No i przede wszystkim zachowac swój niepowtarzalny klimat.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?
Zwiń
X
-
Nareszcie znalazlem porzadne miejsce i forum dotyczace elektronicznego arcydziela jakim jest GTPewnie jestem tu najstarszy(26) ale mysle, ze jeszcze dlugo nie wyrosne z wirtulanych wyscigow. A do rzeczy, co bym chcial w GT5.
- nowe silniki diesla (tdi, tdci, cdi, crdi itd), ktore roznilyby sie bardziej niz ten obecny (BMW120d) od innych benzyniakow
- wyczuwalne roznice miedzy skrzyniami biegow automatycznymi zwyklymi, automatycznymi typu DSG i recznymi
- model zniszczen
- lepszy dzwiek silnikow
- pierdoly typu swiatla, wycieraczki, slady opon
A nie chcialbym, zeby wprowadzano jakies tuningi, zeby nikt nigdy w zyciu nie pomylil ani bron Boze porownywal GT do NFS."If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Komentarz
-
zeby nikt nigdy w zyciu nie pomylil ani bron Boze porownywal GT do NFS.
Pewnie jestem tu najstarszy(26)
No i witam na forum i zachęcam do pisania
Komentarz
-
Aha, mialem napisac, ze chcialbym widok z kabiny bo uwielbiam deski rozdzielcze dobrych aut (np w NFS1) ale ta wiadomosc zostala potwierdzona przez samego tworce gry, wiec czy chcemy czy nie chcemy, ten widok nareszczie bedzie dostepny i bedzie dane nam zasiasc choc w wirtualnym SL65 AMG czy Viperze.
PS. Chiclabym duuuuuzo wiecej europejskich autek. Passat, Skoda Fabia race car, Octavia, Touareg, Phateon, BMW X3, Mercedes S(!), Veyron, Porsche kazde jedno, Audi S, Opel Signum, plus oficjalni tunerzy np Brabus, M, AMG, S.... oraz concepty...."If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Komentarz
-
Mały OT
Cytat:
zeby nikt nigdy w zyciu nie pomylil ani bron Boze porownywal GT do NFS.
Myślę że chcą nie chcąc nie da się tego uniknąć
Komentarz
-
Zamieszczone przez MichuV12PS. Chiclabym duuuuuzo wiecej europejskich autek. Passat, Skoda Fabia race car, Octavia, Touareg, Phateon, BMW X3, Mercedes S(!), Veyron, Porsche kazde jedno, Audi S, Opel Signum, plus oficjalni tunerzy np Brabus, M, AMG, S.... oraz concepty....
Nieźle by było gdyby części od różnych firm tuningowych różniły się ceną i parametrami, nie tak jak w GT4 czy to blitz czy HKS turbo kosztuje tyle samo i tyle samo daje...W GT4 zabrakło mi obszernych bibiogramów na temat marek i poszczególnych modeli...Fajnie by było zobaczyć Bugatti
EB110, Ferarri Enzo oraz...CIVIC '96Sedan albo coupe, nie rozumiem jak mogło zabraknąć takich fur w GT4
Komentarz
-
Hehe chciałbym te wszystkie rzeczy, które tu wypisujecie ujrzeć w GT5, ale, że zbyt wiele wymagać nie mogę to absolutnym minimum bedzie :
-Widok z kabiny, co jak pisał kolega wyżej będzie wprowadzone.
-Fury z wszystkich części GT
-Podział fur jak w GT2, oprócz może tego West city etc. Kraje są ok
-Zmienić wyścigi w karierze. Najfajniej było w GT2, tyle żeby nie było pojedyńczych wyścigów a małe cupy np 3 wyścigi. Te ograniczenia co do KM, super.
-Wywalić tryb B-spec i zmniejszyć liczbę kółek, a jak już pisałem zwiększyć ilość całych wyścigów.
-Nie wprowadzać tuningu, powstałoby niepotrzebne zamieszanie.
Tak niewiele wymagam xd .Honda
Komentarz
-
No to tak:
- Lepszy tuning (Body, maska czy vinyle)
- Wiecej wozów typu Muscle
- Wieksze IQ przeciwników
- Zadnych driving missionsMy favourite car: http://www.noneckschevelle.com/images/c ... o%20ss.jpg
Komentarz
-
Komentarz
-
Ja doszedłem do wniosku ze tuning body o ile zakładając dązenie gry do symulacji, moze zagmatwać sprawe z symulacją jako ze np trzeba brac pod uwage docisk spojlerów, to napewno trudne do wyliczenia wiec lepiej nie mącić, ale na małe avatarki na masce zaimpletowane z własnej roboty bym sie nie obraził, fajnie by było miec taki avatar klanowy na online.
a teraz mały off top z refleksją, pojecie symulacja tak samo jak doskonałość nie ma wiekszego sensu, mozna dążyć do jak najwiekszego realizmu czyli symulować ale niegdy go sie w 100% nie osiągniewiec "the real driving symulator" to fejk
Komentarz
-
Tuning wizualny tak. ale mimo, ze to jest akaś tam symulacja tuning (optyczny) powinien być bez wpływu na jazdę samchodem. No może poza spoilreami (w GT4 chyba tylny spoiler rzeczywiście zwiększa docik...). Ogólnie rzecz biorąc chciałbym barzo tuning w podobnej formie jak w Forzy 2 (nie wiem jak tam, ale tu powinno się dać oblepiać auta dowoklnym obrazem z dysku konsoli). Poza tym zniszczenia ok, ale bez wpływu na prowadzenie. Ot taki dodatek. Dla ukrócenia bobslejowego stylu jazdy na niektórych trasach, poprostu zmieniono by skutki kolizji... tzn mocne, długie otarcie o bandę mocno przychamowywało by samochód w związku z czym nie byłoby to takie opłacalne jak do tej pory. Wsio
Komentarz
-
Tuning był git w GT4 ale zabrakło mi w nim tego co było w GT2, np subaru imprezę seryjną przerobić na N grupową np.(malowanie wyścigowe i ewentualnie nowy body kit, jak to było z np. 306 na 306 maxi) Tuning był jedną zrzeczy dzięki której GT słynęło. A dowolne malowanie auta , spoilery 5 płatowe oraz spinery zostawmy zagorzałym fanom NFS. Chciałbym również licencje na mokrej nawierzchni.
A zniszcznia niech będą takie jak przywalisz dzwona to lipa, realistic z pełną gębą, chociaż wiem że zrobić osobny model zniszczeń do 1000 samochodów jest praktycznie niemozliwe...No i brakuje mi od zawsze...Skody...pośmigać tak rajdową FAVORIT w jakieś grze to zawsze było moje marzenie...
Komentarz
Komentarz