profil kierowcy (coś jak w Evolution GT)
          - odwzorowanie wnętrza auta, bagażnik, kokpit, silnik z możliwością jego obejrzenia (3D of cozzz...)
          - bardziej rozbudowany tuning, także wizualny
          - spowolnienie czasu z NFS: Most Wanted lub Tiger Effect z Evolution GT
          - more, more and more autozzz!
          - dużo bardziej rozbudowany tryb kariery, a w nim: sponsoring, możliwość wyboru teamu (a'la ToCA), rankingi, statystyki i inne bajery.
          - myjnia topless i kino samochodowe - ale to moja opcja :wink: hyhy.
          STOP błędom ortograficznym

Komentarz

Leprzej grafy jeszcze wiencej fur poprostu zeby byla wiencej rozbudowana ta gra
            Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

slownik ortograficzny do kazdego egzemplarza
              narancs alternativa

Komentarz

Heheheheheh
                Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

ja bym chcial:
                  -widok ze srodka samochodu (widac kierownice deske rozdzielcza itp)
                  -tuning optyczny
                  -duuuuuuuuuzo bardziej rozbudowana kariera
                  -ruch uliczny
                  -wiecej samochodow takich jak lambo czy bugatti
                  zeby samochody sie psuly (wgniecenia itp)

aha i najwazniejsze zeby mozna bylo zrobic dwa odrebne profile gry

Komentarz

Pomyśl trochę...Jak może być ruch uliczny skoro na tor wjeżdżają tylko samochody biorące udział w wyścigu. Nie wiem jak ty, ale ja nie widziałem, żeby podczas wyścigu ktoś sobie jechał po torze i przeszkadzał kierowcom

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                      Pomyśl trochę...Jak może być ruch uliczny skoro na tor wjeżdżają tylko samochody biorące udział w wyścigu. Nie wiem jak ty, ale ja nie widziałem, żeby podczas wyścigu ktoś sobie jechał po torze i przeszkadzał kierowcom
                      no tak ale widziales wyscigi na nurburgring (w realu)?? tam jedzie kilka samochodow ktore tez przeszkadzaja. moze zle to nazwalem chodzi mi po prostu o wiecej samochodow gdzies tak z 30/40

Komentarz

No to jeszcze jak na moje powinny być takie bajery:
                        -możliwość przeprowadzenia remontu silnika(po przebieg=0)

-racingmodification (rennfarzeugmod...) wiadomo powrót tego z gt1 i 2
                        z tym że:
                        powinni to podzielić na 2 części
                        *kupno pełnego "kitu" aerdodynamicznego (pozostawiając kolor wozu taki jaki był)
                        *naklejki sponsorów & wszelkie malowania

-wyeliminować większość race carów na kożyść powyższego (powinno się kupić np. calibrę a potem zrobić ją na dtm-a) [wiadomo że z minoltą tak nie zrobimy]

-specjalne opony na deszcz=> [w1],[w2],[w3],[w4],[w5](to do zmiennych warunków pogodowych)

-więcej wozów na trasie

-lepsze AI

-dłuższe wyścigi(5 lapsów nawet na k-klub)

-niech dym przy paleniu gumy się tak szybko nie rozprasza!

-jakiś tryb kariery bardziej rozbudowany... niech nasza postać dąży do czegoś a nie tylko do 100%

-filmiki w kolejnych % gry(powiązane z tym wyżej)

-jak narazie to wszystko!

Komentarz

No to powiedzmy:
                          -Lepszą grafę
                          -Lepszy dźwięk
                          -Inteligencję przeciwników
                          -Jeszcze więcej fur
                          -I ogólnie żeby gra była trochę inna od GT4 bo jak słyszałem gdźieś to GT4 to prawie to samo co GT3 tylko rozbudowane
                          Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

jeszcze cykl d1gp i wiecej europejczykow
                            narancs alternativa

Komentarz

Re: Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

[quote="Bust"]Czego wam brakuje w GT? co chcielibyscie by twórcy poprawili, lub dodali? jaki samochód chcielibyscie zobaczy w Gran Turismo 5 ?quote]

Najbardziej brakuje zniszczen.
                              Troche wiecej realizmu w autach FWD i AWD.
                              Chcialbym zobaczyc takie klasyki jak:
                              Alfa Romeo 75
                              Audi SQ, 80, A8.. chyba wszystkie audi bym chcial
                              BMW M1, E30, 8
                              De tomaso pantera
                              Lamborghini counach, miura, espada, urraco
                              Pontiac.. zdecydowanie wiecej starszych i tych troche nowszych
                              Porsche 924, 944, 928
                              VW scirocco, corrado

i wiele wiele innych klasykow zamiast np konceptow
                              lub aut ktore niemal nie jada jak garbus, 500, 2CV

Komentarz

powinni dac lambo diablo i inne modele, ale smiesznie jak by byly tez np.daihatsu charade gtti, vw corrado, nissan pulsar gti-r, mitsubishi colt gti i jeszcze cos by sie znalazlo

Komentarz

Pracuję...
                                X