Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Patras to wszystko wiem, ale powiedz mi jak "wyzerować" tuning silnika i odciążanie samochodu do etapu 0? Co ciekawe jak używa się tego kuponu to wyraźnie pisze że wszystkie zmiany i zamontowane części zostaną usunięte (nawet lakiery i felgi). Potem się pyta nawet czy na pewno chce kontynuować. Nie wiem czy to jakiś błąd w tłumaczeniu czy PD znowu dało w d... ale jak dla mnie sprawa jest jasna. Na pewno nie zinterpretowałbym tego tak jak pisze Patras.
    Wychodzi więc na to, że zostaje sposób Quelxesa (dzięki Marcin, szkoda że tego nie wiedziałem wczoraj, bo musiałem kupić kolejne Ferrari 458 za ćwierć miliona, gdyż miałem w garażu stuningowane... )

Komentarz

Ja chyba nawet nie wiem o jaki kupon chodzi, możesz podac jego dokładną nazwę?

Komentarz

Po kliknięciu na ikonke z walizka, masz tam lakiery, klaksony i inne bajery, a na samym dole (chyba) masz coś takiego jak specjalne czy coś i po wejściu pierwszy od góry to kupon do odresgaurowania pojazdu
        Zapraszam tutaj.

Komentarz

Ta zakładka to się nazywa specjalne kupony i tam masz darmowy kupon na myjnię, przywrócenia sztywności, remontu silnika, wymiany oleju itp. To tylko tyle, chciałem wyjaśnić niejasność

Komentarz

Ja mam takie pytanko na temat DLC. Mam konto robione na szybko, wyszło na to, że mieszkam w Afganistanie w mieście ghfrwopft. Nie mam wpisanego numeru konta i nic innego. Czy można zakupić wtedy DLC z PSN? Czy gdy załóżę nowe konto na PSN z prawdziwymi danymi, to jak kupię to oni mi przyślą jakiś kod, który będe mógł wpisać na innym koncie, czy od razu zapisze się to na koncie? Bo szkoda mi usuwać savy, a z tego co wiem nie można ich kopiować.

Komentarz

Wydaje mi się, że musisz iść do afgańskiego Empiku i kupić afgańską kartę doładowującą portfel PSN. Nie rozumiem, czemu nie wolałeś poświęcić 5 minut na założenie normalnego konta
              Co do zakupów w PSS, albo podajesz w koncie numer karty kredytowej i wtedy jak kupujesz to z automatu pobiera ci kasę z konta bankowego (chyba???), albo jest drugi sposób, moim zdaniem łatwiejszy, kupujesz w Empiku doładowanie za 100 albo 200zł, w PSS wpisujesz kod ze zdrapki i masz daną sumę na koncie od razu, bez żadnych haseł/pinów czy innych bajerów
              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Snoop, ja takiego kuponku nie mam. Tylko na: Wymianę oleju, umycie wozu, odnowienie silnika i przywrócenie sztywności nadwozia

Komentarz

Dokładnie też dziś rano sprawdziłem i mam te same kupony co Krazio. O nie wiedziałem, że w Empikach sprzedają zdrapki chyba będę musiał podpytać tą kasjerkę

Komentarz

Impact, ja nawet kupowałem w Empiku. Tu masz cały temat o kupowaniu DLC:
                    gran-turismo-5-gt/topic7331.html
                    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Czy jest możliwe zdobycie tego cuda?
                      GT5 - 100%
                      GT6 - 100%
                      GTS - 100%
                      GT7 - 100%

Komentarz

Koledzy
                        gdzie można dostać Mercedes-Benz Sauber Mercedes C9 Race Car ‘89
                        szukałem wszędzie.
                        Pozdrawiam

Komentarz

Dokładnie też mnie ciekawi ta Toyota. Kiedyś ktoś mi pisał, że jest w jakimś DLC ale jak się temu przyjrzałem to w żadnym jej nie ma.

Kolego roslaniuku jest on do kupienia bodajże za 3 miliony 600, jeśli dobrze trafisz to spotkasz go na giełdzie używek lub w sieciowym salonie kolekcjonerskim.

Komentarz

ArtiF1, można w FR challenge: Toyota FT-86 Concept ’09 (P) <---A spec | B spec---> Toyota FT-86 G Concept'10 SPORTS (P). Ale to chyba nie to czego szukasz?
                            Co do C9 Race Car, to chyba na giełdzie lub w salonie kolekcjonerskim.
                            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                              Czy jest możliwe zdobycie tego cuda?
                              http://www.mygranturismo.net/car_sheet.php?id=1083
                              Jak to ładnie piszą na gtforum: "FT-86 II Concept '11 is the bonus-prize for those who have purchased multiple DLC on the one account". Nie ogarniam trochę tematu (kilkukrotne zakupienie DLC), jeśli ktoś tego dokonał, prosimy o wytłumaczenie.

Co do Saubera - tak jak koledzy piszą, albo używki albo salon kolekcjonerski.
                              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

dzięki
                                szukiam dalej może w końcu trafię
                                pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X