Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dla mnie było by dobrze żeby dodali takie marki jak Lamborghini, Bugatti czy Ferrari, bo co to za "Italian Avangarde" (wyścig z GT3) bez tych cudów. Pomyślcie tylko jak fajnie było by śmigać wypasioną Modeną albo Murcielago (chyba tak się pisze) zamiast Nissanami i innymi Mazdami. Niestety jest to chyba poza zasięgiem bo bardzo ciężko zdobyć licencje tych marek, a z tego co słyszałem Ferrari sprzedało wyłączność twórcą Forza motorsports na X-boxa. Szkoda. Oby chociaż ta Forza mieściła się w cieniu GT, bo jeździć Ferrari w kompletnej klapie to nic fajnego. A i kolega mówił że nie ma Porshe. RUF to przecież Porshe. Przynajmniej w GT 2 i 3.

Zamieszczone przez Piotr
    Nie pamiętam adresu do strony, ale przeczytałem w pewnym artykule i mówię prawdę. Czemu tylko 60-75%, bo ludzie zbyt marni są narazie by stworzyć super gre - dopiero w przyszłości, może za roczek stworzą grę o większymi możliwościami. Cierpliwości...

Zresztą z PSP teraz jest tak samo, konsola w obecnych grachy wykżystuje 2/3 mocy procesora, czyli 203mhz.
    A i odnośnie do wypowiedzi Piotra, PSP jest tuż po premierze więc nic dziwnego, że wykożystuje tylko zalążek swojej mocy, a PS2 jest na rynku już dobrych parę lat i programiści zapoznali się już z jego architekturą.

Komentarz

Trzeba pamietac ze GT to gra japonska wiec nie ma sie co dziwic ze jest duzo wiecej japonczykow w grze.Mi brakuje sladow na drodze wstekow i dachowania.Co do uszkodzen to tez wole zeby byly ale to ciezko osiagnac bez jakis poswiecen typu grafa czy ilosc samochodow itp wiec wole jezdzic bez uszkodzen.Malo rozbudowana jest opcja tuningu optycznego a przeciez w GT4 pojawia sie drift i samochody do tego przystosowane ktore wprost ociekają w smaczne spojlery listwy wloty dyfuzory.Dodatkowo fajnie sie scigac odmienionym autem od reszty takim jak lubie.Tu czuje wyzszosc NFSU2.To samo sie tyczy wyscigow na 400m moze w GT5 bedą juz dopasione zawody z nagrodami.
      The Drive Of Your Life.

Komentarz

Zamieszczone przez Castrol
        Trzeba pamietac ze GT to gra japonska wiec nie ma sie co dziwic ze jest duzo wiecej japonczykow w grze.Mi brakuje sladow na drodze wstekow i dachowania.Co do uszkodzen to tez wole zeby byly ale to ciezko osiagnac bez jakis poswiecen typu grafa czy ilosc samochodow itp wiec wole jezdzic bez uszkodzen.Malo rozbudowana jest opcja tuningu optycznego a przeciez w GT4 pojawia sie drift i samochody do tego przystosowane ktore wprost ociekają w smaczne spojlery listwy wloty dyfuzory.Dodatkowo fajnie sie scigac odmienionym autem od reszty takim jak lubie.Tu czuje wyzszosc NFSU2.To samo sie tyczy wyscigow na 400m moze w GT5 bedą juz dopasione zawody z nagrodami.
        ta. Forza na ixa bez problemu śmiga z uszkodzeniami pikną grafą i tunningiem zewnętrznym i śladami opon na trasie. jeśli w gt5 tego nie będzie to kupuje Xboxa 360

Komentarz

ta. Forza na ixa bez problemu śmiga z uszkodzeniami pikną grafą i tunningiem zewnętrznym i śladami opon na trasie. jeśli w gt5 tego nie będzie to kupuje Xboxa 360
          Ale i tak kupimy GT5 obojetne co by w niej bylo
          The Drive Of Your Life.

Komentarz

Apropo, nowych konsol, widziałeś nowe PlayStation? Co oni zrobili z tym padem! Katastrofa! Sama konsola też nie jest zbyt piękna. Robi wrażenie dużej i ciężkiej. Sony zapowiadało procesor 4 ghz, a jest 3,2. Tak jakoś nowy X box wydaje mi się atrakcyjniejszy, chociaż nigdy nie byłem fanem konsoli Microsoft'u. Nic tylko czekać aż next-geny wejdą do sklepów, wtedy się okaże jak jest naprawdę, a jak będę miał ixa (a będę musiał trochę poczekać bo powyżej 1200 to na konsole napewno nie wydam) to w GT5 raczej nie pogram.

Komentarz

Prawda ten pad w PS3 jest koszmarny. Mogliby zostawic ten sam co w PS1 i PS2 co im szkodzi. A co bym chciał w GT. Nie będe oryginalny pisząc żeby były uszkodzenia aut, więcej Sportowych wózków, więcej aut podczas wyścigu i jeszcze bardziej lepsza fizyka jazdy taka jak w grze np. Richar Burns Rally podczas rajdów a po asfalcie jak w grze Live For Speed (ktoś grał w ta gre wie jaka tam jest fizyka jazdy).

Komentarz

Zamieszczone przez Megas WRC
                Prawda ten pad w PS3 jest koszmarny. Mogliby zostawic ten sam co w PS1 i PS2 co im szkodzi. A co bym chciał w GT. Nie będe oryginalny pisząc żeby były uszkodzenia aut, więcej Sportowych wózków, więcej aut podczas wyścigu i jeszcze bardziej lepsza fizyka jazdy taka jak w grze np. Richar Burns Rally podczas rajdów a po asfalcie jak w grze Live For Speed (ktoś grał w ta gre wie jaka tam jest fizyka jazdy).
                Stary, porąbało Cię? Przecież w Richard Burns nikt nie chce grać (prawie). Na dużych serwerach i gazetach dostawało to oceny rzędu 6/10 za poziom trudności właśnie. GT jest tak lubiane dla tego że ma wyważony realizm i arcade. Kup sobie zestaw, Ferrari 355 (o grze mówie) to będziesz miał symulacje asfaltówki + Richard Burns Rally i będziesz miał symulacje wyścigów asfaltowych i szutrowych. Przy okazji se Ferrarkami pojeździsz, bo w GT nie ma.

Komentarz

Moze nie porąbało bo gram w Ryśka dlatego że interesuje sie rajdami (może mniej wyścigami) i grałem we wszystkie gry rajdowe i RBR wywarł na mnie wielkie wrażenie pod względem fizyki jady na odcinkach szutrowych Mase osób grających w RBR'a powie Ci to samo co ja Zgadzam się że fizyka w GT 4 jest dobra podoba mi się na asfaltach

Komentarz

Zamieszczone przez Megas WRC
                    Moze nie porąbało bo gram w Ryśka dlatego że interesuje sie rajdami (może mniej wyścigami) i grałem we wszystkie gry rajdowe i RBR wywarł na mnie wielkie wrażenie pod względem fizyki jady na odcinkach szutrowych Mase osób grających w RBR'a powie Ci to samo co ja Zgadzam się że fizyka w GT 4 jest dobra podoba mi się na asfaltach
                    Wiesz ja tam nie mam nic doRBR, ale co za dużo to nie zdrowo. Zbyt duży realizm może odpychać od gry, bo gra się raczej dla przyjemności. Jak dla mnie Rysio jest za bardzo hardcorowy.

Komentarz

Aby mozna na jednej grze grac kilkoma profilami
                      Co nie moze zabić to wzmocni

Komentarz

Bardziej zroznicowane wyscigi min:1/4 mili, drift... itd.Mogly by byc jeszcze uszkodzenia samochodow oraz jakies drobne zmiany w wygladzie.
                        AUDI S4 '98 0-400- 8.420sek

Komentarz

To ja może wymienię swoje wymagania po myślnikach:

GT4 +

- ślady "mielenia kół" i więcej dymu !!!
                          - jakiś (niekoniecznie obszerny - dokładki, wloty, rozmiary felg itd.) tuning optyczny
                          - dodanie do firm tuningowych Brabusa, Kleemana, wraz z ich felgami i tuningiem optycznym
                          - możliwość wybierania felg już przy zakupie fury - przykład: kupuję SL-a 500, ale nawet kosztem dopłaty chcę w nim mieć felgi AMG
                          - więcej fur (Mercedes S, Audi A8, Jag XJR itp.)
                          - więcej wyścigów (np. Luxury Limousines Challenge)

Narazie tylko tyle zdołałem sobie wyobrazić :d Jak wymyślę jeszcze coś, napewno napiszę[/b]
                          Aufrecht Melcher Grossaspach

Komentarz

To ja też wypisze o d myślników. Mogą się trochę powtarzać rzeczy z moich wcześniejszych wypowiedzi, ale to nic:

- model uszkodzeń
                            - więcej mark samochodów (Ferrari, Lamborghini, Bugatti)
                            - model uszkodzeń
                            - więcej zwykłych aut tzn. Ford Focus, Renault Megane itp. ( żeby nie było tak jak w GT 3, w którym było mniej takich aut niż w dwójce)
                            - samochody turystyczne, DTM itp.
                            - więcej przeciwników
                            - "mądrzejsi" przeciwnicy
                            - i na koniec jeszcze model uszkodzeń i gra on-line

Według mnie takie rzeczy jak ślady kół na asfalcie i ruchy wycieraczek będą obowiązkowym elementem samochodówek na PS3, bo moc konsoli jest n a tyle duża że bez problemu sobie z tym poradzi. Gorzej z powyższymi wymaganiami bo to już zleży od pracowitości, a raczej lenistwa Polyphony

Komentarz

Zamieszczone przez are91
                              - więcej zwykłych aut tzn. Ford Focus, Renault Megane
                              - - samochody turystyczne, DTM itp.
                              Te rzeczy akurat już są :wink:. Może nie ma nazwy "Deutshce Tourenwagen Masters", za to jest "Deutsche Touring Car Meisterschaft", ale kto by na to zwracał uwagę. Owszem powinni troszki uaktualnić autka bo choćby ekipa Mersia jeździ już nowym CLK :wink:
                              A auta cywilne już są, tyle że w całkiem wypasionych wersjach - Focus ST i RS i Megane 2.0
                              Aufrecht Melcher Grossaspach

Komentarz

z cywilnymi autami to chodziło mi oto żeby nie było tak jak przy przejści na PS2. W GT 2 było dużo takich zwykłych aut, ale w GT 3 było ich już nie wiele. A co do turystycznych to nie są to te auta co startują w WTCC

Komentarz

Pracuję...
                                X