Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Spoon
    A jednak .
    Co masz na myśli? :wink:

Komentarz

• WracajÄ…c do tematu (wybacz Serwer, że nie odpowiem na Twoje pytanko :wink: ).

W GT5 byłyby przeze mnie mile widziane:

1. Szybszy i lepszy interfejs - wk**wia mnie, za przeproszeniem, w GT 4, że trzeba kilka razy "klikać" na "iksie", żeby dostać się w końcu do wyścigu i jechać (chyba wiecie o co mi chodzi). I najgorsze jest to, że po prawie każdym "kliknięciu" jest długie ładowanie. Mam nadzieję, że tego nie będzie w GT5.

2. W B-Specu denerwuje mnie, że po wyjechaniu do pitu gra nie wraca do poprzedniego tempa np. 3x. To też wg mnie powinno się poprawić.

3. Możliwość tuningu wizualnego byłaby mile widziana. Wiem, że zaraz napiszecie, że od tego jest NFS i inne dresiarskie Maluch Racery, ale przez to gra byłaby mniej monotonna.

4. Możliwość obróbki i zapisu na pendrivie replayów.

5. Więcej aut - nie tylko tych japońskich. Lecz właściwie gdzieś czytałem, że w GT5 ma być 11 tys. aut Nie wiem, czy to prawda, ale należy mieć nadzieję.

6. Możliwość większego nabicia A-Speców tak, jak w NFS - raz różnica między autami w mocy, klasie i prowadzeniu. Dwa - przewaga czasowa nad przeciwnikami - innymi słowy im gorszym autem jedziesz i bardziej ośmieszysz przeciwników, tym więcej punkcików.

7. Driving Missions - po co bez sensu czekać minutę na start jeśli można wystartować od razu i żeby przeciwnicy już mieli wchwili startu tą określoną przewagę w czasie.

8. No i ścieżka dźwiękowa - jest i tak prawie doskonała w GT4, lecz fajnie by było gdyby gra oferowała nam kilka(naście) godzin muzyki

9. Wyścigi typu DRAG i DRIFT - GT4 jest oparte na istniejących w rzeczywistości imprezach motoryzacyjnych, np. 24h w Le Mans. Więc czemu by nie miało być amerykańskiej ligi dragowej czy japońskiej serii wyścigów drift.

10. Trochę więcej tras rajdowych.
      Życie się zaczyna po 300 km/h

Komentarz

• Zamieszczone przez piczko
        Ja bym chciał żeby rajdy usunęli. GT zawsze kojarzyło mi się z wyścigami na asfalcie. Rajdy są kiepskie w GT4.

Komentarz

• 3. Możliwość tuningu wizualnego byÅ‚aby mile widziana. Wiem, że zaraz napiszecie, że od tego jest NFS i inne dresiarskie Maluch Racery, ale przez to gra byÅ‚aby mniej monotonna.
          3x nie.

4. Możliwość obróbki i zapisu na pendrivie replayów.
          taki film w HD zajmowałby ponad kilkaset MB. No way.

5. Więcej aut - nie tylko tych japońskich. Lecz właściwie gdzieś czytałem, że w GT5 ma być 11 tys. aut Nie wiem, czy to prawda, ale należy mieć nadzieję.
          był w tej bajce smok?

6. Możliwość większego nabicia A-Speców tak, jak w NFS - raz różnica między autami w mocy, klasie i prowadzeniu. Dwa - przewaga czasowa nad przeciwnikami - innymi słowy im gorszym autem jedziesz i bardziej ośmieszysz przeciwników, tym więcej punkcików.
          nie porównuj GT do gówna.

9. Wyścigi typu DRAG i DRIFT - GT4 jest oparte na istniejących w rzeczywistości imprezach motoryzacyjnych, np. 24h w Le Mans. Więc czemu by nie miało być amerykańskiej ligi dragowej czy japońskiej serii wyścigów drift.
          3x nie. Przynajmniej nie z takim modelem jazdy.

fuck yeah Chciałbym jakieś eventy oparte tylko na trasach rajdowych, nie tylko Special Conditions.
          narancs alternativa

Komentarz

• E nie no...napiszcie do Polyphony a dla każdego zrobiÄ… indywidualnÄ… wersjÄ™..."wyprorokujÄ™" czego raczej nie bÄ™dzie...HC IQ przeciwników...że niby japonce nie lubiÄ… wysiÅ‚ku(myÅ›lenia) w grach...że bajer ma siÄ™ w kupowaniu coraz to nowych aut...Zapomnijcie o driftach, dragach lub innych NFSowskich naleciaÅ‚oÅ›ciach...GT bÄ™dzie dla "dojrzaÅ‚ych' przez co dla wielu może byc nudne(nich grajÄ… se w NFSPS). GT ewoluuje a nie rewolucjonizuje siÄ™ i nie spodziewajcie siÄ™ fajerwerków w kwestii merytorycznej...BÄ™dÄ… achy i ochy co do grafy ale sama rozgrywka nie wniesie żadnych bajerów(no chyba że wiÄ™cej przeciwników na torze) Samochodów bedzie mniej, liczÄ™ na ok 500 aut góra, bo kto odwzoruje tyle wnÄ™trz aut(chyba że za 10 lat)...z naklejkami i innymi duperelami od razu dajcie sobie spokój...GT to gra która pogoni PGR'y i inne Test drive'y pod wzglÄ™dem wizualnym, reszta to bÄ™dzie odgrzewany kotlet, z dodatkami, które nieznacznie zmieniÄ… oblicze serii...
            P.S. To moje wypociny napisane "pod wpływem" więc tekst dla wielu może byc nie zrozumiały, za co przepraszam ale i tak wiem swoje, więc jak co to na PW i nie zawracac gitary na forum(publicznym).Dobranoc :wink:

Komentarz

• Tekst jest zrozumiaÅ‚y bez problemu :wink: ...ale mówisz prawdÄ™,bo czegoÅ› nadzwyczajnego nie bÄ™dzie w GT5....to bÄ™dzie ewolucja a nie rewolucja.......trochÄ™ szkoda ,ale tak jest od dawna z seriÄ… GT........jedyne chyba co siÄ™ bardzo zmieni to grafa (na lepszÄ… oczywiÅ›cie,o wiele lepszÄ… ),no i bÄ™dÄ… motory chyba..swoja drogÄ… to trochÄ™ dziwne ,motory w GT,ale chyba tak zrobili dlatego ze nie opyla im siÄ™ robić nowego Touristh Trophy,tak mi sie wydaje przynajmniej........

Komentarz

• Ja to bym chciaÅ‚ wiÄ™cej tuningu, tzn żeby nie byÅ‚o tak jak w GT4 że chamulców jest tylko jede typ ale żeby byÅ‚o wiÄ™cej, np rózne zaciski, różne wielkosci tarczy, także biorÄ…c pod uwagÄ™ rozmiar felg, no wÅ‚aÅ›nie rozmiar felg i opon, żeby można byÅ‚o załżyć duże felgi i cienkie oponki nawet do zwykÅ‚ych samochodów, fajnie by byÅ‚o móc wybrać tÅ‚umik koÅ„cowy, no iżeby części byÅ‚o poprostu wiÄ™cej, od różnych firm.
                Oo\_____/oO

Komentarz

• aaah te wasze marzenia za dużo wymagacie od GT5

Komentarz

• Dla mnie wystarczyÅ‚o by zlicencjonowanie wszystkich części i tak by dawaÅ‚y taki sam efekt jak w realu i np. niemożnoÅ›c kupienia chipa i NOS do FIATA 500(tego starego ofkoz).A...ale ten nowy musi byc i to w wersji Abarth, zakochaÅ‚em siÄ™ w tym bÄ…blu

Komentarz

• GT5 bÄ™dzie odgrzewaniem kotletów? Phi... To dopiero. OczywiÅ›cie nikt nie zauważa tego, że bÄ™dzie udostÄ™pnione wiÄ™cej opcji, aut i tras. No bo przecież takie Ferrari F430 to już w GT1 byÅ‚o no nie? ... eh. To wszystko siÄ™ zmienia, na pewno zmieni siÄ™..ten no... jak to sie zwaÅ‚o... model jazdy, realistyka, konkurencja w wyÅ›cigach. A bezsensowne jest pojÄ™cie zmienia siÄ™ tylko grafika. To przecież nie zrobiÄ… z GT NFSa, i nie bÄ™dzie kosmicznie wyglÄ…dajÄ…cych aut. Nowe trasy, auta, widok z wnÄ™trza(odwzorowanie wnÄ™trz też pewnie zajęło dużo czasu). GT5 bÄ™dzie na pewno hitem. Błędy pewnie bÄ™dÄ…, ale nikt ich wczeÅ›niej nie znajdzie póki nie zagra. To normalne.

Moderator Serwer

Komentarz

• Rewolucja by sie przydala bo z jednej strony "gra dla dojrzalych" a z drugiej strony ogronme uproszczenia (czip we fiacie 500)... Najlepszy bylby krok w strone pecetowych symulatorow z mozliwoscia grania przez net..

Powrot do tuningu wizualnego niczemu by nie szkodzil. Taki np racing modifications z mozliwoscia wyboru paru wersji malowania...

Oby wyciagnieto wnioski z bledow GT4
                        maruda
                        A-spec 17,839 km

Komentarz

• Racing mod. byÅ‚o ok ale tylko tyle co do kwestii tuningu wizualnego :wink:

Komentarz

• Nikt przecież nie twierdzi że GT5 nie bÄ™dzie hitem...pewnie ze bÄ™dzie i do w to nikt chyba nie wÄ…tpi

Komentarz

• O wÅ‚aÅ›nie o coÅ› takiego mi chodziÅ‚o. Racing tuning design.
                              Życie się zaczyna po 300 km/h

Komentarz

• Ja chcÄ™ tylko bardziej realistycznego modelu jazdy i dobrego online z uwzglednieniem rankingu graczy i voice czatem czy tez textowym, no i żby sponsorowali chociąż przez pewien czas serwery do gry. Dobrze by byÅ‚o zagrać w jakims klanie polskim :>. I jeszcze jedna z bardziej istotnych rzeczy to dzwiÄ™ki, w GT4 poprostu żenada i brzÄ™czenie pszczół ! nie sÅ‚ychać tego przeÅ‚amania dzwiÄ™ków, głębi basu w pomrukiwaniu tylko głównie "bzzzzz".

drobniejsze sprawy:
                                No i żeby takich głupot nie było jak chip w starych samochodach bo to jest przegiecie powinno to być uwzględnione według danych producenta. Nie wierze tez w informacje ze modelowanie jednego auta i jego fizyka i właściwości to okres pracy pół roku dla osoby sie tym zajmującej. Przecież każdy dobrze wie ze oni teraz skanują laserowo modele zostaje tylko wnętrze i model jazdy, gdyby to tyle trwało to napewno ktos by poszedł po rozum do głowy i w starym fiacie 500 nie było by mozliwości zchipowania .
                                Denerwuje mnie też losowe wybieranie przeciwników w niektórych eventach przez co nie mozna dobrac interesujacej sumy A-spec points.
                                Moim zdaniem powinna byc mozliwość ustalenia mozliwości trudności przeciwników w GT mode tak jak to jest w Arcade.
                                Ślady po oponach były już w niektórych grach na psx-ie ale w GT4 nie ma !. Gdyby na trasaie byłow wiecej szczegułów, niejednolitośc asfaltu chociażby wrażenie prędkości było by większe.

Niektóre błędy, czy też niedoróbki w GT4 są ze tak powiem żenujące, choć sama gra jest bardzo rozbudowana to sprawia to ze mozna duszukać sie wiekszej ilości błędów, lub też podstaw które powinny byc na 1 miejscu zrealizowane.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X