Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Nordschleife ?

Komentarz

Nürburgring (lub Nuerburgring), znany też jako "Ring" przez fanów motoryzacji, jest znanym torem wyścigowym położonym w Niemczech.
      Obecnie w poważniejszych, międzynarodowych imprezach jest używana skrócona wersja toru, stworzona w latach osiemdziesiątych. Istnieje też starsza, dużo dłuższa i trudniejsza trasa, zwana Nordschleife. Zbudowana w latach 20. trasa biegnie wokół średniowiecznego zamku i miejscowości Nürburg w górach Eifel. Jest wciąż używana. Ze względu na olbrzymią liczbę zakrętów i pułapek jest uważana za jeden z najtrudniejszych i najbardziej wymagających torów wyścigowych na świecie. Nawet znany kierowca Formuły 1 Jackie Stewart nazwał tę trasę Green Hell (Zielone Piekło).

http://pl.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrburgring

Komentarz

Przetłumaczy ktoś to teraz na nasze?
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Mam takie pytanko które może sie wydać śmieszne ale jest dosyć ważne dla mnie.
          W moim R8 mimo tego ze zwiekszałem KM i wiele innych rzeczy nie zwiększyła się maxymalna predkosc, czy da sie ją jakoś zwiększyć?jak to zrobic?

Komentarz

Tak Mozna Zwiekszyc. Musisz Zakupić Skrzynie ta Najdroższa dzięki Niej Bedziesz Mógł Przestawiac Do woli. Albo Maksymalne Przyspieszenie Kosztem V-max, Badx odwrotnie lepsze V-max Kosztem Przyspieszenia.

Tylko Martwi Mnie, Że Nie Można ustawic Każdego biegu Oddzielnie. Chyba, Że ja czegoś nie wiem.
            A-Spec - 35lvl
            B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
            Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
            My Photo Mode

Komentarz

Jak schować dach w aucie Cabrio? W tym filmiku w ferrari jest schowany dach - jak to zrobić?

http://www.youtube.com/watch?v=r_HJSJLL ... r_embedded

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Zamieszczone przez Andre87
                Tylko Martwi Mnie, Że Nie Można ustawic Każdego biegu Oddzielnie. Chyba, Że ja czegoś nie wiem.
                Mnie martwi to samo... Ale, nie da się.

Komentarz

Robicie naprawę silnika i karoserii? Szkoda ze nie ma jakiejś opcji żeby pokazywała w % poziom "popsucia" bo tak nie wiadomo kiedy robic, czy odrazu jak bedzie dostepne??
                  A-spec- 32
                  B-spec- 33
                  http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Zamieszczone przez bartek123
                    Robicie naprawę silnika i karoserii? Szkoda ze nie ma jakiejś opcji żeby pokazywała w % poziom "popsucia" bo tak nie wiadomo kiedy robic, czy odrazu jak bedzie dostepne??
                    Najlepiej wtedy jak odczujesz różnicę w prowadzeniu samochodu.

Komentarz

no to jest jakaś paranoja tyle opcji telemetria a naprawy w wysokości ponad 1/2 wartości auta mam robić na czuja ?!

Komentarz

A remont silnika jak widzisz spadek mocy i nie jest to spowodowane olejem.

Komentarz

Z tego co pamiętam to kierownica musi być podłączona do PS3 przed odpaleniem GranTurismo. Włącz PS3 podepnij kierownice i wtedy odpal GT.
                          Nie trzeba. U mnie DFGT się dostraja samo nawet już w grze. Spróbuj w opcjach w pierwszym menu, wejść do sterowania i ustrawić inną kierownicę niż tą którą masz. Bo chyba G25 nie jest wsparta przez GT5... Popróbuj z innymi. Pozdro.
                          Bo DFGT jest dedykowana do GT5 a G25 już nie. Tak już było w Prologu, że jak włączyłeś grę przed podpięciem kierownicy G25 to nie działała. Teraz już nie mam G25 więc nie sprawdzę jak jest w finalnej wersji GT, ale możliwe, że tak samo.
                          Można podłączyć w dowolnym momencie. Wczoraj grałem w b-spec na padzie, a jak zdobyłem tam samochód który chciałem to podłączyłem kierownicę podczas ładowania się wyścigu w a-spec i działało.

Komentarz

To co z tym dachem?

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Dachu nie zwalisz na wyścigu też chciałem i nie znalazłem, chociaż widziałem przeciwnicy jeżdżą z opuszczonym tope

Komentarz

W tym filmiku podanym wyżej gracz zdjął jakimś cudem dach.

Może w tym menu co można zmieniać ustawienia w czasie jazdy?

Komentarz

Pracuję...
                                X