Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Nie będę oryginalny (wystarczy zerknąć na nick :wink: ) i napiszę BMW M6!!!
    No i jeszcze Audi S8 i W12, BMW Z8
    Do tego więcej torów, obowiązkowo ślady na asfalcie i widok zza kierownicy (środek auta) oraz poprawa modelu prowadzenia aut. Chyba tyle i aż tyle a co bedzie to zobaczymy za jakiś rok...
    WRÓG MOJEGO WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM

Komentarz

powim krótko

TIR i ciężarówki.

fajnie by było pościgać się czymś wysokim
      i więcej modeli BMW
      Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

igi masz u mnie plusa za BMW

Komentarz

ja uwielbiam BMW a zwłaszcza z pod skrzydeł ALPINY(czy jaoś tak) które przydało by się w GT4 . Mój ulubiony model to M3
          Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

fajnie było by gdyby samochody miały prawdziwe, fabryczne ustawienia różnych systemów (tcs, asm itp.) I możliwość wyłączania ich podczas jazdy (jeśli w prawdziwym wozie jest taka możliwość) Wtedy można by się pobawić w recenzenta. Ijeszcze kamera od wewnątrz (ale taka żeby było widać kierownice, deske rozdzielczą, i swobodne rozglądanie się po wnetrzu).

Komentarz

A ja to bym chciał takie bryki jak Porshe Ferrari.

Komentarz

A ja bym chcial zeby przeciwnicy mieli jakies imiona i zeby w grze byl taki ranking jak kiedys w Death rally albo Crazy cars3. Mozna by tez wprowadzic zaklady na kase z przeciwnikami przed wyscigiem, sponsorow, pitbabes i te sprawy. Zniszczenia bylyby fajnym dodatkiem.
                Zeby mozna bylo se wybrac przeciwnikow do wyscigu (np z jakiejs listy dostepnych) i lakiernie aut wprowadzic bo juz mi sie nudzi jak czekam na urzewane auto w moim ulubionym bialym kolorze.
                All Gold Boy

Komentarz

Witajcie!

To pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich userów. Każdy zapewne chciałby zobaczyć w GT5 zniszczenia jakich brakowało w poprzednich częściach gry. Chciałbym również by Polyphony dostało licencję na takie wózki jak Bugatti czy Koenigsegg.

Komentarz

Duuuuuużo więcej!

No to tak:
                    -model zniszczeń
                    -kamera jak w NFS(tzn. żeby na zakrętach fajnie było autko widać z boku np.)
                    -więcej BMW, VW, trochu jakiś prototypów(Np. jakieś auta przyszłosci ) i Shelby
                    -żeby można grać na kilka profili na jednej Memorce
                    -żeby sobie Polyphony wykupiło te licencje od Ferrari, Lamborghini, Porshe, Bugatti
                    -co do bonusów motocyklowych to się zgadzam, ale żeby to po jakichś trudnych wyścigach(pomyślcie sobie, że jedziecie np. taką Yamahą Fazer po Indianapolis )
                    -więcej tras do wyścigów
                    -ŻEBY SIĘ DAŁO ZEDRZEĆ SILNIK NA JAKICHŚ WYBOJACH
                    -jeszcze więcej samochodów
                    -jakieś dodatkowe opcje(np. te spojlery, albo jakiś fajny zderzaczek sobie załorzyć)
                    -żeby można sobie wymieniać silniki z samochodów, które ma się w garażu(np. na jeden wyścig sobie zakładam do jakiego0ś syfcia silniczek z Suzuki Escudo )
                    -to może Wam się nie spodobać-żeby można sobie zrobić kierowcę(twarz,kolor kasku,kombinezu )
                    No i to by było ona tyle. Pzdr

Komentarz

No Tribal powiem że dobrze kombinujesz,ja do listy bym dodał jeszcze:
                      -inteligencja przeciwników mogła by być jakieś 200% lepsza niż w GT4
                      -więcej przeciwników.
                      Ale przed GT5 pojawi się Turist Trophy i mamy nadzieje że już w tym symulatorze nasze wybitne oczekiwania zostaną wreszcie spełnione.
                      Pozdrawiam!!!

Komentarz

Apropo Tourist Trophy. Ma m nadzieje że tam nie będzie tak jak w GT. Grzejesz 200 na godzine, gong w ściane...i nic Tam to chociaż kierowca musi spaść. Przy okazji będzie taka namiastka uszkodzeń. Jeśli lekko zachaczysz o zakręt (np, szykana w Seatlle) to w GT auto się lekko odbija i jedzie dalej. Motocyklista powinien spaść z maszyny, tytm samym tracąć czas. Jeszcze jedno ale. Większość "motocyklówek" jest na sportowych torach, na których jest masa miejsca na wywrotki (jak coś to lądujesz w trawie), no więc jak to będzie wyglądać w TT? Jedziesz po miejskim torze, wylatujesz przez kierownice... i łup rozpryskujesz się na ścianie a raczej odbijasz się od niej bo tego autorzy nie uwzględnili.

Komentarz

Apropo Tourist Trophy. Cały interfejs gry będzie opierał się na tym stworzonym dla potrzeb GT4.

Komentarz

I dodam cos jeszcze-zmiany pogody w czasie wyścigów-tak żeby trzeba zjechać do boksu i zmienić opony na deszczówki a potem odwrotnie. W nocy reflektory powinny oswietlać drogę a nie latarnie-wybraźcie sobie, że szkiełka brudzą się z każdym kółkiem (a więc widać coraz krótszy odcinek toru-szczególnie w deszczu) i przy zjeździe do boksu ekipa je czyści.. W końcu to podobno symulator prawdziwej jazdy ;-)

Komentarz

AAA i żadnych dostawczaków, tirów, jeepów itp wynalazków. A jak coś to niech zrobią "tir trophy" czy inny badziew. Powinni skoncentrować się na osobówkach i dodać więcej torów bo tak na poważnie po kilkudziesięciu okrążeniach zaczyna to być nudne...

Komentarz

mogli by np dać nasz tor z Poznania
                                Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Pracuję...
                                X