Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez are91
    A co do turystycznych to nie są to te auta co startują w WTCC
    No o.k. ale w poprzednim poście pisałeś o DTM-ie, no to napisałem, że może nie w klarownej postaci, ale jest.
    Aufrecht Melcher Grossaspach

Komentarz

Nie wiem zbytnio jak jest w GT4, ale w GT3 są tylko 3-4 takie auta, na dodatek nie mają licencji (tzn. inne reklamy, teamy itp.)

Komentarz

A widzieliscie moze relacje z targow E3 w psx extreme. Tam malym druczkiem na jednej ze stron jest napisane kilka slow o GRAN TURISMO:VISION. Na targach zostal pokazany tylko filmik ktory moglby przedstawiac jak wygladalo by GT5 na PS3 wiec nie byla to zapowiedz a jedynie filmik pokazujacy mozliwosci konsoli. Nawet recenzenci psx extreme pisali ze grafika jest szokujaca i przepiekna jednak o zniszczeniach i innych tego typu rzeczach nic nie wiadomo jescze za wczesnie
        NSX rulezz :]

Komentarz

Widziałem tą wzminkę, ale z tego nie można wyciągać żadnych w niosków bo to był poprostu filmik pokazujący co może się pojawić w GT5. To że tam nie ma modelu uszkodzeń nie znaczy że w końcowej wersji GT5 nie będzie. Pewnie czytałeś o nowym Killzone. To dopiero ściema była. Na nowe GT to se jeszcze poczekamy, bo napewno nie będzie to "lunch title".

Komentarz

Ja chciałbym zobaczyć wszystkie golfy od 1 do 5 w różnych wersiach(np GL, GT GTI itd.)
            Brakuje mi także popularnych aut takich jak Ferari czy Lamborgini i wiele innych...
            Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Przypomniało mi się coś jeszcze, mianowicie możliwość wymiany silników w samochodach.

Komentarz

are91 masz racje ten killzone to byla jedna wielka sciema poniewaz nie byl to filmik z gry a zostal on specjalnie przygotowany aby pokazac moc konsoli ps3 a wracajac do tematu co chcialbym zobaczyc hmm powinni moim zdaniem wprowadzic lekki tuning a nie takie cos ze skrzydla bezsenowne dali ktore brzydko wygladaja wiem GT to nie NFS:Underground ale jednak mile by bylo zobaczyc NSX majacego na sobie kilka nalepek firmy sparco oraz jakis fajny zderzaczek ktory sami zalozymy
                NSX rulezz :]

Komentarz

ja bym chciał doświadczyć wyścigów w mieście (ruch miejski). a także autostrady i wyprzedzania na czwartego to jest to

poza tym nic mi nie przychodzi do głowy

Komentarz

Zamieszczone przez ZABIELek
                    ja bym chciał doświadczyć wyścigów w mieście (ruch miejski). a także autostrady i wyprzedzania na czwartego to jest to
                    GT to wyścigi legalne. Od takich akcji jak powyżej, to jest Burnout. Jak dla mnie to Gran Turismo straciło by cały klimat.

Komentarz

eee tam, wyścigi po mieście były by git

Komentarz

kiedy odpalilem GT1 to bylo moje spelnienie mazen ..od 2 zaczelem sie tu zastanawiac co by w seri zmienic. i wtedy wpadlem na pomysl interaktywnego menu osadzone w miescie 3d ..nie musi byc wielkie ..chodzi o to zeby jezdzic autem po metropoli w kutej byli by rozlokowane wyscigi ,dilezy ,myjnie ,firmy tuningowe itd ..no i co najwazniejsze aby auto wyprubowac w ruchu ulicznym ..to by bylo cos ..nie chodzi mi o gre w stylu nfsa czy innego go**a tego typu ale o rozbudowane menu ..no i fajnie by bylo muc pomodzic cos przy wygladzie ..i znowu nie chodzi mi o modifikacje przypominajace nfsa ale np. mozliwosc dodawania dokladek czy zestawow areodynamicznych znanych ze sportu i tras rajdowych. no i co najwarzniejsze i najbardziej realne to zdobywanie licencji na zasadzie podobnej do kjs ..czyli pruby sprawnosciowe na zasadzie stosowanej wlasnie w tych zmaganiach(duzy plac ,proba ulozona z pacholkow i kilka rund ktore trzeba wygrac aby zrobic licencje)

Komentarz

Dobre by było aby sponsorzy wykupywali miejsce na twoich samochodach na reklamę, a ty wybierasz sobie sponsora i sam malujesz auto na taki kolor jaki chcesz. Fajnie by było gdyby była możliwość z auta turystycznego przerobienie na rajdówkę, tak jak w GT2. Blacharkę dają od siebie a my go malujemy i wybieramy sponsorów i naklejamy ich reklamę na samochód w wykupione przez niego miejsce.
                          Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

faktycznie. szkoda że tylko w gt2 była taka możliwość. Fajnie było zrobić ze zwykłego autka rajdowego potwora.

Komentarz

zgadzam sie z wami kozacko by bylo zwykle auto przerobic na rajdówke i ja pomalowac tego mi tez brakuje!!
                              zobacz naszą wyprawę na Świnicę

Komentarz

do tego więcej starych samochodów które jezdzą po ulicach
                                Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Pracuję...
                                X