Pewnie powtórze słowa innych: Też bardzo chciałbym zobaczyć zmienne pory dnia i warunki pogodowe. Wyobrażacie sobie Nurburgring skąpany w deszczu z promieniami zachodzącego słońca Kosmos
Jazda na tak mokrym, wymagającym torze to nieźły hardcore.
Warunki idealne żeby sie zabić :wink:
Witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiem na tym forum i o to jest moj pierwszy post ,odnosnie tematu w nowym gt chcialbym zobaczyc przede wszystkim więcej samochodów z silnikiem diesla typu tdi,cdi,ictdi,,ogólnie większość nowszych turbo doładowanych jednostek napędowych diesla które można było by czipować np fajnie bylo by posmigac nowym Bmw 535d która juz w serii ma dwie turbiny 272km oraz niesamowity moment obrotowy (560nm)i to już od 2000 rpm,po dobrym czipie mysle ze ten samochod mogl by dorownywać w osiągach m5 ale mniejsza o to ogólnie chciałbym zobaczyc jeszcze więcej samochodów,,szczególnie tych starszych klasyków typu vw corrado vr6,bmw m3 e36 e30 itp nieukrywam też że fajnie bylo by pojezdzic na widoku z wenątrz auta z podglądem na zegaryPozdrawiam wszystkich Gran Turismo maniaków.
hm...
Ja bym chcial lepszy dym z opon. Bo ten co jest to go nie ma ;/. A ten w GTHD to juz wogóle. Byłbym wdzieczny za jakiś mały tiuning . ALe raczej mi chodzi o możliwosc zmiany koloru samochodu, ładnego pomalowania, jakięś decale. Wiem ze zaraz mi wyskoczycie ze to nie NFS ale kurcze lubie smigać samochodem, który mi sie podoba i który sam stworzyłem. Pozatym lepszy odgłos pisku opon i silników.
Wolałbym mniej samochodów ale lepsze ich odwzorowanie i na przykład fajniejsze modele (ferrari jakies tam ten tego takie fajniejśiejsze a nie np. Alto
W psx było napisane ze GT HD nawet poskąpili lepszej grafiko poprostu stare GT 4 z podbita rozdziałką ale doszła jena ciekawa rzecz mianowicie konkurencja driftu
Witam
Właśnie się dopisałem do listy. Dorzucę więc od razu moje trzy grosze.
-Co chciałbym zobaczyć w nowym GT5? No więc pierwsze co mi przychodzi na myśl to zniszczenia, całkowicie realne, a nie tam rysowanie i wyginanie blachy nadwozia, tylko kasowanie aut do reszty, oczywiście z konsekwencjami, takimi jak wycofanie się z wyścigu, oraz płatne naprawy. Przeglądając internet dowiedziałem się (ale nie napiszę, że te informacje są wiarygodne w 100%), że zniszczenia będą, więc czekam z niecierpliwością.
-Oczywiście więcej modeli samochodów (w szczególności auta europejskie. Wiem, że to gra japońska, ale motoryzacja to wymysł zachodniej kultury i uważam, że najwięcej klasyków pochodzi właśnie ze starego kontynentu).
-Więcej znanych torów.
-Ciekawszy tuning. Zawsze byłem fanem tuningowania w GT. Był chyba najbardziej rozbudowany i profesjonalny, a nie jakieś tam "pimp my fahrrad". Tuningowi podlegały prawie wszystkie elementy (w GT 1 można było kupić cały body kit w kilku wersjach kolorystycznych, ciekawe dlaczego się z tego wycofali), ale wersja GT 4 nie była rewolucyjna, mimo dodania renomowanych firm tuningowych. Wszystkie sklepy wyglądają tak samo i wszystkie części kosztują tyle samo. Mało urozmaicone. Do tego w pierwszej części można było zobaczyć jakie są ustawienia standardowe, w GT 4 tego nie ma, a szkoda.
To chyba wszystkie usprawnienia jakie chciałbym zobaczyć w następnej części.
W psx było napisane ze GT HD nawet poskąpili lepszej grafiko poprostu stare GT 4 z podbita rozdziałką ale doszła jena ciekawa rzecz mianowicie konkurencja driftu
To było tylko Vision GranTurismo, ulepszona wersja GT4, a nie następna część gry. Na stronce http://www.granturismo-hd.com są zdjęcia z dema nowej części, dostępnej dla użytkowników PS3 w USA. Zapierają dech w piersiach. Na YouTube znajdzie się też sporo filmików wystarczy wpisać GranTurismo HD.
Z tego co amietam w gt2 można było tak ustawic kamerę w opcjach...ale mi to nie odpowiadało...A poza tym chciałbym kontrolę płynu do spryskiwaczy i możliwośc naklejenia sobie na tylnią klapę naklejki z symbolem kraju ,możliwośc zaprojektowania swojej rejestracji oraz możliwośc negocjacji ceny auta przy zakupie i sprzedaży Każdy może se pomarzyc co nie
Ja mam takie jedno autko ktore chcial bym zobaczyc w GT5 OPEL CALIBRA W 3 MOTORACH 2.0 8V 2.5 V6 i 2.0 16V 4x4 turbo miodzio A CO DO GT5 TO BEDZIE TYLKO NA PS3 CZY TESH NA PS2 ???
sam niewiem chyba wszystko już jest... może jeszcze więcej aut co to jest 700 wozuff <lol> (zartuje) tak naprawde mogliby sie pokusic o widok zza kierownicy... to dodaloby jush i tak olbrzymiego realizmu
w gt 5 powinny być wszystkie auta które były produkowane.
Niech tam będzie po polsku i polskie auta w gt4 troche mi tego brakuje . byloby fajnie :mrgreen: widok tylko zza kierownicy i wszytkie wersje wyposażenia różne ceny na hd dvd czy tam blu-rayu powinno starczyć miejsca
Witam wszystkich fanów serii GT.
Już troche o GTHD wiemy i myśle że to co się tam pojawiło będzie też na GT5( drift itd)
co do usprawnień:
-więcej ludzi w pit stop (jak w F1 po 3 na koło itd.)
-Tryb zniszczeń( rozbite samochody można by naprawiać ale tylko słabo uszkodzone , albo kasacja! , też jeśli chodzi o używane samochody też żeby były naprawde używane z defektami które można by naprawić i odpicować fure.)
-przegrzewanie silników i aby można było przesadzic w tuningu i BUMM.
- Tuning:
-Tuning optyczny(ale bez przesady: rura wydechowa , większe alufelgi ( 22" :-), naklejki , spoiler , światła , przyciemniane szyby , malowanie auta)
- MOŻLIWOŚĆ WYMIANY SILNIKU W SAMOCHODZIE ( golf V R32 z silnikiem od M5 umieszczonym centralnie ufffffff.....)
- co do grafy to efekt rozmycia przy więkczych prędkościach
-zmienne warunki pogodowe
ONLINE i (wyścigi na 400m)
aby grając przez neta był system kar za uderzanie spychanie itd. bo chyba nie o to chodzi w ściganiu się?
i oby nie było łatwo tych wszystkich ulepszeń kupić od razu , aby dobrze stuningowana fura była efektem naprawde ciężkiej pracy i żeby ustawienia fury były kluczowe w grze , aby nie było tak że grajac przez sieć będą 4 tak samo zrobione auta.
to tylko takie moje mażenia ale myśle że PS3 da rade a WY jak myślicie???
Komentarz