Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Witam mam pytanie który samochód waszym zdaniem jest najszybszy w GT5 czyli(po za bolidami audi i citroena ) innymi słowy czym komu najlepiej i najszybciej się jeździ

Komentarz

A ja mam pytanie gdzie w GT5 jest gaz i hamulec? Jak w poprzednich częściach X i [ ] czy R2,R1?

Komentarz

Jest tam gdzie będziesz chciał Każdy przycisk jest programowalny.

Komentarz

Witam
          mam taki problem czytalem pare tematow o save jak ich wrzuc itd ale zaden mi jakos nie zadziałał... nie wiem jak dokladnie wrzucc save by one działaly. Bardoz bym prosil o wyjasnienie dokladnie jak to zrobic i jak ktos bym mógl

Komentarz

Witam, mam mały problem z 2P battle, niedawno kupilem GT5Proluqe i chciałem se pograć na dwóch, kupiłem pada nie zbyt dobrej jakości ale normalnie działa w opcjach gry, ustawienia wszystko mozna nim konfigurować ale gdy zaczynam wyscic na 2pbattle albo jakis inny event nie moge nic zrobic oprócz wcisniecia startu, czy ktoś wie jak to zrobić ?

Komentarz

andrzej_ss

Save musisz pobrać zgodny z Twoją wersją gry. Czyli jak masz wersję europejską to musisz mieć europejski save, itd.
              Wrzucasz go potem np. na pendrive'a do folderów: PS3 > SAVEDATA > FOLDER POBRANEGO SAVE'U
              Podpinasz do konsolki, wchodzisz do "Save Data Utility", naciskasz Trójkąt i kopiujesz save na konsolę.

tomek646

A przypisałeś padowi numer 2 w ustawieniach?
              Ja mam 2 Pady Sixaxis i musiałem na początku nowy (drugi) pad podłączyć kablem USB i ustawić w ustawieniach mu numer 2.
              Być może z tym Twoim trzeba zrobić tak samo. Bo ustawienia pada możesz zmieniać w grze nawet bez posiadania go.
              Ekstaza płynąca z ryku wyjącego silnika!

Komentarz

wlasnie szukalem w ustawieniach tego przypisania pada i nie moge znalesc, w opcjach gry robilem wszystko co sie da i nic :/

Komentarz

W ustawieniach akcesoriów to masz.
                  Assign Controller Number, czy coÅ› takiego.

Domyślam się, że tym nowym padem możesz łazić po XMB, bo już nie pamiętam.
                  Wchodzisz nim w to ustawieniach i wybierasz z listy numerek 2.
                  Jeśli nie możesz to odłączasz główny pad numer 1, i wtedy na pewno tym będziesz mógł (musi być podłączony).
                  I robisz to co wyżej. Ale na pewno nie będziesz musiał odłączać głównego, ja nie musiałem.

I powinno wszystko śmigać. Niestety PS3 nie ma chyba automatycznego wykrywania padów.
                  Dopiero po przypisaniu numeru dla danego pada wszystko działa jak należy.
                  Ekstaza płynąca z ryku wyjącego silnika!

Komentarz

czesc wam jestem tu nowy i mam pytanie skąd idzie pobrać gre gran turismo 5 morze byc demo albo pełna wersja PROSZE O POMOC

Komentarz

Zamieszczone przez krzysiek12
                      czesc wam jestem tu nowy i mam pytanie skąd idzie pobrać gre gran turismo 5 morze byc demo albo pełna wersja PROSZE O POMOC
                      Pytasz na poważnie?

Komentarz

tak na poważnie bo szukałem na google i nie znalazłem gran turismo 5 prosze o pomoc

Komentarz

Skąd się tacy ludzie biorą ? Takich to od razu banować.

Komentarz

Ja też chcę jechac nad MORZE . LOL

Komentarz

Demo kosztuję 79 zł, najtańsze (nowe)!

Komentarz

Nie będę opowiadał dlaczego zadaje takie pytania a dlaczego nie... poprostu mnie zrozumcie i odpowiedzcie :wink:
                                Wszystkie pytania będą dotyczyły GT5

Czy jest mozliwa modyfikacja aut? Dodawanie turbo itp itd.
                                Czy żeby przejśc do kolejnej części eventów trzeba przejechać wszystkie trasy z poprzedniego ?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X