Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Ja tam zawsze zostawiałem na Dream Car Championship w fgt czy x2010.

Komentarz

Kto wie co jaki czas jest aktualizacja listy autek w Salone kolekcjonerskim ?

Komentarz

To różnie, z reguły podają w wiadomościach ze świata GT

Komentarz

Zamieszczone przez Maverick
          Kto wie co jaki czas jest aktualizacja listy autek w Salone kolekcjonerskim ?
          Jak uruchamiając grę pokaże ci się komunikat w rogu odnośnie nowych zawodów sezonowych to jest prawdopodobieństwo (dosyć duże), że zaktualizowali też garaż kolekcjonerski.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Widzę, że to chyba najbardziej odpowiedni wątek do tego. Mam jedno bardzo ważne pytanko:
            Czasem, bo ukończeniu wyścigu, nie pojawia mi się napis META po przekroczeniu linii mety. Samochód jedzie po torze, kierowany przez konsolę, i nic więcej. Mogę włączyć pauzę, ale wygląda ona tak, że wszystko się zatrzymuje, ale nie pojawia się żadne menu, więc nie mogę też wyjść z wyścigu. Jedyne, co mogę zrobić, to wyłączyć grę "siłowo", naciskając PS i ją zamykając. Nie muszę dodawać, że jest to równoznaczne z przechodzeniem wyścigu na nowo.
            Szlag mnie trafia od tego, absolutnie nie ma mowy póki co zaczynać żadnego endurance'a, bo jak sobie pomyślę, że miałoby mi się to stać po kilku godzinach jazdy, to chyba zjadłbym wszystkie swoje kończyny.
            Na chwilę, gdy piszę ten komentarz, mam najnowszy patch (nie znam numeru). Ktoś wie o co chodzi, ma podobny problem? Szukałem, ale nic nie znalazłem.

Komentarz

Może masz nie oryginalny sprzęt.

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
                Może masz nie oryginalny sprzęt.
                padam :mrgreen:

Komentarz

Heloł, ja się przynajmniej staram,a ty tylko swoje autoportrety publikujesz.

Komentarz

Jak masz wygadywać głupoty i nabijać posty,to nic nie mów :wink:

Komentarz

Wszystko mam oryginalne.

Komentarz

Na gtplanet opisują podobne przypadki. Skopiuj stan gry na pendrive. Skasuj grę całkowicie, wraz z sejvem. Zainstaluj od nowa, wraz z patchami, potem wgraj serw z pena. Niektórym pomaga.

Komentarz

Witam,
                          chciałbym zacząć w końcu korzystać z opcji grania w GT5 online, w związku z czym planuję założyć sobie nowy internet. Nie wiem jednak, jaki wybrać, tak aby nie przerywało mi połączenia i w ogóle żeby nie zabierało radości z gry. Jakie połączenia Wy macie i czy chodzą Wam dobrze?
                          Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez orzel6918
                            Witam,
                            chciałbym zacząć w końcu korzystać z opcji grania w GT5 online, w związku z czym planuję założyć sobie nowy internet. Nie wiem jednak, jaki wybrać, tak aby nie przerywało mi połączenia i w ogóle żeby nie zabierało radości z gry. Jakie połączenia Wy macie i czy chodzą Wam dobrze?
                            Pozdrawiam
                            Spokojnie 1mb wystarczy aby grać po sieci. Ważne jest to aby nie była to radiówka. Połączenia bezprzewodowego z modemem nie polecam, ale ponoć na nim też dobrze chodzi.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

A jeśli chodzi o jakieś konkretne, np. Neostrada itp., to czy polecacie lub odradzacie jakiś?
                              Pozdrawiam

Komentarz

Ja mam neostrade 10mb, tyle ze modem podlaczony mam pod kompa a wi-fi do ps3...
                                Nat najczesciej 2, czasem wywala mnie z pokoju (srednio 2razy na 10-15 gier)

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Pracuję...
                                X