Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Witam! ciekawi mnie jakie jest najdroższe auto, ale nie do kupienia tylko do sprzedaży. jak narazie to mam ferrari f40 coś koło 150 000.
    I dlaczego nie można wszystkich aut sprzedać? Co Wy na to?

Komentarz

Mam pytanko odnośnie lakieru. Dostałem jakiegoś tam paździocha w kolorze zielonej żarówy. Był komunikat, że odblokowałem lakier - tyle że w menu lakierów go nie ma. Nie używałem go, dwukrotnie dopiero zmieniałem kolor aut (na czerwony i czarny). Gdzie może być?

Komentarz

Trasy zmienna pora/pogoda w trybie szybka gra 2g podzielony ekran są zablokowane. Jeszcze przed aktualizacją były dostępne... wie ktoś coś na ten temat??pozdrawiam

Komentarz

panowie pomóżcie! Nie mam opcji deszcz na Nurburgring! Cała szkoła AMG zrobiona na złoto

Komentarz

Poszukaj na forum ktoś już o tym wspominał, bo gdzieś to widziałem.
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
              Poszukaj na forum ktoś już o tym wspominał, bo gdzieś to widziałem.
              słuchaj szukałem i albo jestem zielony albo niedorozwinięty, ale to drugie bardziej no nie mogę znaleźć naprawdę zależy mi na pomocy w tym temacie. kupiłem GT5 specjalnie tak samo jak GT4 obydwie dla Nurburgring, od 2005 roku mam jobla na punkcie Ringu, błagam o pomoc.....

Komentarz

Jestes albo tak leniwy, albo nie potrafisz szukac. W tym temacie pare stron wczesniej.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Jestes albo tak leniwy, albo nie potrafisz szukac. W tym temacie pare stron wczesniej.
                  o tych wiem bo sam je zaczynałem, lecz nikt mi nie udzielił konkretnej odpowiedzi, jakiś'' patch'', albo ''są na pewno są'', jak są jak nie mam, widziałem koleś ma w world track w jednej opcji z nurburgring ikonę (chmura i krople)a u mnie tylko zmiana czasu i ikona księżyca zero deszczu

Komentarz

Ja zrobiłem tylko polowe szkoły amg i to nie na złoto i deszcz mam. Nazywa się nurburgring 24h. Na nordshleife nie ma deszczu ale to są dwa prawie identyczne warianty tej trasy. W sumie to nie rozumiem zachwytow nad ta trasa samemu się może i przyjemnie tam jeździ ale wyścig?! Za ciasno zwłaszcza z banda oszolomow rozpychajacych się glabow. Ahh ten 24h chyba nie jest obok nord w opcji wyboru trasy. Musisz jechać suwakiem dalej w prawo.

Komentarz

Zamieszczone przez kokolino90
                      Zamieszczone przez thooorn
                      o tych wiem bo sam je zaczynałem, lecz nikt mi nie udzielił konkretnej odpowiedzi, jakiś'' patch'', albo ''są na pewno są'', jak są jak nie mam, widziałem koleś ma w world track w jednej opcji z nurburgring ikonę (chmura i krople)a u mnie tylko zmiana czasu i ikona księżyca zero deszczu
                      Ponownie zapytam, pobrałeś patcha 1.05?
                      Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                      Licencje - 60x GOLD
                      Trofea - 100%

Komentarz

gość z ameryki nie pobierał żadnego patcha a deszcz ma, tylko nie chciał powiedzieć w jaki sposób ma ikonę chmury i kroplami deszczu przy wyborze trasy!!!!! ja jej nie mam!!!!! czy ktoś konkretnie powie o co chodzi z tym jeb.....ym deszczem?

Komentarz

Jak pobierzesz 1.05 to będzie wersja z deszczem.
                          Licencje - 60x GOLD
                          Trofea - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez konixxx
                            Jak pobierzesz 1.05 to będzie wersja z deszczem.
                            czytałem że ten patch zwalnia strasznie grę i pojawiają się błędy graficzne w stylu znikania trasy itp.

Komentarz

Nie zauważyłem nic takiego. Pobierz i sprawdź, zawsze w xmb możesz wejść w narzędzia danych gier i skasować jeśli zobaczysz ,że gra zwalnia itp.
                              Licencje - 60x GOLD
                              Trofea - 100%

Komentarz

dobra znalazłem już sposób bez żadnego patcha! tylko patch i patch!, a normalnie też można, co prawda musiałem od nowa grę ryrać, ale opłaca się dla deszczu!

Komentarz

Pracuję...
                                X