Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Happy New Year tournament

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Happy New Year tournament

Zamieszczone przez JISAW
    Tak wogóle co powiesz na to że następną rundę pojedziesz na padzie?
    Powiem tyle, że niestety moge być zmuszony, bo mały remoncik będzie w pokoju i nie bardzo będe miał jak się rozłożyć ze sprzętem, a szkoda bo nurburgring uwilebiam.

Ale faktycznie, ta różnica 0.2sec może wynikać z tego że jade na dfp.

Komentarz

Dobra, koncze runde. Gratuluje panowie :wink: PP89 mozesz wstawic filmik ze swoim przejazdem ? Bo bardzo jestem ciekaw jak zrobiles taki zaje*isty czas :mrgreen:
      Wyniki:
      PP89 10pkt
      JISAW 8pkt
      thooorn 6pkt
      mleczny87 5pkt
      nissanmmr 4pkt
      ShuterS 3pkt
      Naruciak14 2pkt
      lord_andre 1pkt
      No to mamy komplet :mrgreen:

Komentarz

Naruciak wpisałeś jednak nissanammmR na listę?? Wiesz... Mnie to ryba bo i tak byłem lepszy od tego kmiotka ale Ty powinnieneś mieć w tym interes bo zresztą sam się przyznał że przywalił w bandę
        rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Czemu kmiotka? Masz coś do niego?

Komentarz

GT$, nie zwracaj uwagę na to, co mleczny87 pisze. On uważa się za człowieka doskonałego i nieomylnego, lepszego od innych.

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=GpXy-R8bpug

Komentarz

Gt$ mam do niego i to wiele! Tutaj niema miejsca dla wallrider'ów a on sam się do tego przyznał, nie wiem czemu wogole Naruciak tego nie zauważył i wpisał go na listę?! No ale jak jest przyzwolenie społeczne na to żeby się hu*nia działa na tym forum to pozostaje tylko zrobić kupę w kabinie nr. 3 okopac się i wywiesić białą flagę!
                rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  Zamieszczone przez JISAW
                  Tak wogóle co powiesz na to że następną rundę pojedziesz na padzie?
                  Powiem tyle, że niestety moge być zmuszony, bo mały remoncik będzie w pokoju i nie bardzo będe miał jak się rozłożyć ze sprzętem, a szkoda bo nurburgring uwilebiam.

Ale faktycznie, ta różnica 0.2sec może wynikać z tego że jade na dfp.

Możliwe ale widze mój błąd który kosztował mnie tyle czasu Ten nawrót po pierwszym tunelu^^
                  Wchodziłem jak w GT2 od zewnętrznej do wewnętrznej ale na do hamowaniu dużo tam straciłem bo wjazd do drugiego tunelu pokonuje od ciebie o wiele szybciej :wink:

Ale czy chcąc czy nie chcąc Kiera ma przewagę nad padem. W GT4 TO MOŻE BYĆ 0,5s.

Komentarz

Co z następną rundą? :mrgreen:

Komentarz

włąśnie co z następną rundą może nissanem 350z roadster na fuji 2005, a oto mój czas na tym torze 1:59.680

Komentarz

Opanuj sie człowieku ty nie wygrałeś ostatniej rundy i nie będziesz podawał na czym i czym mamy jechać.

Zawczasu nie podawaj wyniku bo nigdzie nie napisano że właśnie tam pojedziemy

Komentarz

JISAW, czyli wynika z tego że jakby połączyć nasze przejazdy to spokojnie można zejść poniżej 1'17.5.
                          Zamieszczone przez JISAW
                          bo wjazd do drugiego tunelu pokonuje od ciebie o wiele szybciej
                          Mówisz o tym najwolniejszym 180st. przed metą? Jak tam można szybciej wejść? Wydaje mi się że opóźniałem hamowanie do maksimum a i tak ciężko mi było opanować wóz i się tam zmieścić. Do jakiej prędkości dohamowywałeś?

Runda 5
                          Trasa: Nurburgring Nordshleife
                          Auto: Honda TAKATA DOME NSX (JGTC) '03

Komentarz

Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam M3 GTR w Arcade Mode. Może zwykłe M3?

Komentarz

EDIT/
                              Wybierałem z włączoną kartą. Ide jeszcze raz popatrzeć

OKEY już jest tak jak ma być

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                                jakiej prędkości dohamowywałeś?
                                Nie schodziłem poniżej 70km/h 75 czasem miałem i zaś bardzo delikatne kręcenie :wink:

Zamieszczone przez PP89
                                JISAW, czyli wynika z tego że jakby połączyć nasze przejazdy to spokojnie można zejść poniżej 1'17.5.
                                Też mi sie tak wydaje
                                Zamieszczone przez PP89
                                Runda 5
                                Trasa: Nurburgring Nordshleife
                                Auto: Honda TAKATA DOME NSX (JGTC) '03
                                No i zajebiście dość spokojny wozik teraz zaczynamy kręcić.
                                To ja już jadę za pamięci :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X