Nürburgring (lub Nuerburgring), znany też jako "Ring" przez fanów motoryzacji, jest znanym torem wyścigowym położonym w Niemczech.
Obecnie w poważniejszych, międzynarodowych imprezach jest używana skrócona wersja toru, stworzona w latach osiemdziesiątych. Istnieje też starsza, dużo dłuższa i trudniejsza trasa, zwana Nordschleife. Zbudowana w latach 20. trasa biegnie wokół średniowiecznego zamku i miejscowości Nürburg w górach Eifel. Jest wciąż używana. Ze względu na olbrzymią liczbę zakrętów i pułapek jest uważana za jeden z najtrudniejszych i najbardziej wymagających torów wyścigowych na świecie. Nawet znany kierowca Formuły 1 Jackie Stewart nazwał tę trasę Green Hell (Zielone Piekło). http://pl.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrburgring
Mam takie pytanko które może sie wydać śmieszne ale jest dosyć ważne dla mnie.
W moim R8 mimo tego ze zwiekszałem KM i wiele innych rzeczy nie zwiększyła się maxymalna predkosc, czy da sie ją jakoś zwiększyć?jak to zrobic?
Tak Mozna Zwiekszyc. Musisz Zakupić Skrzynie ta Najdroższa dzięki Niej Bedziesz Mógł Przestawiac Do woli. Albo Maksymalne Przyspieszenie Kosztem V-max, Badx odwrotnie lepsze V-max Kosztem Przyspieszenia.
Tylko Martwi Mnie, Że Nie Można ustawic Każdego biegu Oddzielnie. Chyba, Że ja czegoś nie wiem.
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
Robicie naprawę silnika i karoserii? Szkoda ze nie ma jakiejś opcji żeby pokazywała w % poziom "popsucia" bo tak nie wiadomo kiedy robic, czy odrazu jak bedzie dostepne??
Robicie naprawę silnika i karoserii? Szkoda ze nie ma jakiejś opcji żeby pokazywała w % poziom "popsucia" bo tak nie wiadomo kiedy robic, czy odrazu jak bedzie dostepne??
Najlepiej wtedy jak odczujesz różnicę w prowadzeniu samochodu.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Z tego co pamiętam to kierownica musi być podłączona do PS3 przed odpaleniem GranTurismo. Włącz PS3 podepnij kierownice i wtedy odpal GT.
Nie trzeba. U mnie DFGT się dostraja samo nawet już w grze. Spróbuj w opcjach w pierwszym menu, wejść do sterowania i ustrawić inną kierownicę niż tą którą masz. Bo chyba G25 nie jest wsparta przez GT5... Popróbuj z innymi. Pozdro.
Bo DFGT jest dedykowana do GT5 a G25 już nie. Tak już było w Prologu, że jak włączyłeś grę przed podpięciem kierownicy G25 to nie działała. Teraz już nie mam G25 więc nie sprawdzę jak jest w finalnej wersji GT, ale możliwe, że tak samo.
Można podłączyć w dowolnym momencie. Wczoraj grałem w b-spec na padzie, a jak zdobyłem tam samochód który chciałem to podłączyłem kierownicę podczas ładowania się wyścigu w a-spec i działało.
Komentarz