Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Witam
    Walcze właśnie w wyzwania rajdowe Leoba... chodzi mi o tor zimowy Chamonix ... w tych zawodach fizyka zachowania auta jest zupełnie inna niż jak bym np. w szybkiej grze wybral C4 WRC.
    W zawodach specjalnych fizyka jak dla mnie o wiele lepsza ( czuje się że jeździmy po śniegu a nie troche bardziej śliskim asfalcie ). Czemu tak jest ? jest gdzieś do odblokowania opcja "bardziej śliski śnieg" ?? żeby sobie z taka fizyką pojeździć normalnie w czasie np. szybkiej gry ??

Pozdrawiam

Komentarz

ta jest patch "Bardziej śnieżny śnieg 3.0" :wink: hehe

Komentarz

hehe no a przydał by się ... bo normalnie jazda po śniegu w GT5 jest ciekawa jak obrady sejmu. Na szutrach jest bardziej ślisko niż na śniegu, oprócz ... no właśnie eventa w Loeb Challenge.

Komentarz

Nie wiem czy wiecie ale np. rajd Szwecji jest najszybszym rajdem na świecie. Opony z kolcami się świetnie trzymają na lodzie, lepiej jak na asfalcie guma.

Komentarz

No zaskakująco ciężki jest ten event i szczerze to nie lubię rajdów, więc włączyłem sobie Wychodzenie z poślizgu.. tylko że wtedy ma się na luzie czas lepszy o 10 sekund niż złoto, ale normalnie nie mogłem się zbliżyć do brązu..
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

@Sqad

A nie Finlandia?

Najszybszym rajdem na swiecie... z posrod rajdow zaliczanych do WRC. :wink: Moze sa i inne szybkie imprezy. Na mysl przychodza rozne rajdy rozgrywane po pustyniach.

Komentarz

Szwecja jest szybkim rajdem ze względu na specyfike odcinków specjalnych... ale co nie zmienia faktu ze goscie jadą bardzo bokami mimo ze założone maja długie kolce ( chyba tylko tam są dozwolone ). Zresztą można zobaczyć na nie jednym filmiku jak te auta się zachowują na śniegu/lodzie. Szkoda ze tylko w tym evencie auto zachowuje się na sniegu jak nalezy, bo to daje duże wyzwanie co do tego toru no i w koncu można dużo pokręcić kierownicą że po jednym okrążeniu czlowiek sie spoci

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  @Sqad

A nie Finlandia?

Najszybszym rajdem na swiecie... z posrod rajdow zaliczanych do WRC. :wink: Moze sa i inne szybkie imprezy. Na mysl przychodza rozne rajdy rozgrywane po pustyniach.
                  What ever, któryś rajd skandynawski zaliczany do sezonu wrc.

Komentarz

Jeżeli chodzi o WRC to tak Szwecja jest najszybszym rajdem.
                    Poza tym to chyba pikes peak hill climbing. Momentami ponad 250: http://www.youtube.com/watch?v=TJsHlugRls4
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

EOT
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam.Jestem tu nowy.Mam pytanie odnoście formuły Ferrari F1 2010 (10 MLN Cr.)Kupiłem ten bolid ale nie mogę wejść do żadnego wyścigu.Kiedy chcę wejść na A albo B Spec wyskakuje mi że tym samochodem mogę się ścigać tylko w wyścigu Ferrari F1-ale takiego nigdzie nie ma.Wie może ktoś o co chodzi???

Komentarz

Zamieszczone przez dom7n7k
                          Witam.Jestem tu nowy.Mam pytanie odnoście formuły Ferrari F1 2010 (10 MLN Cr.)Kupiłem ten bolid ale nie mogę wejść do żadnego wyścigu.Kiedy chcę wejść na A albo B Spec wyskakuje mi że tym samochodem mogę się ścigać tylko w wyścigu Ferrari F1-ale takiego nigdzie nie ma.Wie może ktoś o co chodzi???
                          Możesz wykorzystać ten samochód tylko w szybkim wyścigu.

Komentarz

Ok.Dzięki wielkie.Wydałem 10 melonów jak flet

Komentarz

Bo grunt to umiejętność czytania, ale nie każdy chce być lepszy i pojechać ferrari, ja do niedawna nie wiedziałem że oni w ogóle samochody robią :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                                Bo grunt to umiejętność czytania, ale nie każdy chce być lepszy i pojechać ferrari, ja do niedawna nie wiedziałem że oni w ogóle samochody robią :mrgreen:
                                O czymś takim lepiej nie wspominać
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Pracuję...
                                X